Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 27. novembra līdz 3. decembrim: izmantojiet zvaigžņu stāvokli savā labā!

Lauva

Galvenais Lauvas progresa dzinējspēks būs vēlme būt labākam. Tas palīdzēs izmest no galvas negatīvismu, šaubas un nenoteiktību. Lauvas spēs saprast, ka ir neuzvaramas, taču ar šo sajūtu labāk būt uzmanīgiem. Neuzvaramība ir ilūzija, un ilūzijas mēdz parādīties visnepiemērotākajos brīžos. Lauvām kļūs vieglāk panākt harmoniju – iekšējo un ārējo (ar pasauli). Tas ir ļoti svarīgs nosacījums laimes sasniegšanai.

Jaunava

Jaunavām tagad jācenšas īstenot visas savas dziļākās vēlmes. Jums var nākties tērēt nedaudz naudas, bet tas ir tā vērts. Visas lielākās planētas būs spēcīgas, tāpēc Jaunavas sagaidīs lielas uzvaras visās frontēs. Šis ir piemērots laiks darba maiņai, jauniem darījumiem un mīlestības paziņām, kā arī jaunu attiecību uzsākšanai. Šonedēļ, ja vēlēsies, diezgan viegli vari pārraut visas saites ar cilvēkiem, kuri Jaunavām nepatīk.

Svari

Svariem nevajadzētu būt pārāk prasīgiem pret tiem, kurus viņi mīl un novērtē. Finanšu uzvaras iespējamas laika posmā no 27.novembra līdz 3.decembrim. Nedēļas beigās jūs varat atļauties daļu nopelnītās naudas tērēt saviem mīļajiem. Šonedēļ tiks būvēti nākotnes pamati. Katrs solis ir mazs rītdienas laimes ķieģelis. Tāpēc Pāvels Globa iesaka soļus spert pārdomāti un uzmanīgi.

Skorpions

Skorpionu ķermenis un enerģija tagad kļūs spēcīgāki, tāpēc viņi kļūs neticami produktīvi. Bezdarbība tagad ir līdzvērtīga zaudēšanai, turklāt agri. Mīlestībā un darbā atteikšanās ir vienkārši nepiedodama. Šis ir arī labs laiks, lai izprastu sevi un veltītu sevi garīgiem meklējumiem. Jūs varat droši sākt jaunus romānus, kā arī mēģināt atrast jaunus izklaides veidus.

Strēlnieks

Iespējams, ka Strēlnieks varēs uzzināt daudz jauna un interesanta par sevi kā personību. Daudzas vilšanās un problēmas pazudīs otrajā plānā. Darbā un biznesā Strēlniekiem ir jādara tas, kas viņiem padodas vislabāk – jāpierāda sevi kā patiesus līderus, kā stiprus un gribasspēkus. Ir svarīgi meklēt atbalstu no citiem un sniegt palīdzību pretī.

Lasi arī: Kāpēc kaķis jauc pakaišu kasti ar sava saimnieka gultu?

Lasi arī: Es tevi mīlu, lai gan tu neesi mans tips: 3 veidu vīrieši, kas saista tevi ar sevi, “noplicinot” pašcieņu

Mežāzis

Planētu spēks palīdzēs Mežāžiem uzlabot ķermeņa tonusu un uzlabot garastāvokli. Vientuļos Mežāžus gaida romantiski piedzīvojumi un veiksmīga flirts. Daudzi Zīmes pārstāvji var vēlēties kaut kur doties un aizmirst par visiem saviem pienākumiem, taču labāk to nedarīt, uzskata Pāvels Globa. Labāk ir sākt risināt ģimenes problēmas un strādāt. Visums tagad prasa vairāk, nekā dod, bet tas ir tikai īslaicīgi. Darbs tiks apbalvots.

Ūdensvīrs

Darbā daudzi Ūdensvīri spēs labot pagātnes kļūdas un aizpildīt nepilnības. Attiecībās iespējams gūt savstarpēju sapratni. Vientuļie Ūdensvīri, visticamāk, atradīs mīlestību. Fiziskā aktivitāte šajā periodā būs noderīga. Jums arī jādara vairāk iecienītāko lietu un jāparāda augsts aktivitātes līmenis. Neapdomība ir galvenais Ūdensvīra ienaidnieks šonedēļ.

Zivis

Šī Zivīm būs ļoti stabila nedēļa. Pozitīvās enerģijas maksimālās vērtības būs pirmdien un nedēļas nogalē. Varbūt kādam nāksies teikt nē, taču ir vērts būt godīgam pret cilvēkiem, lai viņi vēlāk nenovērstos no Zivīm. Šis būs izvēles laiks, savas vietas apzināšanās laiks pasaulē. Daudzi Zīmes pārstāvji varēs atrast jaunus naudas avotus, jaunus sadarbības partnerus un jaunus draugus.

Mēģiniet ņemt savu dzīvi savās rokās. Tagad daudz ko var mainīt. Palieciet pēc iespējas tuvāk tiem, kurus mīlat, un dariet lietas, kas jūs dara laimīgus. Atcerieties, kā darbojas Visuma aizstāšanas likums  – veco vietā nāk jaunas lietas, bet ir jāatbrīvojas no visa, kas savu lietderību nokalpojis.

Leave a Comment