11 dīvainas pazīmes, kas liecina, ka Tu esi pa īstam iemīlējies

1. Viņš padara Tavu dzīvi neciešamu, taču Tu to paciet

Apbrīnojami, taču cilvēkam, kuru Tu mīli, var piedot gandrīz visu. Lai arī ko viņš būtu izdarījis, kādas kļūdas pieļāvis – Tu piedod! Mīlestība attaisno un piedod pat tad, kad Tavs ego tam pretojas. Tad, kad Tu cilvēkam saki: “Kā Tu mani tracini!”, “Jā, es Tevi ienīstu par to!” – Tu to tā noteikti nedomā, jo šie vārdi tikai parāda Tavas negatīvās emocijas, kuras ir izsaukusi otras pusītes rīcība, taču tas nebūt nenozīmē, ka Tu viņu nemīli, gluži otrādi – viņš Tev noteikti nav vienaldzīgs.

2. Nav svarīgi, par ko Jūs kopā runājat

Jūs varat runāt par visdažādākajām tēmām un iegūt no tā neaprakstāmu baudījumu, jo Jums kopā ir vienkārši labi un nav svarīgi, par ko tad Jūs īsti runājat. Runāšana jau gandrīz aizmigušiem pa telefonu var Tev dāvāt īstu laimes sajūtu arī tad, ja šī saruna varbūt liekas pilnīgi bezjēdzīga, jo tā ir pilnīgi par neko, jo svarīgākais tajā brīdī nav tas, par ko Jūs runājat, bet ar ko runājat.

3. Tu šī cilvēka dēļ apgrūtini savu dzīvi

Lai satiktos ar savu mīlestību, Tu esi gatavs uz visneiedomājamāko rīcību – ātri aizbraukt uz otru pilsētas galu, iet tur, kur nekādos citos apstākļos neietu, upurēt savu laiku, savus hobijus… šis saraksts var būt garš, taču būtiskākais ir tas, ka, lai redzētu šo cilvēku, Tu esi gatavs pārvarēt jebkurus šķēršļus.

4. Tu izpildi visus viņa lūgumus

Sevis dēļ Tu noteikti tā necentīsies, kā centīsies mīļotā cilvēka dēļ. Apskriesi pusi pilsētas, lai atrastu kaut ko, ko vajag Tavam mīļotajam vai arī izdarīsi kaut ko, kas palīdzēs viņam darbā – protams!

5. Tu nekaunies no sava ķermeņa

Kad Tu kādu mīli, tad Tu viņam atklājies tik ļoti, ka Tavas nepilnības pārstāj Tevi uztraukt. Nekādi fiziskie tuvības brīži Jūs nemulsina, un tā ir īsta tuvība!

6. Pat visīsākajai sarunai ir nozīme

Divu minūšu gara saruna pa telefonu ar mīļoto cilvēku var kļūt par Tavas dienas spilgtāko mirkli, jo svarīgi ir nevis tas, cik ilgu laiku Jūs pavadāt kopā, bet gan iespaidi – Tu it kā iededzies no šīs mīlestības enerģijas, kas piepilda Tevi!

7. Tu esi emocionāls

Mīļotā cilvēka klātbūtne dara Tevi daudz emocionālāku – Tu visu stiprāk pārdzīvo un redzi pasauli daudz pilnīgāku un spilgtāku. Jūs kliedzat kopā – gan no prieka, gan dusmām! Tā ir emocionāla brīvība – ar nevienu citu Tu nevari justies tik brīvi!

8. Laiks, kuru pavadāt kopā, nav velti iztērēts

Tu vari visu dienu ar mīļoto cilvēku vārtīties pa gultu, taču Tu noteikti nejutīsies tā, it kā būtu velti tērējis laiku. Tieši otrādi – Tu šo laiku, kuru pavadījāt kopā, atcerēsies ar maigumu, lai gan it kā jau nekas tāds nemaz netika darīts!

9. Tev šim cilvēkam ir ļoti daudz jautājumu

Tu šim cilvēkam uzdod visus jautājumus, kuri Tevi interesē, kā arī Tev noteikti gribas viņam izstāstīt pilnīgi visas domas. Tu gribi dalīties it visā, kas Tev liekas vairāk vai mazāk svarīgs, un tas ir brīnišķīgi!

10. Viss Tev atgādina par šo cilvēku

Kad Tu redzi kaut ko interesantu, Tev uzreiz prātā ienāk doma – o, kaut šo redzētu Tavs mīļotais cilvēks! Pat visnenozīmīgākie sīkumi un detaļas Tev atsauc viņu atmiņā!

11. Tu baidies

Tu saproti, ka šī mīlestība Tev var radīt arī sāpes. Tu uzticies un atklājies šim cilvēkam, taču nezini, kas būs tālāk un kā uzvedīsies viņš. Mīlestība Tevi padara neaizsargātu, tāpēc bieži vien tā rada vēlmi atgrūst mīļoto cilvēku un dzīvot, jūtoties pasargātam no vilšanās iespējamības.

Leave a Comment