Pazīmes, ka nogurusi ir jūsu dvēsele, nevis jūsu ķermenis

Šī izsīkuma iemesls var būt tāpēc, ka dažreiz mūsu problēmas ir ne tikai fiziskas vai psiholoģiskas. Dažreiz noguris ir ne ķermenis vai prāts, bet pati dvēsele.

“Garīgā izsīkšana” vai “garīgās ciešanas” notiek, ja mēs ilgu laiku ignorējam mūsu dvēseles saucienu un nepievēršam pietiekamu uzmanību mūsu garīgajai labklājībai.

LASI ARĪ: Kāpēc jūs vienmēr esat tieši tur, kur jums jābūt

Viena no redzamākajām garīgās izsīkuma pazīmēm ir vēlme gulēt ilgāk un nespēja veikt pat pamatfunkcijas, piemēram, savlaicīgi sagatavot maltīti vai vingrot. Ja jūs nepievēršat uzmanību šiem satraucošajiem signāliem to parādīšanās sākumposmā, nākotnē tie var izraisīt nopietnas Vese***as problēmas, piemēram, hroniskas trauksmes stāvokļus vai dziļu depresiju.

Kad cilvēka dvēsele ir izsmelta, viņš var kļūt pārāk jutīgs, pastāvīgi uz nervu sabrukuma robežas. Ja nekas netiks darīts ar to, tad agrāk vai vēlāk viņa gaida emocionālais sabrukums.

Tālāk uzskaitītas visbiežākās garīgās izsīkuma pazīmes un simptomi.

1. Neizskaidrojamas sāpes un ciešanas.

Mūsu prāts, ķermenis un dvēsele ir cieši saistītas. Ja kaut kur ir nelīdzsvarots, tas vienmēr ietekmē visu ķermeni. Līdz ar to, ja cilvēka dvēsele vai sirds ir nogurusi, tad tie var piesaistīt savu uzmanību sev ar fiziskas neiecietības palīdzību. Tātad, tas var būt neizskaidrojamas sāpes un ciešanas, reibonis, slikta dūša, migrēna vai smagas galvassāpes, redzes traucējumi un gremošanas trakta problēmas, ko nevar izskaidrot no medicīniskā viedokļa.

LASI ARĪ: Kā tikt galā ar stresa sekām

2. Trauksme un panikas lēkmes.

Kad mūsu dvēsele nogurst, mums ir grūti atrast iekšējo mieru, un pasaule ap mums šķiet drūma un nesaprotama. Jūs varat izmēģināt daudz veidu, kā uzmundrināt sevi, kas iepriekš bija paveicis lielisku darbu ar savu uzdevumu, bet tagad neviens no tiem nedarbojas. Tas noved pie bailēm un bezcerības sajūtas, un tie – trauksmes un panikas lēkmēm.

3. Grūtības problēmu risināšanā un šķēršļu pārvarēšanā.

Dzīve ir pilna ar kāpieniem augšup un lejup, un katrs no mums sākotnēji zina, kā tikt galā ar viņiem. Bet, kad mūsu dvēsele ir aizņemta ar nogurumu, mēs nevaram atrast spēku, lai atrisinātu pat vienkāršākās problēmas, kas rodas mūsu ceļā.

Ir ļoti svarīgi veikt soli atpakaļ, paņemt pārtraukumu un rūpēties par savu garīgo labklājību. Joga, meditācija, klusumā pavadītais laiks vai garīgo patversmju apmeklēšana ir ideāli piemērota enerģijas atjaunošanai un dzīves grūtību pārvarēšanai.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment