Piecu minūšu aprikožu pīrāgs, ko vienmēr gatavoju, kad nav laika

3.Cepamo formu ieziež ar augu (vai sviesta) eļļu un pārkaisa ar mannu. Ja vēlaties, varat to vienkārši izklāt ar pergamenta papīru. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Mīklu lej cepamajā traukā.

4.Nomazgājiet aprikozes un nosusiniet ar papīra dvieļiem. Pārgrieziet tos uz pusēm, izņemiet sēklas un ievietojiet augļus mīklā, nedaudz noslīcinot tos tajā.

5.Rjaženkas pīrāgu cep cepeškrāsnī 30-35 minūtes 180 grādu temperatūrā. Pēc cepšanas pirms pasniegšanas ļaujiet tai nedaudz atdzist. Labu apetīti!

 

Rauga pīrāgs: redakcionālie padomi

Šo pīrāgu varat pagatavot ar kefīru, nevis raudzētu ceptu pienu. Tas izrādīsies tikpat garšīgs un aromātisks! Ja vēlaties, vaniļas cukura vietā pievienojiet mīklai kanēli un riekstus. Tad pīrāgs dzirkstīs ar pilnīgi jaunām krāsām.

Lasi arī: Kā piesaistīt naudu savai mājai. Efektīvi padomi, kā kļūt bagātam

Lasi arī: Merilina Kerro pastāstīja, kur glabāt naudu mājā, lai kļūtu bagāts

Protams, aprikožu vietā var izmantot arī jebkuru citu augli. Piemēram, tie paši persiki un nektarīni, kuru tirgū tagad ir ducis.

Pastāsti man, vai tev garšo aprikožu konditorejas izstrādājumi? Būtu lieliski, ja komentāros padalītos ar savu recepti. Gaidām Jūs zemāk!