Pilns mēness 2018. gada 2. martā

Martā mūs gaida agrs pilns mēness. Šī diena mēness kalendārā saucas par kārdinājumu dienu, un tas nav nejauši. Briesmas tiks noķertas katrā soli, bet mēnesis kalendārā pateiks, kā no tiem izvairīties.

Marts sākas ar Pilnu mēnesi. No enerģijas viedokļa tas ir diezgan riskants, bet riski būs diezgan ilūziski, nevis reāli. Marta pilnais mēness ieiet Jaunavas zvaigznājā. Tas nozīmē, ka cilvēki, kuri ir pieraduši būt haosā un darbojas pēc iedvesmas, sagaidīs negaidītu iespaidu. Jaunavas Mēness dod cilvēkiem paaugstinātu jutīgumu un emocionālo raksturu. Tajā pašā laikā daudzi pilnībā nesaprot viņu patiesās jūtas un emocijas, kas maldina ikvienu. Tā būs diezgan sarežģīta izpratnes diena, kurā ikvienam būs nelabvēlīgi ārējie apstākļi.

Lasīt arī: Ekstrasenss Vitālijs Giberts: kā izmainīt savu dzīvi ar domu palīdzību

Finanses un karjera 2. marts

Piektdien, 2. martā, lielāko daļu cilvēku darbu var raksturot kā “daudz trokšņa bez rezultāta”. Neskatoties uz darbaholismu, kas inficē visus ar Jaunavas ietekmi, satraukums, nekonstruktīvi lēmumi, nespēja kritiski aplūkot rezultātus un novērtēt riskus negatīvi ietekmēs darbu. Šajā sakarā cilvēki būs uzbudināmi, nervozi, sāks dziļāk iekļūt darbā un agresīvi uzvesties pret citiem. Šajā pilnajā mēnesī tiek pievienotas tikai problēmas, nevis nauda un veiksme. Tātad jums ir nepieciešams pienācīgi novērtēt savas spējas, nevis mēģināt darīt vairāk, nekā iespējams.

Turklāt 2. martā tiks nopietni risināts jautājums par taisnīgumu un godīgumu. Mēness un Jaunavas simbioze vienmēr prasa to no cilvēkiem, tāpēc esiet gatavi tam, ka citi varētu norādīt uz jūsu “punktiem”, un šī šķietami konstruktīvā kritika skar iekšējās problēmas. Galu galā, daudzi cilvēki var kļūt nikni, radot iespaidu, ka viss tiek darīts “perfekti”, un tādēļ šādi paziņojumi šķiet negodīgi. Astrologi iesaka noskatīties situāciju no ārējā novērotāja acīm: nevainojat citus cilvēkus, šodien viņi būs impulsīvi un neuzticami.

Mīlestība un attiecības pilnajā mēnesī

Cilvēki būs gatavi jums palīdzēt, taču viņu mēģinājumi no pirmā acu uzmetiena var šķist naidīgi. Šajā pilnajā mēnesī apkārtne būs kritiska, savtīga, bet absolūti draudzīga. Cilvēkiem ir vērts redzēt viņu labākos aspektus. Pat smagām piezīmēm un uzbrukumiem jūsu adresē, 2. martā, būs slēpta vēlme palīdzēt savam tuviniekam un uzlabot citu.

Jaunava ir lojalitātes, stabilitātes un izturības zīme. Visas šīs īpašības Pilnajā mēnesī tiks paaugstinātas līdz pilnīgai. 2. martā jums ir visas iespējas pierādīt sevi kā uzticīgu laulāto, ideālu kompanjonu un autoritatīvu personu. Jaunavas ietekmes dienās cilvēki piesaista viens otru kā magnētu, kas nozīmē, ka viss labi attīstīsies mīlestībā un sociālajā dzīvē.

Lasīt arī: Kas kategoriski nevar valkāt zeltu

Garastāvoklis un Vese***a marta pilnajā mēnesī

Pilnai Mēness Jaunavā ir nekontrolēts enerģijas avots, tādēļ vakarā vēlu var būt asas galvassāpes, vispārējs nespēks, hronisku slimību saasināšanās un garīgie traucējumi. Šajā dienā jūs domājat, ka visa pasaule nostājās pret jums. Patiesībā tā būs maldinoša ideja par realitāti, jums vienkārši ir jāpārvar sevi, jāaplūko pasaule un jāskatās, ka aiz negatīvā vienmēr kaut kas slēpjas.

Vēlme mainīt citu personu, norādot uz tā kļūdām, būs stiprāka nekā vēlme mainīt savu dzīvi. Jaunavas ietekme skar labdarību, lēnprātību un upurēšanu. Tikai šādi upuri netiks novērtēti. Laiku pa laikam ir lietderīgi ierobežot savu altruismu. Astrologi iesaka piešķirt vairāk laika sev, savai dzīvei un garīgajam stāvoklim, iesaistīties pašizaugsmē.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment