Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 4. decembra līdz 10. decembrim: problemātisks periods, kurā ar visu būs jātiek galā pašiem

Lauva

Lauvai būs grūtības mīlestībā. Nedaudz grūtāk būs saglabāt stabilitāti attiecībās. Patīkamās emocijas un mirkļi ātrāk beigsies nemitīgo afēru un problēmu dēļ citās jomās. Labā ziņa ir tā, ka nedēļas nogalē tas lēnām izzudīs un kļūs gandrīz nemanāms. Jums ir jāpieņem cilvēki un viņu noskaņojums pareizi, bez negatīvisma.

Jaunava

Šonedēļ viss apkārt var sākt ļoti mainīties, kas Jaunavai sagādās stresu, taču tas nenozīmē, ka jābēg no problēmām. Ja vēlēsies, Jaunavas spēs atrast jaunus ienākumu avotus vai nostiprināt jau sasniegtos panākumus. Tas pats attiecas uz dzīves mīlas sfēru. Šis būs labs periods jaunu cilvēku satikšanai, īpaši internetā. Šī ir arī lieliska nedēļa, lai paceltu attiecības augstākā līmenī.

Svari

Lai ko arī teiktu, jebkura doma ir materiāla, tāpēc Svariem vienkārši jādomā par gaišu nākotni no 4. līdz 10. datumam. Šis ir gan plānu veidošanas un liktenīgu lēmumu, gan grandiozu pārmaiņu un relaksācijas laiks. Svariem šis būs ļoti noslogots un grūts periods, kas pāries ļoti ātri. Ir ārkārtīgi svarīgi visus plānotos pirkumus veikt jau tagad, jo vēlāk Mercury retro fāzē neļaus to izdarīt bez zaudējumiem.

Skorpions

Skorpionu dzīve tagad var kļūt ļoti paredzama. Skorpioni ir ārkārtīgi spēcīgi, pateicoties spēcīgajam Marsam, taču tas nenozīmē, ka viņiem par savām lietām jāstāsta visiem. Nevienam nevajadzētu zināt par saviem plāniem. Vientuļie Skorpioni un vienkārši atbildīgi šīs zīmes cilvēki būs ārkārtīgi veiksmīgi visās jomās. Enerģijas pieaugums samazināsies, tāpat kā visi pārējie, bet daudz mazākā mērā.

Strēlnieks

Strēlniekiem, pēc prognozes, bieži nāksies cīnīties ar kaut ko vai kādu. Cilvēki viņiem traucēs, un ambīcijas neļaus nosēdēt uz vietas. No otras puses, motivācijas būs vairāk nekā pietiekami. Strēlniekam steidzami jādalās tajā ar mīļajiem. Panākumu noslēpums nedēļā no 4 līdz 10 ir pareiza prioritāšu noteikšana. Strēlniekam pašam jāizlemj, kurā dzīves jomā viņiem šobrīd visvairāk nepieciešami panākumi.

Lasi arī: Matu krāsošanas mēness kalendārs 2023. gada decembrim: jauns imidžs, jaunas iespējas

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. decembrim: taupiet savu enerģiju un izmantojiet to tikai lietderīgām lietām!

Mežāzis

Tagad Mežāžiem vajag būt mierīgākam, saprātīgākam, gudrākam. Var uzklausīt tuvinieku padomus – tie palīdzēs ne vienu reizi vien. Jūs varat nedaudz padzīvot saviem mīļajiem. Jums nevajadzētu tērēt savu laiku cilvēkiem, kuri nesniedz jums siltumu un mīlestību. Nav nepieciešams teikt nepatīkamus vārdus tiem, kas jūs kaitina, bet jums nevajadzētu arī izplatīt tenkas un baumas aiz muguras. Labākais veids, kā stiprināt mīlestību, ir pārvarēt greizsirdību un skaudību.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir jāpavada pēc iespējas vairāk laika ar cilvēkiem, kuri zina, kā motivēt. Pat ja šīs Zīmes pārstāvji ir pieraduši paļauties tikai uz sevi, atbalsts no malas viņiem tagad noteikti nenāks par ļaunu. Pilnībai nav robežu, taču no 4. līdz 10. decembrim ļoti viegli vari iedzīt sevi robežās. Pašpilnveidošanai nevajadzētu apstāties. Spēka būs mazāk, taču Ūdensvīra uzmanība un atmiņa joprojām ir vislabākajā līmenī.

Zivis

Zivīm tagad ir daudz iespēju parādīt savu labāko pusi. Šis būs grūts, bet ārkārtīgi svarīgs laiks darbam, mīlestībai un visam, kas Zivīm tik ļoti vajadzīgs. Laime tagad nav uzvaras, bet gan to sasniegšanas process. Vajag izbaudīt mirkli un nepadoties. Šo nedēļu varat mēģināt apgūt jaunas prasmes. Tuvi cilvēki sapratīs Zivis, un tie, kas uzdodas par draugiem, aizies, kas arī nav slikti.

Lai kļūtu veiksmīgāks no 4. līdz 10. decembrim, jums savā dzīvē būs jāiesaista pozitīvas domas. Tas ir vienīgais veids, kā jūs paveiksit visus savus uzdevumus pēc iespējas īsākā laikā. Mīli dzīvi tā, lai tā tevi mīlētu – tas ir ļoti svarīgi.

Leave a Comment