Kā tikt galā ar magnētisko vētru negatīvo ietekmi: padomi katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim

Magnētiskās vētras ir reāla problēma pret laikapstākļiem jutīgiem cilvēkiem visā pasaulē. Šajā sakarā zvaigžņu eksperti nolēma sniegt padomu, kā šādos periodos izvairīties no Vese***as problēmām dažādu Zvaigžņu zīmju cilvēkiem.

Magnētiskās vētras nav fikcija vai maģija, bet gan realitāte. Vienkārši daudzi cilvēki savas dabiskās izturības vai jaunības dēļ vienkārši nejūt magnētisko spriedzi, ko rada saules vēji. Saskaņā ar Rietumu zinātnieku pētījumiem, aptuveni trešdaļa cilvēku visā pasaulē saskaras ar paaugstinātu magnētisko aktivitāti. Tieši viņiem mēs esam apkopojuši tālāk aprakstītos padomus.

Auns

Auniem paaugstinātas magnētiskās aktivitātes periodos ir jāpārstrādā pēc iespējas mazāk. Tas nenozīmē, ka jums vispār jāapstājas un jāguļ uz dīvāna. Šeit drīzāk ir svarīgi atrast noteiktu līdzsvaru. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka Aunam nevajadzētu cilāt svarus un vispār nodarboties ar aktīvu sportu. Magnētisko vētru dienās šajā ziņā tās ir vairāk jāmēra. Tāpat jūs nevarat zaudēt savaldību un uzvilkt konfliktus mājās un darbā.

Vērsis

Vērša imūnsistēma var būt stipri novājināta, tādēļ magnētisko vētru dienās viņiem labāk ģērbties stingri atbilstoši laikapstākļiem. Kopumā Vērsis šādā laikā jūtas nomākts un pārņemts, tāpēc noteikti jāizvairās no saskarsmes ar negatīviem cilvēkiem, kā arī ar tiem, kuri vienmēr kritizē. Viņiem ir arī labāk būt modriem saziņā, jo palielinās iespēja kļūt par enerģijas vampīra upuri. Labākā relaksācijas metode Vērsim šādās dienās ir vientulība.

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Dvīņi

Dvīņus jāuzlādē ar optimismu, un šajā ziņā visnoderīgākā būs pastaigas svaigā gaisā. Šīs zīmes cilvēkiem ir daudz paziņu un draugu, starp kuriem noteikti būs kāds negatīvs. Dvīņiem magnētiskās vētras dienās labāk nekomunicēt ar fatālistiem un tiem, kuriem glāze ir pustukša. Labs miegs un atpūta, kā arī spēja rast kompromisus – tas ir galvenais glābiņš Dvīņiem.

Vēzis

Vēži dienās, kad Zemes magnetosfēra ir satraukta, alkoholu labāk nelietot. Tas var nopietni kaitēt viņu Vese***ai. Eksperti arī iesaka šīs Ūdens zīmes pārstāvjiem ēst pareizi. Uzturā ir jāpievieno pārtikas produkti, kas bagāti ar C vitamīnu. Tāpat ir jādzer vairāk ūdens un nepārēsties, it īpaši, ja runa ir par treknu un smagu pārtiku vai ēdieniem, kas nav tas veselīgākais veids – ātrās uzkodas, pusfabrikāti.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment