Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 6. novembra līdz 12. novembrim: ja izdosies uzlabot savu karmu, laime nebūs ilgi jāgaida!

Pāvels Globa sniedza savu prognozi, ko sagaidīt no konkrētā perioda. Daudzi cilvēki vēršas pēc palīdzības pie šī eksperta prognozēm.

Iespējams, ka šonedēļ mums visiem izdosies uzlabot savu karmu, doties uz veiksmes ceļu un veidot jaunas idejas un vēlmes. Neaizmirstiet sagaidīt šo nedēļu. Tuvojas labvēlīgs periods, jo 8. datumā Venēras pozīcija mainīsies uz labo pusi, un 10. novembrī tai pievienosies Merkurs.

Auns

No 6. līdz 12. datumam Aunam ir svarīgi turpināt cīnīties par savu vietu saulē, kā arī censties sasniegt iepriekš izvirzītos mērķus. Ja tagad nemaz nemēģināsit, situācija var pasliktināties. Ja ir nepabeigtas lietas, tad labāk ar tām tikt galā vai vismaz pieņemt pareizo kursu. Nedēļas sākumā Auna emocionālais fons kļūs postošs, bet tuvāk trešdienai-ceturtdienai situācija sāks strauji mainīties uz labo pusi.

Vērsis

Venēra palīdzēs Vērsim piesaistīt mīlestību, veiksmi un labklājību, taču tikai no 8. novembra. Palielinot savu enerģiju, šī planēta palielinās šo cilvēku iespējas gūt panākumus gandrīz visās dzīves jomās. Ir pienācis ideāls brīdis, lai mainītu vidi, izdarītu kaut ko svarīgu, nopirktu kaut ko jaunu. Šī nedēļa ir piemērota saziņai, draugu un radu pulcēšanai, flirtam un dvēseles palīga meklēšanai.

Lasi arī: Tamāras Globas prognoze 2023. gada novembrim: daudzi būs spiesti cīnīties ar šķēršļiem!

Lasi arī: Saules aktivitāte mūsdienās nes lielas pārmaiņas cilvēcei nākamo četru gadu laikā

Dvīņi

Dvīņi, iespējams, vēlēsies palīdzēt radiem un draugiem, taču, pirms atdot visus spēkus, lai palīdzētu mīļajiem cilvēkiem, šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu sakārtot savas problēmas. Ir ārkārtīgi svarīgi turēt pagātnē dotos solījumus. Godīgums un atklātība ir Dvīņu panākumu atslēga ne tikai finansiālajā, bet arī mīlas dzīves jomā.

Vēzis

Jebkuras problēmas nedēļas sākumā var uzskatīt par veidu, kā kļūt gudrākam. Tie palīdzēs Vēžiem iegūt pieredzi un ieraudzīt pasauli un cilvēkus no pareizā leņķa. Nedēļas vidū Vēžiem sākas ļoti patīkams periods. Tas ir saistīts ar to, ka Venēra 8. datumā pāriet Svaru zīmē, palielinot savu spēku. No šīs dienas jums būs jāizmanto visas iespējas, lai kļūtu par uzvarētājiem mīlestībā vai darbā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment