Pirmā jāņogu un upeņu mēslošana, lai krūmu zari liektos no ogu smaguma

Starp citu, ja izmantosiet kūdru vai kompostu, tie ne tikai piesātinās augsni, bet arī kļūs par sava veida mulču. Kūtsmēsli un vistu mēsli ir lieliski komponenti uzmundrinošam mēslojumam. Sajauciet tos ar ūdeni (attiecīgi 1 : 10 un 1 : 15) un izmantojiet laistot. Vienam ogu krūmam pietiks 5 litru mēslojuma.

Kā priekšpēdējais mēslojums ir piemērots sausā superfosfāta (0,5 glāzes) un kālija sulfāta (2/3 glāzes) iestrādāšana. Vienkārši vienmērīgi izklājiet mēslojumu zem krūma un pēc tam aplaistiet augu. Pirms ziemas sākuma kā mēslojumu var izmantot pārperinātus kūtsmēslus. Puse spaiņa pietiks 1 jāņogu krūmam.

Kā palielināt ražu

Lielas jāņogas un upenes pārstās būt sapnis, ja ievērosiet vienkāršus agrotehnikas noteikumus. Pirmkārt, jāņogām ir nepieciešama pusēna. Otrkārt, ir svarīgi pasargāt krūmus no kaitēkļiem.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Tāpat neaizmirstiet, ka jāņogu un upeņu raža ir atkarīga no tā, ar kādiem augiem kaimiņos tās aug. Blakus var stādīt ābeles, zemenes, sīpolus, ķiplokus un dažādus garšaugus.

 

Leave a Comment