Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 30. oktobra līdz 5. novembrim: esiet uzmanīgi saskarsmē ar apkārtējiem cilvēkiem!

Lauva

Ir pienācis laiks uzlabot savu karmu. Visas pareizās un nepareizās darbības, kuras Lauvas izdarījušas nesenā pagātnē, liks par sevi manīt, tāpēc Lauvas var nonākt sarežģītā situācijā. Šī nedēļa būs patiešām svarīga, lai arī grūta. Cilvēki var būt piepildīti ar neuzticību Lauvām. Ja viņi attaisno šīs bailes, Lauvas attiecības ar citiem var sašķelt.

Jaunava

Šis periods Jaunavām var kļūt par enerģijas caurumu, kurā nonāks visas viņu šaubas un bailes. Nav vajadzības tur ilgi uzturēties – ir svarīgi tikt uz virsmas, smagi strādājot pie sevis. Saskarsmē, draudzībā un mīlestībā Jaunavām nevajadzētu būt uzmācīgām. Jums jāzina sava vērtība, bet pastāvīgi jāpaaugstina tā citu labā. Tagad labāk ir iemācīties ne tikai dot savu, bet arī pieņemt citu cilvēku enerģiju.

Svari

Svariem jābeidz veltīgi uztraukties. Vairāk laika jāpavada ārā, darot kaut ko patīkamu un interesantu. Apkārtējiem nevajadzētu saskatīt Svaru apātiju un negatīvismu, jo tas var pamudināt ienaidniekus uz aktīvu rīcību. Viņi centīsies sagādāt Svariem vairāk problēmu. Nedēļas sākumā labāk uzņemties iniciatīvu, neskatoties uz izmisumu un nogurumu.

Skorpions

Skorpionu galvās var mosties senas bailes. Tagad tie ir jālikvidē pēc iespējas ātrāk. Šis būs stabils un patīkams periods tiem Skorpioniem, kuri negaida palīdzību no cilvēkiem, bet kuri paši cenšas savu dzīvi padarīt labāku. Mīlestības jomā šis periods būs ļoti neskaidrs, jo cilvēks, ar kuru Skorpioni izšķīrās jau sen, var atgādināt par sevi.

Strēlnieks

Galvenais Strēlnieka ienaidnieks laika posmā no 30. oktobra līdz 5. novembrim ir augstprātība. Strēlniekam ir jāplāno visas savas lietas, nevis jāiet uz priekšu tikai ar iedvesmu. Pretējā gadījumā var rasties haoss. Kurš nāk pie Strēlnieka pēc palīdzības, tam nevajadzētu novērsties no šī cilvēka. Laipnība tiks apbalvota, kā arī atbilstība un spēja tikties pusceļā.

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada novembrim

Lasi arī: Pārsteidzošas Sarovas Paraskevas prognozes, drīz viss mainīsies

Mežāzis

Pāvels Globa iesaka Mežāžiem risināt steidzamas problēmas gan mājās, gan darbā. Nedēļas sākumā jums jābūt izlēmīgākam. Mīlestībā noderēs flirts un randiņi, taču tikai piektdien un sestdien. Jauni cilvēki nav tik svarīgi kā tie, kuri jau kļuvuši par tuviem draugiem. Mežāžiem vajadzētu atcerēties tos, kurus viņi nav redzējuši ilgu laiku. Nevajag gaidīt cilvēku pirmo soli, jo daudziem vienkārši nav laika piezvanīt.

Ūdensvīrs

Speciālisti iesaka Ūdensvīram pārvarēt tieksmi pēc egoisma. Jābeidz rakt sev bedri, domāt par peļņu. Ir pienācis laiks kļūt nedaudz prasīgākam pret sevi. Cilvēki cienīs Ūdensvīrus par viņu godīgumu un laipnību. Ja šīs zīmes pārstāvji visu darīs pareizi, tad viņiem ļoti veiksies mīlestībā un finansēs. Runājot par finansēm, šonedēļ labāk neveikt pārāk dārgus pirkumus.

Zivis

Šonedēļ Zivīm būs ārkārtīgi grūti iegūt jaunus draugus un meklēt dvēseles palīgu. Labāk koncentrēties uz darbu un mājas darbiem. Speciālisti stingri iesaka bez iemesla nebēdāties un ģērbties silti. Tagad risks saslimt ir augsts. Iespējams, tagad atbalsts būs nepieciešams tuviem Zivju zīmēm. Ir pienācis laiks pieņemt faktu, ka dažreiz jums ir jādod vairāk, nekā jūs saņemat.

Lai iegūtu spēku, Pāvels Globa šonedēļ iesaka vairāk laika pavadīt ārā, vairāk sazināties ar patīkamiem cilvēkiem, kā arī izmantot īpašas tehnikas. Mēs vēlam jums panākumus.

Leave a Comment