Alla Pugačova sazinājās ar savu seno draugu Artemiju Troicki un atzina, ka ir gatava atgriezties uz skatuves

Radošie cilvēki reti ir mierā. Viņus pastāvīgi apmeklē jaunas idejas un plāni. Bieži viņi realizē savus plānus un sapņus. Ko fani var sagaidīt no Allas Pugačovas? Vai tiešām drīz varēsim apmeklēt Allas Pugačovas koncertu kaut kur Izraēlā vai Eiropā? Par dažiem Primadonnas plāniem kļuva zināms viņas ilggadējam draugam Artemijam Troickim.

Allas Pugačovas koncerts

Pats Artemijs Troickis Krievijā ilgu laiku nedzīvo un negrasās tur atgriezties. Viņš asi kritizēja valdību un šīs valsts iedzīvotājus. Šis cilvēks prot runāt skarbi un godīgi.

© Instagram / @vladim6482

Savulaik tieši viņš kļuva par pirmo rokmūzikas propagandistu Krievijā. Viņa nopelns ir vairāk nekā viens festivāls, un daudzas rokgrupas ir viņam parādā par sava darba popularizēšanu. Šodien Artemijs pasniedz universitātēs Igaunijā un Somijā, kā arī Londonā.

Nesen viņš vairākas reizes ieradās apciemot Allu Borisovnu Izraēlā. Viņi daudz runāja, un primadonna dalījās ar viņu savās idejās. Pavisam nesen Jūrmalā primadonna ciemojās pie draudzenes Laimas Vaikules.

© Instagram / @ylenovosti

Viņa pēc pēdējās pārcelšanās uz Latviju sarīkoja dziesmu konkursu. Allas Pugačovas klātbūtne bija festivāla pazīme. Jāpiebilst, ka festivāls “Rendezvous” tika aizvadīts visaugstākajā līmenī. Primadonna ar savu klātbūtni Laimai Vaikulei sniedza ne tik daudz materiālu, cik morālu atbalstu.

Lasi arī: Spoguļdatums 08.08: kā piepildīt savas vēlmes 2023. gada augustā

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: skauģi un ienaidnieki, daudziem centīsies atņemt veiksmi!

Jaunākās ziņas no Pugačovas dzīves

Maksims Galkins pavadīja savu sievu un pat dziedāja duetu ar festivāla saimnieci. Pasākuma skatītāji un viesi bija neticami apmierināti. Pati Alla Borisovna kā vienmēr izskatījās ļoti eleganta un atturīga.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment