Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: daudziem nāksies meklēt atbalstu pie tuviniekiem!

Pāvels Globa ir eksperts ar lielo burtu. Viņam ir milzīgs zināšanu, pieredzes un gudrības apjoms, lai sniegtu jums un man maksimāli noderīgu informāciju. Mēs esam dalījušies ar dažiem labākajiem padomiem, kas palīdzēs jums produktīvi pavadīt šo nedēļu.

Eksperts dalījās pārdomās par gaidāmo nedēļu. Viņš uzskata, ka mēs varam negaidīt restrukturizāciju enerģētikas līmenī, jo tai jau vajadzēja notikt. Atgādinām, ka katrai Zvaigžņu zīmei ir noteikts talismans vai amulets, kas daudziem no mums vienkārši tagad ir jāizmanto. Iespējams, ka kāds cits cilvēks kļūs par jums laimīgu talismanu. Eksperimentējiet, esiet nemitīgos sevis meklējumos, jo laika posms no 7. līdz 13. augustam var būt labs laiks pārmaiņām.

Auns

Ja Auni ir nonākuši strupceļā, tad viņiem vajadzētu paļauties uz tuvinieku palīdzību. Tagad jūs varat iedziļināties sevī, lai atrastu atbildes uz svarīgiem garīgiem jautājumiem. Tāpat svarīgi censties neizcelt savas problēmas sabiedrībā – Auni visu spēj atrisināt paši. Šo nedēļu labāk veltīt vienam – mīlestībai, darbam, hobijiem, sevis atrašanai. Nav nepieciešams  censties panākt visu.

Vērsis

Vērsim jāatceras, ka vizualizācija ir lielisks līdzeklis veiksmes piesaistīšanai. Jūs varat pilnībā koncentrēties uz darbu un sevis izzināšanu. Vērsis, visticamāk, pavērs dzīvē jaunus ceļus. Viņiem pašiem būs jāizvēlas – palikt uz ceļa, pa kuru viņi šobrīd atrodas, vai no tā nogriezties. Šo septiņu dienu laikā motivācija nāks pēkšņi, bet tikpat pēkšņi tā var arī pazust.

Lasi arī: Alla Pugačova sazinājās ar savu seno draugu Artemiju Troicki un atzina, ka ir gatava atgriezties uz skatuves

Lasi arī: Gandrīz katrā mājā ir šāda karote, taču tikai daži cilvēki zina, kam tā paredzēta.

Dvīņi

Lai saglabātu laimi, Dvīņiem vajadzētu atrast izeju savām emocijām – biežāk doties uz sporta zāli, skriet, pastaigāties vai sportot. Labāk pēc iespējas mazāk strīdēties ar cilvēkiem un nemēģināt neko pierādīt tiem, kas to nav pelnījuši. Ir ārkārtīgi svarīgi abstrahēties no visa liekā. Nepareizas prioritāšu noteikšanas gadījumā var rasties problēmas.

Vēzis

Vēžiem ir maksimāli jāizmanto katra jauna iespēja. Laika posms no 7. līdz 13. augustam viņiem būs ļoti labvēlīgs ne tikai finanšu lietās un darbā, bet arī mīlestībā. Jūs varat strādāt vēlu un iemācīties kaut ko jaunu. Merkurs palielinās Vēžu mācīšanās spējas un palīdzēs viņiem iegūt jaunas prasmes, kļūt gudrākiem un tālredzīgākiem. Panākumu noslēpums slēpjas ambīcijās.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment