Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 10. jūlija līdz 16. jūlijam: esiet gatavi sadalīt savu uzmanību

Lauva

Lauvām būs daudz potenciālu lietu, kas saistītas ar saviem draugiem, radiem un nozīmīgiem citiem. Galvenais ir nepārslogot sevi pārāk daudz. Tagad labāk atcerēties nepieciešamību pēc atpūtas, bet ne pārslodzes dēļ, bet gan tāpēc, ka ainavu maiņa palīdzēs atrast jaunus dzīves mērķus, satikt jaunus cilvēkus. Pāvels Globa iesaka pievērst uzmanību veselībai, jo atbrīvoties no garīgām un fiziskām kaitēm kļūs daudz vieglāk.

Jaunava

Jaunavas, kurām kaut kādu iemeslu dēļ dzīvē ir melna līnija, varēs no tās atbrīvoties. Tas ir tieši laiks, kad sāksies šīs Zīmes cilvēku spēku uzplaukums. Savu maksimumu tas sasniegs pēc pāris nedēļām, bet jau tagad Devs būs daudz spēka un enerģijas. Šīs Zīmes pārstāvji var daudz, bet no 10. līdz 16. jūlijam nespēs mainīt citus cilvēkus. Jaunavām vajadzētu rūpēties par savu veselību. Jūs varat sākt ēst labāk, mēģināt atbrīvoties no sliktiem ieradumiem, lai pasargātu sevi no problēmām. Darbā lieliski derēs nākotnes lietu plānošana, kā arī jaunu projektu sākums.

Svari

Pašreizējais planētu un zvaigžņu stāvoklis ir labvēlīgs apziņas attīrīšanai no mentālajiem parazītiem. Svariem jācenšas dzīvē saskatīt kaut ko jaunu, uz visu palūkojoties no cita leņķa. Jūs varat pilnībā nodoties mīlestības sfērai vai arī ķerties pie darba. Nedēļas nogales ir vispozitīvākās dienas vientulībai. Nedēļas sākumā svarīgi doties uz randiņiem un nebaidīties no jaunām paziņām. Var mēģināt abstrahēties no visa, kas rada negatīvas emocijas, vilšanos. Jums ir jānoņem spiediens no sevis.

Skorpions

Skorpioni var sākt nenogurstoši strādāt vai, gluži pretēji, koncentrēties tikai uz atpūtu. Viņiem vajadzētu atrast sev jaunu hobiju. Galvenais ir nenoslogot galvu ar citu cilvēku noslēpumu izpaušanu. Katrai zīmei ir savi noslēpumi, bet tāpēc tie ir noslēpumi, lai nemēģinātu tos atklāt. Pirmdien maksimāla aktivitāte palīdzēs pārvarēt visas likstas, jo šī būs vislabvēlīgākā nedēļas diena, pateicoties spēcīgajam pozitīvajam aspektam starp Merkuru un Plutonu. Šonedēļ Skorpioni spēs “izārstēties” no greizsirdības, stiprināt attiecības.

Strēlnieks

Strēlniekam šonedēļ jācenšas atjaunot miegu un kopumā visus zaudētos pozitīvos ieradumus, ja tādi ir. Svarīgi ir arī dot lielāku brīvību savai otrajai pusei un radiem un draugiem. Biežāk vajag pavadīt vakarus ar tiem, kas sirdij dārgi. Dažreiz jūs varat doties pensijā pārmaiņu dēļ, nodarboties ar personīgajām lietām. Šis, iespējams, ir labākais laiks, lai sagādātu pārsteigumus saviem mīļajiem. Darba dienās neaizmirstiet par atpūtu. Pārslodze ļoti negatīvi ietekmēs darba spējas, garastāvokli un veiksmi kopumā.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji kā bijušie

Lasi arī: Veiksmes numeroloģija: kā aprēķināt savu personīgo veiksmes kodu

Mežāzis

Mežāži, kuri tagad mācās, var sākt izrādīt pastiprinātu aktivitāti. Šo cilvēku atmiņa sāks darboties daudz labāk, lai viņi varētu meklēt jaunus zināšanu, iedvesmas avotus. Pacelsies arī radošums. Darbā ambicioziem cilvēkiem veicas. Galvenais ir nevis kaut ko gaidīt, bet rīkoties. Pie visa šī ir jāatceras, ka pieticība nevienam nekad nav traucējusi. Par saviem panākumiem labāk nevienam nestāstīt. Noderēs garīgās prakses, tostarp meditācija. Kas attiecas uz mīlestību, tad tagad vari uzsākt nopietnas attiecības, flirtēt, doties uz randiņiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem, kuri meklē mīlestību, ir jāpaskatās apkārt. Varbūt viņi jau ir atraduši to, ko tik ilgi meklējuši. Laika posmā no 10. līdz 16. jūlijam viņus sagaida daudz patīkamu brīžu. Godīgums un laipnība ir galvenie veiksmīgo Ūdensvīru ieroči. Labāk neslēgties mājās un būt mazāk vientulībā. Jums arī jāēd labāk un jāatpūšas. Mīļotie cilvēki var un pat vajag teikt siltus vārdus, atzīties savās jūtās.

Zivis

Biznesā un darbā Zivis var droši uzticēties intuīcijai. Sestā maņa viņiem palīdzēs katru dienu. Veselais saprāts arī palīdzēs uzvarēt karā par naudas atlīdzību vai paaugstināšanu amatā. Iespējams, darba dēļ nāksies doties uz citu pilsētu, taču nebaidies – tas var novest pie kaut kā jauna un ļoti patīkama. Būs nepatīkami brīži – piemēram, slikti sapņi, taču Zivīm nav jāuztraucas, jo tie nekļūs pravietiski. Nedēļas sākums un beigas šīs Zīmes cilvēkiem būs pastiprinātas aktivitātes un īpašas veiksmes laiks. Jūs varat sākt iegūt jaunas zināšanas, un zināšanu avots nav tik svarīgs.

Ja pēkšņi kāda iemesla dēļ sākat piedzīvot grūtības, neuztraucieties. Zvaigžņu eksperti iesaka nepārslēgties no vienas lietas uz citu. Neesiet spontāns. Kontrolējiet sevi un nekoncentrējieties uz slikto.