Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 13. līdz 19. maijam: būs jāiesaistās cīņā par savu laimi!

Sākas vēl viena jauna nedēļa. Planētu nepastāvības dēļ viss apkārt, visticamāk, kļūs ļoti nesaprotams un neskaidrs. No 13. līdz 19. maijam var notikt daudz kas svarīgs, bet ne tas patīkamākais.

Šīs septiņas dienas var izrādīties liktenīgas visu vecumu cilvēkiem. Katram uz savu dzīvi jāskatās no malas. Iesaistieties pašrefleksijā un nebaidieties atzīt savas kļūdas.

Ir pienācis laiks iepazīties ar  paņēmieniem, praksi un padomiem, kā nekavēties pie neveiksmēm.

Auns

Aunam nedēļa jāsāk ar mājas attīrīšanu no negatīvās enerģijas, jo tieši mājās viņus var sagaidīt vislielākie panākumi gan biznesā, gan mīlestībā, gan darbā.

Mājas vide palīdzēs viņiem pieņemt pareizos lēmumus. Vientulība nebūs tik manāms mīnuss, salīdzinot ar visām citām problēmām, un dažkārt tā būs pat iedvesmas avots.

Diemžēl šobrīd Aunam var nākties bieži ceļot darba darīšanās.

Vērsis

Vērsim šī nedēļa būs vilšanās, taču tikai tad, ja viņi ļaus savām cerībām apsteigt sevi. Vienīgais šīs nedēļas nozīmīgais pluss ir stipra veselība.

Vērsim būs ārkārtīgi grūti atrast mīlestību un jaunus draugus, kā arī vienkārši uzturēt normālu komunikāciju. Šobrīd darbā lietas var būt ļoti nestabilas.

Lasi vēl: Laimes rats aizvedīs jūs pašā virsotnē: no 10. maija veiksmes sērijā ieies 2 zvaigžņu zīmju pārstāvji – tā zvaigznes sakārtojās

Dvīņi

Maz ticams, ka tagad daudz kas būs atkarīgs no Dvīņiem, tāpēc viņiem problēmu dēļ nevajadzētu kost elkoņos un plēst matus. Tas neko nepalīdzēs.

Lietai palīdzēs tikai tuvinieku atbalsts, ar kuriem labāk neiesaistīties konfliktos, jo Merkurs situāciju ievērojami pasliktinās. Palīdzēs arī enerģijas taupīšana un tās mērens patēriņš. Ir svarīgi pareizi atpūsties.

Vēzis

Vēžiem labāk ierobežot intelektuālo darbu un fiziskās aktivitātes. Jums ir jāatpūšas katru reizi, kad jūtaties noguris.

Tagad Vēži ir neaizsargāti pret dažādām problēmām, ar kurām viņiem būs grūti samierināties. Tomēr mīlas sfērā viņi varēs gūt panākumus.

Lai to izdarītu, neļaujiet visam ritēt savu gaitu, bet sāciet domāt radoši. Ikvienam, kurš pēdējo nedēļu laikā ir bijis ļoti noguris, vajadzētu labi atpūsties.

Lauva

Lauvas, saskaņā ar Pāvela Globas prognozi, jābeidz dzīvot tā, it kā viss grieztos ap problēmām. Nemitīgās domas par naudu, mācībām, darbu un rūpēm sagrauj laimi un atņem pozitivitāti.

Pasaule vairs neizskatās tāda, kāda tā ir patiesībā. Ja Lauvas vēlas noturēties virs ūdens un mainīt visu uz labo pusi, tad viņiem ir jāatbrīvojas no visa nevajadzīgā – pirmkārt, no atkritumiem galvās.

Jaunava

Jaunavām būs jāpievērš uzmanība likteņa zīmēm un dažādiem sīkumiem. Viņiem jāuztur sevī motivācija un uguns. Jums nav jādara kaut kas tikai tāpēc, ka jums “ir”.

Ir svarīgi visu darīt, pamatojoties uz vēlmi. Ģimenes attiecībām un mīlas attiecībām arī rutīna kļūs ļoti bīstama.

Ir vērts vairāk laika pavadīt kopā ar savu otro pusīti un tā, lai abiem patiktu kopīgā darbība. Neprecētajām Jaunavām labāk pagaidām nelikt nekādas cerības.

Svari

Enerģētiski nedēļa ir ārkārtīgi grūta pat Svariem, neskatoties uz to, ka viņu galvenais patrons ir radošā Venera, nevis postošais Merkurs. Ja šīs zīmes cilvēki atstāj visu, kā tas ir, viņi to var ļoti nožēlot.

Svarīgi cīnīties ar netikumiem un vājībām, labot iepriekš pieļautās kļūdas. Svari pasauli redz savādāk nekā citi cilvēki, un šī priekšrocība ir jāizmanto savā labā.

Skorpions

Pāvels Globa iesaka Skorpioniem ņemt labāko no apkārtējiem. Tas attiecas uz padomiem, ko var sniegt draugi un radinieki. Apvienojumā ar viņu pieredzi padomi būs neticami noderīgi.

Tas viss ir ne tikai par darbu, bet arī par mīlestību. Tagad pienāk mīlas periods, kad viss notiek spontāni, ļoti ātri. Veselais saprāts ārkārtīgi noderēs atšķirībā no intuīcijas, kas nemaz nepalīdzēs saprast, kas īsti notiek.

Lasi vēl: Mazāk problēmu nekā ejot uz veikalu: Ātrās medus kūkas recepte

Strēlnieks

Lieliska nedēļa, lai parādītu savu radošumu. Pirmkārt, veiksies tiem Strēlniekiem, kuri prot skatīties uz pasauli savādāk nekā citi cilvēki.

Tas ir svarīgi, jo jums būs jāizmanto viltība, lai caur ērkšķiem nokļūtu zvaigznēs. Tagad jūs nevarat atteikties no iesāktā, pat ja šķiet, ka iespēja ir zaudēta un visu nav iespējams labot.

Labāk ir izvairīties no pārslodzes. Runājot par mīlestību, Strēlniekam būs nepieciešama liela pacietība. Visticamāk, viņi būs daudz greizsirdīgi.

Mežāzis

Mežāžiem labāk pagaidām nemainīt savus dzīves principus. Pirmdiena, otrdiena un piektdiena būs produktīvākās dienas, kuras svarīgi izmantot, kā paredzēts.

Tas nozīmē, ka pirmajās divās nedēļas dienās labāk darīt darbus, svarīgākās lietas. Pirmajās divās dienās vēl varēs tērēt naudu, dāvināt dāvanas un doties tālos ceļojumos.

Mīlestībā šī nedēļa būs labvēlīga gan tiem, kuri jau ir attiecībās, gan tiem, kas vēl ir vientuļi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem tagad nevajadzētu būt atriebīgiem un atriebīgiem, jo, saglabājot negatīvismu sevī, viņi sāks attālināties no gaišās nākotnes. Īpaši tas būs aktuāli nedēļas beigās.

Šajā periodā iespējama liela lejupslīde mīlas lietās un attiecībās ar cilvēkiem kopumā. Tas var notikt atšķirīgu mērķu, slikta garastāvokļa, miega trūkuma vai nervu dēļ.

Zivis

Zivīm ir jāizmanto viss savs šarms, visi resursi, ja to prasa situācija mīlestībā vai darbā. Šīs zīmes cilvēkiem ir svarīgi palikt pilnībā gataviem 24 stundas diennaktī.

Nedēļas sākums nesīs panākumus darbā, jo var izrādīties, ka visas iepriekšējās darbības novedušas Zivis pie kaut kā īpaša. Ir svarīgi atcerēties, ka visi ierobežojumi, kas var pastāvēt, ir tikai mūsu galvās.

Cilvēka raksturs laika gaitā var mainīties. Šonedēļ vari likt pamatu turpmākajām pārmaiņām. Pāvels Globa atgādina, ka stabilitāte ne vienmēr ir uzvara. Jums ir jāmainās un jāstrādā pie sevis.

Leave a Comment