Pievilcīgākās sievietes saskaņā ar zvaigžņu zīmi, kuras tiek pie visa, ko sirds kāro

Sieviete Lauva

Lauvas ir spilgtas sievietes. Viņas savā neapdomībā ir līdzīgi Auniem, taču ne vienmēr atļaujas būt tik atvērti. Protams, izskats dod viņām iespēju izskatīties ļoti pievilcīgi, taču komunikācijas laikā Lauvas sievietes reti uzņemas iniciatīvu. Viņām patīk prāta spēles, karš par uzmanību. Ar Lauveni jūs vai nu paši kļūstat par jaukiem kaķēniem, vai arī uzreiz saprotat, ka tā nav jūsu izvēle. Ilgtermiņā Lauvas ir vienkārši nepanesamas, taču pirmais iespaids, ko viņas atstāj, ir vienkārši satriecošs, pat ja viņas neko nedara. Mīlestības saderību ar Lauvu ir ļoti grūti aprēķināt.

Sieviete Jaunava

Jaunava var burtiski apprecēties ar vīrieti, vienkārši spiežot pirkstus. Neviens nezina, kāpēc Jaunavas ir tik pievilcīgas. Pat pašas Jaunavas to nezina. Šīm dāmām nevajag dot lielu brīvību, citādi sapināsies attiecībās tā, ka būs ļoti grūti izkļūt ārā. Līdz šim Jaunavu teju nesalīdzināmās pievilcības cēloņi zvaigžņu ekspertiem netika atklāti. Iespējams, iemesls ir viņu īpašajā pašpietiekamībā un rakstura stiprumā. Sievietes, kas dzimušas zem šīs zīmes, dala pirmo vietu pievilcīgāko reitingā ar Aunu.

Sieviete Svari

Svari ir skaisti, patīkami, taču ar to nepietiek, lai tos sauktu par patiesi pievilcīgām. Fakts ir tāds, ka vīriešiem ir svarīgi izjust emocionālu saikni ar meiteni vai sievieti, bet Svari ir pārāk sievišķīgi, lai ar viņiem būtu daudz dažādu sarunu tēmu. Tā ir viņu galvenā un vienīgā vājība, kas neļauj pat iekļūt 5 pievilcīgāko sieviešu zīmju topā. To var labot, taču tas var aizņemt ilgu laiku. Pavadiet vairāk laika vīriešu kompānijā, lai apgūtu vienlīdzīgas komunikācijas pamatus. Pirms laulībām attiecības ar Svariem notiek ļoti ātri vai nesasniedz vispār.

Sieviete Skorpions

Skorpionu pievilcības līmenis dažādos attiecību posmos vienmēr ir atšķirīgs. Ar viņām visvieglāk ir “nodibināto” attiecību sākumā un stadijā. Sākumā viss ir kārtībā, bet pēc tam, kad vīrietis ir pietuvojies šādai meitenei, viņa sāk pārbaudīt viņu spēkus, turklāt ar ļoti ekstravagantām metodēm. Skorpioni ir īsti iemīlējušies teroristi, kuri var atļauties darīt visu, ko sirds kāro. Tādējādi viņas pārbauda izvēlētā piemērotību. Daudzi to pat neapzinās, bet spiediens uz vīriešiem ir milzīgs. Šī iemesla dēļ Skorpionus ir grūti uztvert kā patiesi pievilcīgas sievietes. Viņas ir arī atriebīgas.

Sieviete Strēlnieks

Sievietes Strēlnieces ir tās intrigantes. Viņa var noķert ikvienu savos tīklos. Pievilcība dod viņām  humora izjūtu, dinamismu un vīriešu vaļaspriekus. Viņas ir absolūti starp trim labākajām pavedinātājām, jo ​​ar viņām nekad nebūs garlaicīgi – ne attiecību sākumā, ne beigās. Sievietes Strēlnieces ir ļoti atvērtas un ļoti patīkamas komunikācijas ziņā. Kā likums, viņām ir fenomenāli panākumi vīriešu vidū.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju stiprās puses: slēptie talanti, kas palīdzēs gūt panākumus un kļūt veiksmīgiem!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju stiprās puses: slēptie talanti, kas palīdzēs gūt panākumus un kļūt veiksmīgiem!

Sieviete Mežāzis

Mežāži ir pievilcīgi pēc izskata, un ar viņām ir par ko runāt, taču vīriešu vidū viņas nav populāras, jo šīs Zīmes pārstāvēm ir ļoti grūti uztvert pārāk strauji attīstošas ​​attiecības. Mežāži ļoti ilgi pierod pie cilvēka un lēnām viņam atveras, tāpēc vīrieši viņas pievilcīgas redz tikai attiecību pašā sākumā. Mežāža sieviešu neticība un slepenība neļauj viņu saukt par vienu no burvīgākajām. Jā, ir kāds šarms, bet tas neizvēršas par kaut ko vairāk, kā mēs vēlētos. Pie visa vainīgi dzelzbetona dzīves principi.

Sieviete Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir starp trīs interesantākajām sievietēm. Šīs dāmas ir vieglas, gudras un iecirtīgas, viņām ir lieliska humora izjūta. Viņām ir viss, lai atstātu lielisku iespaidu uz vīriešiem. Viņu vienīgais trūkums ir vējainība. Viņām patīk draudzēties ar vīriešiem, tāpēc jūs varat viegli sajaukt viņu simpātijas ar  draudzību. Ja domājat, ka Ūdensvīra dāmas to dara ar nolūku, tad jūs maldāties. Viņām vienkārši nav skaidra mehānisma mīlestības un draudzības dalīšanai. Diemžēl vai par laimi, bet tā tas ir un vairumā gadījumu tas nemainās.

Sieviete Zivis

Zivis ir diezgan jutekliska zīme. Sievietes Zivis līdz galam neapzinās savu skaistumu un pievilcību, kas liedz to izmantot pilnībā. Lielākā daļa šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvju nezina, cik pievilcīgas viņas ir vīriešiem. Un piesaistei ir daudz iemeslu. Starp tiem – īpašs domāšanas veids, radošums, harizma. Ar Zivīm reti ir garlaicīgi, taču ļoti grūti tās izvest no mājas, no komforta zonas. Šī iemesla dēļ vīrieši var ātri zaudēt interesi par viņām.

Panākumi mīlestībā  nav stiprajiem. Ikviena dāma mīlestībā var sasniegt maksimālos augstumus neatkarīgi no piederības vienai vai otrai Zvaigžņu zīmei. Veiksme mīlestībā ir pieredzes, viltības, vēlmes rezultāts.

COMMENTS

Leave a Comment