Piesaistiet veiksmi: labākā krāsa, raksts un apdruka uz apģērba katram zvaigžņu zīmes pārstāvim

Lauva

Ļvovas daba ir tāda, ka viņiem ir jāizskatās pēc iespējas labāk un visur, vienmēr un jebkuros apstākļos. No toņiem zvaigžņu eksperti šiem cilvēkiem iesaka izvēlēties Uguns stihijas krāsas: dzeltenu, oranžu, sarkanu, rozā. Šos toņus labāk atšķaidīt ar melnu vai pelēku. Labākie raksti Lauvai: asu leņķu formas vai svītras. Otrais variants viņiem būs piemērots brīžos, kad viņi uzsāk jaunu biznesu. Pirmais palielinās sparu.

Jaunava

Jaunavām labāk ir dot priekšroku dažiem abstraktiem rakstiem, kuru formu ir ļoti grūti saprast pirmajā reizē. Apģērbs ar šādiem rakstiem un rakstiem palīdzēs Jaunavām vieglāk tikt galā ar manipulatoriem. Rūtains apģērbs palīdzēs Jaunavām pasargāt savu enerģiju no negatīvās ietekmes no ārpuses. No krāsām labāk ir dot priekšroku kaut kam ne ļoti spilgtam, bet gaišam. Piemēram, laba iespēja ir balta, zaļa.

Svari

Zvaigžņu eksperti ļoti iesaka Svariem, veidojot tēlu, biežāk izmantot apģērbu ar ziedu rakstiem. Tas palīdzēs jums virzīties uz priekšu dzīvē bez lieka noguruma un nepatīkamām domām. Labākās apģērbu krāsas šīs zīmes cilvēkiem: zila, tirkīza, zaļa. Varat arī izvēlēties apģērbu ar košām apdrukām, kas attēlo cilvēkus ar smaidu, vai dabas ainavas.

Skorpions

Skorpioniem īpaša uzmanība jāpievērš etniskiem motīviem apģērbā. Šīs zīmes pārstāvji uz T-krekliem un džemperiem var veidot svītras vai apdrukas rūnu, mandalu, hieroglifu veidā. Fakts ir tāds, ka Skorpioni, saskaņā ar statistiku, daudz biežāk nekā citi cilvēki saprot šādu simbolu patieso nozīmi. Varat arī izmantot apģērbu ar jūsu Zvaigžņu zīmes attēlu.

Strēlnieks

Strēlnieki bieži ir kustībā, tāpēc viņiem biežāk jāvalkā apģērbs ar asām malām. Viņi dos viņiem enerģiju un spēku, kā arī palīdzēs nezaudēt ticību sev grūtos laikos. Strēlnieks piestāv sportiskam apģērba stilam, kā arī zaļās un sarkanās krāsas elementu izmantošanai.

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Mežāzis

Zvaigžņu eksperti Mežāžiem stingri iesaka valkāt labas drēbes, kurās viņi jūt maksimālu komfortu. Kvalitāte šiem cilvēkiem dominē pār skaistumu, taču tas nenozīmē, ka apģērbam nevajadzētu būt pievilcīgam. Lai piesaistītu pretējā dzimuma uzmanību, viņiem palīdzēs izmantot smilšu un brūnos toņus. Labāk izvairīties no provokatīvām izdrukām.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir gudri un dzīvespriecīgi cilvēki, tāpēc viņu enerģijai vislabāk atbilst gaišas krāsas apģērbs ar patīkamām un neuzkrītošām apdrukām, rakstiem un svītrām. Ja vēlas, Ūdensvīri var valkāt vintage un vecas lietas. Viņiem nav jāievēro nekāda mode. Lai paliktu pievilcīgs un laimīgs.

Zivis

Zivīm vislabāk piestāv viegls, brīvs apģērbs, kas neierobežo kustības. Viņi var valkāt jebkuras krāsas apģērbu, bet labāk, lai attēlā būtu pēc iespējas mazāk sarkano toņu. Derēs košas lietas ar neparastām izdrukām, abstraktiem rakstiem. Zivis ir cilvēki, kuriem patīk skatīties ārpus kastes. Tas ir lieliski, taču ir svarīgi atcerēties, ka mērenībā viss ir labs.

Izvēloties apģērbu, atcerieties, ka slikti izvēlēts apģērbs bloķē čakras , tāpēc atņem mums enerģiju. Eksperti novēl veiksmi un labu vēju visos centienos. Lai gūtu panākumus, izvēlieties tērpu atbilstoši saviem mērķiem.

Leave a Comment