Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 6. novembra līdz 12. novembrim: ja izdosies uzlabot savu karmu, laime nebūs ilgi jāgaida!

Lauva

Lauvām pašreizējā periodā var būt daudz mērķu, un tas ir labi. Galvenais, lai visas prioritātes būtu pareizi noteiktas. Nedēļas sākumu var droši veltīt plānošanai. Venēra pastiprinās Lauvas aktivitāti, taču tikai no trešdienas, tāpēc nedēļas sākumā labāk kārtot nesteidzīgas sadzīves un darba lietas. Nedēļas beigās vari doties ceļojumā un mainīt apkārtējo vidi.

Jaunava

Diplomātiska attieksme palīdzēs Jaunavām ātri atrast jaunus draugus un domubiedrus. Šonedēļ var būt sajūta, ka tuvojas nervu sabrukums, taču tas nenotiks. Pāvels Globa atzīmē enerģētikas situācijas uzlabošanos. Viens no svarīgākajiem padomiem laika posmam no 6. līdz 12. datumam ir tas, ka nevajag saraut attiecības ar cilvēkiem. Arī Jaunavas nevar apstāties. Ir pienācis laiks pamazām izkāpt no savas komforta zonas.

Svari

Tas, ko Svariem noteikti nevajadzētu darīt no 6. līdz 12. novembrim, ir pastāstīt citiem par saviem plāniem. Tagad tev viss ir jāslēpj no cilvēkiem, jo ​​viņi daudz runās. Venēra kļūst par vissteidzamāko planētu, tāpēc Svari kļūs emocionāli noturīgāki. Šī nedēļa ir piemērota sportam, labsajūtas procedūrām, diētām un dažāda veida sevis ierobežošanai.

Skorpions

Šī nedēļa Skorpioniem paies diezgan ātri un ļoti neviennozīmīgi. Iespējams, ka šos cilvēkus vajā veco attiecību “spoki” un neatrisinātās problēmas darbā. Pagātne var būt pārāka par nākotni. Taču nekādā gadījumā nevajadzētu ļauties nostalģijai. Jūs nevarat zaudēt mieru, jo patīkamas pārmaiņas ir tuvu. Skorpioniem veiksies, ja viņi negremdēsies pašpārbaudē.

Strēlnieks

Strēlnieki kļūst par vientuļniekiem. Šī būs grūta, bet labvēlīga nedēļa. Var mēģināt atpūsties, palikt savā komforta zonā. Pāvels Globa iesaka sākt pabeigt iepriekš iesāktos uzdevumus. Bezatbildība, strīdi, lieki tēriņi – tas viss var būt ļoti bīstami. Fortūna uzsmaidīs strādīgajam un mierīgajam Strēlniekam, kas vērsts uz godīgu mērķu sasniegšanu.

Lasi arī: Tamāras Globas prognoze 2023. gada novembrim: daudzi būs spiesti cīnīties ar šķēršļiem!

Lasi arī: Saules aktivitāte mūsdienās nes lielas pārmaiņas cilvēcei nākamo četru gadu laikā

Mežāzis

Spēcīgi Mežāži var izraisīt problēmu uzplūdu un jaunu ienaidnieku rašanos. Pārliecība par sevi ir laba, bet labāk to neizrādīt citiem, jo ​​tā var izraisīt akūtu negatīvu reakciju. Mežāžiem labāk nemēģināt lēkt pāri galvām. Tagad mums uz pasauli jāskatās vienkāršāk. Cilvēki mīlēs šīs zīmes pārstāvjus, ja tie kļūs par paraugiem, nevis naida un skaudības objektiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram ir pienācis laiks aktīvai rīcībai. Nav jēgas būt pārāk piesardzīgam. Ja jums iepriekš bija slikta sērija, varat mēģināt sākt no jauna. Venēra palīdzēs Ūdensvīram aizmirst pagātni un skatīties nākotnē. Merkurs veidos spēcīgu ticību Ūdensvīram sevī. Lai izvairītos no neveiksmēm, jums būs jāvelta vairāk laika aktuālām problēmām un lietām.

Zivis

Sīkās nepatikšanas šonedēļ var pārvērsties par kaut ko ļoti nopietnu un bīstamu, taču pastāv ļoti liela iespējamība, ka Zivis spēs visu atrisināt un kļūt veiksmīgākas. Vienkārši jāizvairās no piedzīvojumiem mīlestībā un darbā. Piesardzība nenāks par ļaunu, jo ar tās palīdzību var dzīvot mierīgi, bez nerviem. Steiga kļūs par trauksmes, negatīvisma un neveiksmju avotu. Regularitāte šobrīd ir Zivju labākais draugs.

Neaizmirstiet atpūsties un noteikt prioritātes atbilstoši saviem plāniem. Ja viss apkārt ir harmonijā, tad varēsi nostiprināt panākumus tur, kur tos jau esi sasniedzis. Ikviens, kurš jūt, ka nedēļa būs bīstama, var izmantot pirmdienas zīmes, kas ļaus pareizi iesākt šo periodu.

Leave a Comment