Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

Lauva

Pāvels Globa iesaka Lauvām biežāk domāt par to, kā sevi uzmundrināt un neizdegt darbā un mīlestībā. Jūs varat pārskatīt dažus savus principus un sakārtot problēmas darbā, mājās, mīlestībā. Viegls flirts palīdzēs novērst domas no problēmām un paaugstināt pašcieņu. Veiksmīgākais būs nedēļas sākums. Lauvas iniciatīva palīdzēs viņiem pārvarēt jebkādas neveiksmes.

Jaunava

Jaunavām labāk ir koncentrēties tikai uz savu problēmu risināšanu. Finanšu lietās un darbā vari būt nedaudz savtīgs. Mīlestībā viņiem būs nepieciešama viltība un tālredzība. Drosmīgās Jaunavas spēs kļūt daudz laimīgākas. Šo grūto nedēļu labāk sākt ar plānošanu. Tāpat no 11. līdz 17. datumam Jaunavas var uzdāvināt sev neplānotu dāvanu, iztērējot nedaudz naudas saviem mīļajiem.

Svari

Svariem nevajadzētu nevienam parādīt savas patiesās domas. Ļaunprātīgie var ļoti kaitēt panākumiem. Pāvels Globa iesaka šajās septiņās dienās parūpēties par sevi un savu ķermeni. Nevajadzētu pārslogot savu ķermeni ar fiziskiem treniņiem un kavēties darbā. Labāk pēc iespējas vairāk atpūsties un pavadīt to kopā ar mīļajiem. Tīrība un kārtība ap Svariem radīs iekšējo kārtību.

Skorpions

Skorpioniem nav jāpiespiež sevi iet pret saviem principiem. Mīlestības jomā jums vajadzētu atvērt savu sirdi. Visums Skorpioniem dos daudz spēka un pacietības.
Arī šo cilvēku mācīšanās spējas būs lieliskas. Šonedēļ vari kārtot eksāmenus un sākt mācīties. Ainavas maiņa var būt noderīga arī tagad. Jūs varat doties atvaļinājumā vai komandējumā uz dažām dienām.

Strēlnieks

Strēlnieki var būt viņi paši. Nav nepieciešams mierīgi sēdēt. Ir svarīgi meklēt jaunas iespējas un mainīt attēlu sev apkārt. Darbs būs ļoti efektīvs, vienlīdz noderīgas būs intelektuālās un fiziskās aktivitātes. Pāvels Globa iesaka Strēlniekam nevairīties no vecāku paaudžu padomiem. Jādomā par nākotni, bet jādzīvo tagadnē.

Lasi arī: Tavs veiksmes un bagātības piesaistītājs pusdārgakmenis saskaņā ar tavu zvaigznāju

Lasi arī: Starojošā Andžela Pērla pastāstīja, kāds rudens sākums būs visiem zvaigznāju pārstāvjiem

Mežāzis

Mežāžiem šonedēļ var kļūt garlaicīgi un izjust skumjas, kas ļoti slikti ietekmēs dzīves mīlas un biznesa jomas. Ģimenes dzīve šonedēļ var būt ārkārtīgi nestabila un problemātiska. Viss būs atkarīgs no vispārējām lietām. Mežāžiem nevajadzētu mazināt ģimenes projektu nozīmi. Fiziskā un garīgā labklājība var ievērojami uzlaboties, tuvojoties nedēļas nogalei.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri, visticamāk, sajutīs vieglumu. Dažreiz tas traucēs viņiem pareizi novērtēt situāciju un pieņemt lēmumus. Speciālisti iesaka Ūdensvīriem palīdzēt saviem mīļajiem un sev. Sniedzot palīdzību, jums nevajadzētu prasīt neko pretī. Jūs varat mazināt stresu, ejot. =Šis ir mīlestības un draudzības, savstarpējas palīdzības un iedvesmas laiks.

Zivis

No 11. līdz 17. datumam Zivis piedzīvos uzvaras, veiksme un daudz jaunu emociju. Pāvels Globa iesaka mēģināt ātri pabeigt visas lietas, kas jūs velk līdz apakšai. Pārtrauciet atlikt svarīgus projektus nākotnei. Zivīm jāparāda visiem apkārtējiem, ka viņas nav neveiksminieces un uz viņām var paļauties. Jūs nevarat lauzt iepriekš dotos solījumus. Šis ir septembra zelta likums un vispār svarīgs dzīves noteikums.

Katra Zvaigznāja zīme ir unikāla, tāpat kā viņu noskaņojums šonedēļ. Katram būs atšķirīgs skatījums uz pasauli, cits redzējums par nākotni. Mēģiniet koncentrēties uz pašreizējo brīdi. Nepareizas prioritāšu noteikšanas dēļ var rasties problēmas. Mēs vēlamies jums kļūt gudrākiem un tālredzīgākiem.

Leave a Comment