Pazīmes, ka nogurusi ir jūsu dvēsele, nevis jūsu ķermenis

4. Bezmiegs.

Ja mēs nevaram atrast mieru un jūtamies nelaimīgi, tad mēs varam atvadīties no laba nakts miega. Pat ja mēs spēsim gulēt vairākas stundas pēc kārtas, tas joprojām būs piepildīts ar nemierīgām domām vai murgiem, pēc tam mēs pamodīsimies noguruši un izsmelti. Un šajā stāvoklī mēs staigājam visu dienu, kā zombiji, nespējot ne uz ko koncentrēties.

LASI ARĪ: Kā tikt galā ar stresa sekām

5. Negatīvas emocijas, piemēram, aizvainojums, dusmas, naids vai skaudība.

Mēs visi reizēm nonākam negatīvās emocijas, bet, kad mūsu ķermeņa un prāta stāvoklis neatbilst dvēseles stāvoklim, mēs arvien vairāk esam pakļauti emocijām, piemēram, jūtamām jūtām, dusmām, naidam vai skaudībai.

Ja iepriekš minētās negatīvās emocijas sāk dominēt pār pozitīvajām (mīlestība, līdzjūtība un prieks), tad iemesls var būt mūsu dvēseles nogurums un lūgums pievērst uzmanību tam.

6. Dziļa vientulības sajūta pat citu cilvēku vidē.

Ja personai nav saskarsmes ar savu dvēseli, viņš var justies ļoti vientuļš, pat cilvēku vidū. Viņam šķiet, ka neviens viņu nesaprot, un tāpēc viņš nevar uzticēties citiem.

Šādos gadījumos bieži sākas eksistenciāla krīze – cilvēks uzdod jautājumu par viņa dzīves nozīmi un to, kā visi cilvēki ir savstarpēji saistīti. Atbildes uz šādiem jautājumiem var atrast tikai vientulībā, un tāpēc šādu personu pievelk neatvairāma vēlme pabūt vienatnē.

7. Dezorientācija vai sinhronizācijas trūkums.

Mums var šķist, ka mūsu ķermenis, prāts un dvēsele nav sinhronizēti. Kad mēs esam stresa un trauksmes stāvoklī, mēs dodamies sevī, uzbrūkot dažādām domām. Tā rezultātā ķermenim ir ļoti grūti sinhronizēties ar prātu, un tas rada sajūtu par lielu nogurumu vai dezorientāciju.

Aizverot sevi, mēs dzīvojam pagātnē vai uztraucamies par nākotni. Bet katrā gadījumā mēs esam pilnīgi nošķirti no realitātes un jūtamies tā, it kā mēs kaut kur darbotos citā dimensijā, atdalīti no mūsu ķermeņa. Apziņa, piemēram, meditācija un dziļa elpošana, palīdz atkal sinhronizēt prātu un ķermeni, ļaujot dvēselei atpūsties.

8. Spēcīgākais fiziskais un emocionālais izsīkums.

Stress un trauksme padara elpošanu seklu, kā rezultātā samazinās mūsu enerģijas rezerves. Un viss tikai tāpēc, ka elpošana ir vissvarīgākais enerģijas avots mūsu ķermenim. Ķermenī un muskuļos ir vājums, un jebkura kustība šķiet neticami nogurdinoša. Šādos brīžos mēs vienkārši vēlamies gulēt visu dienu.

Ļoti svarīgi ir piesaistīt sevi ar īpašu elpošanas vingrinājumu un nelielu darba slodzi. Tas dos mums drosmi, piepildīt ķermeni ar skābekli, samazinās stresa līmeni un pievienos vitalitāti.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kuras ļoti smagi pārcieš neveiksmi!

9. Trauksme un nenoteiktība par savu nākotni, kā arī nespēja dzīvot tagadnē.

Ja jums ir garīga izsmelšana, jūs varat pārtraukt nākotnes plānu izstrādi. Šajā stāvoklī cilvēks bezcerīgi klaiņo telpā. Tā rezultātā viņu pārņem spēcīga trauksme un nenoteiktība par savu nākotni, kas neļauj viņam baudīt tagadni.

10. Ļoti spēcīgas emocijas.

Garīgā izsmelšana var izpausties kā paaugstināta jutība. Tā ir kā emociju piesaiste, kad sākumā jūsu sirds ir piepildīta ar mīlestību, līdzjūtību un prieka asarām, un brīdi tās aizvieto ar galvassāpēm un skumjām.

Izsīkšanu var izraisīt vairāki iemesli. Tātad emocionālo un garīgo veselību negatīvi ietekmē spēcīga šķiršanās no mīļotā. Negaidīti zaudējumi vai notikumu pagriezieni, kas maina mūsu uztveri par realitāti pēc atzīšanas, rada tādas pašas sekas. Un mēs varam vienkārši atrasties toksisku cilvēku sabiedrībā, sākt dzīvot ne saskaņā ar saviem principiem, nezaudējot dzīves jēgu, liekot citus pirmajā vietā un baidoties no to atteikuma. Varbūt garīgo problēmu cēlonis ir nepareizs dzīvesveids, kurā nav vietas fiziskiem vingrinājumiem un kas balstīta uz atkarību no alkohola vai narkotikām. Bet neatkarīgi no iemesla, ir ļoti svarīgi pavadīt laiku, rūpējoties par savu ķermeni, prātu, dvēseli un to sinhronizāciju.

Tālāk ir sniegts padomu saraksts, kas palīdzēs jums izdziedināt jūsu nogurušo dvēseli:

1. Padariet rūpes par sevi par savu prioritāti.
2. Atpūtieties tik daudz, cik vēlaties. Izslēdziet visu aprīkojumu, izejiet no interneta un izbaudiet kaut ko patīkamu: lasīšanu, mākslu, deju, gleznošanu, dziedāšanu, pārgājienus vai citas lietas, kas padara dvēseli priecīgu.
3. Atstājiet laiku, lai sasniegtu garīgo labklājību, izmantojot jogu, meditāciju, uzturēšanos garīgā patversmē vai dabā, staigājot mežā vai skatoties uz nakts debesīm.
4. Izejiet ātru attīrīšanu (rehabilitāciju) vai izmēģiniet alternatīvas dziedināšanas metodes, piemēram, Ajurveda, reiki vai masāža.
5. Vai neesiet pārāk strikti ar sevi, izturieties pret sevi ar pacietību un laipnību.
6. Koncentrējieties uz elpošanas vingrinājumiem un piezemēšanās paņēmieniem.

Mūsu dvēseles ir ļoti spēcīgas un noturīgas, kas palīdz tām ātri atgūties no sāpēm vai skumjām. Vienkārši esiet pacietīgi ar sevi un ļaujiet savai intuīcijai palīdzēt jums ceļojumā uz dziedināšanu. Tas automātiski ietaupīs jūs no nevēlamiem vai negatīviem faktoriem jūsu dzīvē, aizstājot tos ar mīlestību, kā arī ar pozitīviem un jēgpilniem iespaidiem.

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment