Piektdiena, 13. datums: kādas ir šīs dienas briesmas un kā izvairīties no nepatikšanām

Piektdien, 13., ieteicams laiku pavadīt mierīgā gaisotnē, bet no trokšņainām ballītēm un alkohola lietošanas labāk atteikties vispār. Jautrība, smiekli un liels cilvēku pūlis piesaista nešķīstos spēkus, un šajā brīdī nepatikšanas var notikt ar katru no jūsu draugiem. Ieteicams dot priekšroku meditācijai un pastaigām svaigā gaisā.

Šajā dienā jums vajadzētu atteikties slēgt svarīgus līgumus, slēgt darījumus un uzsākt kaut ko jaunu. Piektdien, 13. datumā, neveiksmes tevi var sagaidīt jebkurā brīdī. Vēlams vairāk laika veltīt vecu lietu pabeigšanai un neko neplānot. Šobrīd nevajadzētu paļauties uz veiksmi, jo maz ticams, ka veiksme būs jūsu pusē.

Nepatikšanas un dzīves mīlestības sfēra netika apieta. Tāpēc piektdien, 13. datumā, nav vēlams slēgt laulības, iepazīties ar pretējo dzimumu un doties uz randiņiem. Šajā dienā nevajag ļauties emocijām un kārtot lietas ar mīļoto: pat neliels konflikts var izraisīt šķiršanos. Dienas negatīvā enerģija var ietekmēt laulāto attiecības un viņu ģimenes harmoniju. Skandāli, nesaprašanās, bērnu nepaklausība – tas vēl nav viss, ko pāri šobrīd var sagaidīt.

Piektdienas 13. datuma mistiskās nozīmes dēļ šajā dienā tiek veiktas daudzas ceremonijas un rituāli. Tomēr iesācējiem nevajadzētu ķerties pie manipulācijām, lai nesagādātu nepatikšanas.

Saskaņā ar māņticību šajā dienā ir aizliegts stāvēt zem kāpnēm. Mūsu senči uzskatīja, ka kāpnes simbolizē atbildības nastu. Atrodoties zem tā, jūs riskējat piesaistīt savā dzīvē jaunas problēmas, ar kurām jums būs ļoti grūti tikt galā. Arī piektdien, 13., nevajadzētu izmantot kāpnes un liftu.

Piektdien, 13. datumā, jāuzmanās no melnajiem kaķiem. Ja viņš šķērso tavu ceļu, nekavējoties maini maršrutu. Jums nevajadzētu skatīties kaķim acīs, pretējā gadījumā jūs redzēsiet nākotnes atspulgu, un tas, visticamāk, nebūs rožains.

Šobrīd jebkura tikšanās var būt nejauša. Ja piektdien, 13. datumā, jums ir konflikts ar pretējo dzimumu, tad jūs drīz nesastapsiet mīlestību. Šajā dienā strīdēties ar draugu ir  bīstams ienaidnieks. Redzēt sievieti ar tukšu spaini – līdz nabadzībai un lieliem finansiāliem zaudējumiem.

Izskanējis viedoklis, ka piektdien, 13., friziera vai vizāžistes apmeklējumu vajadzētu pārcelt. Pirmkārt, jūsu jaunais tēls, visticamāk, nebūs veiksmīgs. Otrkārt, matu saīsināšana var ietekmēt atmiņu. Jāatsakās arī no citām kosmētiskām procedūrām, piemēram, nagu griešanas.

Lasi arī: Rīts saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi: padoms, kā katru dienu padarīt labāku

13. datumā retāk jāskatās uz savu atspulgu un nepieiet pie spoguļiem sliktā garastāvoklī. Pēc tautas gudrībām, tieši piektdien, 13. datumā, atveras portāli uz citu pasauli, caur kuriem ļaunie gari var iekļūt tavā mājā.

Kā izvairīties no nepatikšanām

Uzzinot par briesmām, ar kurām jūs varat saskarties piektdien, 13., jums vajadzētu zināt arī par to, kā no tām izvairīties. Šajā dienā stingri aizliegts:

  • 1.izklaidēties, dzert alkoholu un rīkot trokšņainas ballītes;
  • 2.sarīkot lieliskas kāzas, apprecēties;
  • 3.slēgt līgumus, parakstīt svarīgus papīrus, veikt finanšu darījumus, meklēt darbu;
  • 4.stādīt augus, turēt dzīvniekus;
  • 5.apgriezt matus un nagus;
  • 6.doties garos ceļojumos, braukt sliktā garastāvoklī;
  • 7.valkāt melnas drēbes;
  • 8.aizņemties vai aizdot naudu;
  • 9.stāstīt citiem par saviem plāniem, nodomiem, dalīties savos noslēpumos;
  • 10.strīdēties, provocēt citus cilvēkus uz konfliktu, izrādīt agresiju;
  • 11.apraudāt mirušos un apmeklēt kapsētu.

Ievērojot šos vienkāršos noteikumus, jūs varat pasargāt sevi, kas nozīmē, ka nepatikšanas un problēmas nekādā veidā neietekmēs jūsu dzīvi.

Atliek vien cerēt, ka piektdiena, 13. datums un ar šo dienu saistītās nepatikšanas ir tikai māņticīgo bailes. Tomēr neaizmirstiet par savu drošību, jo problēmas var rasties jebkurā dienā. Lai pasargātu sevi, izmantojiet spēcīgu amuletu pret ļaunu aci, skaudīgiem cilvēkiem un problēmām. Mēs vēlam jums veiksmi! Parūpējies par sevi

Leave a Comment