Pilnmēness 2023. gada 4. jūnijā: ko drīkst un ko labāk nedarīt šajā dienā

Pilnmēness vairumā gadījumu ir bīstams mūsu veiksmei un garastāvoklim, padarot to vai citu dienu nelabvēlīgu. 2023. gada 4. jūnijs nebūs izņēmums. Neskatoties uz to, zvaigžņu eksperti nolēma detalizēti pastāstīt par to, ko šajā dienā var un ko nevar darīt.

Pilnmēness šoreiz satiksies ar Strēlnieka pārstāvēto Uguns enerģijas spēku. Šī kombinācija ir ļoti bīstama, tāpēc jāskatās abos virzienos.

Ko jūs varat darīt 4. jūnijā

Runājiet cilvēkiem jaukas lietas . Šajā dienā ir ļoti svarīgi nepalikt neitrālam, klusējot. Ja redzat, ka cilvēkam ir slikti vai skumji, noteikti ieprieciniet viņu, pasakot kādu patiesu komplimentu. Tas ļoti pozitīvi ietekmēs viņa garastāvokli. Viņš arī garīgi novēlēs jums veiksmi un sūtīs labu enerģiju jūsu virzienā.

Dari labus darbus . Ja ar vārdiem nepietiek, dariet otram kaut ko jauku. Tā var būt finansiāla vai morāla palīdzība. Šajā dienā tu vari krietni uzlabot savu karmu, palīdzot vecākiem, vecvecākiem.

Atpūties. Taupiet savu enerģiju. Ja nav steidzamas vajadzības biznesam, tad labāk ir labi atpūsties. Mēģiniet palikt mājās patīkamā vidē vai pastaigājieties. Ja iespējams, šajā svētdienā varat paņemt papildu brīvdienu.

Meklējiet noderīgu informāciju . Esiet uzmanīgs pret visu, kas notiek jums apkārt. Ļoti svarīgi būs ievērot sīkumus cilvēku uzvedībā, notikumos mājās un darbā, pasaulē. Iespējams, ka spēsi pamanīt ko ļoti noderīgu – kaut ko, kas palīdzēs izskaidrot pagātni, paredzēt nākotni vai veidot pareizo tagadni.

Ko nedarīt šajā pilnmēnesī

Ļaujieties sliktiem ieradumiem . 4. jūnijā nekādā gadījumā nevajadzētu atgriezties pie tiem ieradumiem, no kuriem savulaik tikāt vaļā. Pretējā gadījumā viņi ne tikai atgriezīsies pie jums, bet darīs to ar jaunu sparu. Atbrīvoties no tiem nākotnē būs daudz grūtāk.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 5. līdz 11. jūnijam – dzīve turpinās mainīties!

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Strīdēties. 4. jūnijā zvaigžņu eksperti stingri neiesaka ne ar vienu strīdēties. Skandāli, strīdi un konflikti var ievilkties uz visu dienu, un, pietiekami cenšoties, jūs varat uz visiem laikiem sabojāt attiecības ar jebkuru cilvēku. Tas ir ļoti bīstami, ņemot vērā to, ka daudzi no mums šajā Pilnmēness būs ļoti jūtīgi. Izvēlieties vārdus un nekritizējiet nevienu par viedokli, kas atšķiras no jūsu.

Sākt kaut ko jaunu . Protams, šādā bīstamā dienā jauni sākumi var beigties ne tikai ar neveiksmi, bet arī radīt problēmas visās dzīves jomās. Šīs nedēļas pēdējā diena būs tā diena, kad jākoncentrējas uz aktuālajām problēmām un jau iesāktajām lietām.

Pārstrādājies. Ir pilnīgi skaidrs, ka Pilnmēness laikā ir nevēlami būt pārāk nogurušam. Visticamāk, egoistiskais Mēness nedos iespēju atjaunot spēkus, jo tā prerogatīva būs taupīt enerģiju sev.

Ceļojiet un mainiet vidi . Turies pie šī. Jā, Mēness atrodas Strēlnieka zīmē, tāpēc vēlme visu pamest un kaut kur doties būs ļoti liela, tomēr to noteikti nav vērts darīt. 4. jūnijā problēmas var radīt pēkšņa ainavu maiņa. Pa ceļam var rasties grūtības.

Neveiciet bezjēdzīgus pirkumus. Piespiedu pirkumiem būs nepieciešama vislielākā piesardzība. Ja ir nepieciešams iegādāties kaut ko dārgu, esiet īpaši uzmanīgi. Gadījumā, ja iepirkšanās ir nepieciešama vienkārši, lai nogalinātu laiku vai paaugstinātu pašcieņu, tad atlieciet to uz citu dienu.

Šajā dienā eksperti stingri iesaka nepārkāpt savu komforta zonu. Lai šī bīstamā diena paiet mierīgi un bez pārmērībām. Jums noteikti ir visas iespējas apiet satricinājumus, tāpēc novēlam veiksmi.

Leave a Comment