Šis līdzeklis burtiski atdzīvināja manas orhidejas

Skaistas orhidejas pastāvīgi priecē acis, bet, kad tās sāk slimot, jūs jūtaties skumji un nepatīkami.

Gribas uzreiz atdzīvināt ziedu! Un visparastākā dzintarskābe mums palīdzēs to izdarīt!

Šim aptiekas līdzeklim ir daudz pielietojumu – cīņa ar paģirām, grumbiņām, skābju vielmaiņas regulēšana… Bet, kā izrādās, šis līdzeklis lieliski noder arī orhidejām! Skābe stimulē augu un veicina ilgu un bagātīgu ziedēšanu.

Vārdu sakot – neaizstājama lieta! Tātad, kā atdzīvināt savu iemīļoto skaistuli?

Orhidejas ir skaistas, bet ļoti izvēlīgas. Un lai gan pārdevēji vienā balsī saka, ka par skaistiem ziediem jūs priecāsieties 365 dienas gadā, patiesībā, ja jūs par tām pienācīgi nerūpēsieties, jūs priecāsieties tikai par lapotni.

Tieši šajā gadījumā jums talkā nāk dzintarskābe! Šis līdzeklis ir lieliski piemērots orhidejām pēc tam, kad tās ir bijušas pakļautas stresam – pārstādīšanas vai transportēšanas dēļ.

Ja to lietojat regulāri, ziedēšanas ilgumu varat pagarināt vairākas reizes. Tiek stimulēta sakņu veidošanās un aktivizēts spraudeņu paātrināšanās process.

Turklāt skābe viegli novērš temperatūras atšķirību sekas. Turklāt orhidejām veidojas noturība pret nelabvēlīgiem apstākļiem. Dzintarskābe ietekmē ne tikai pašu ziedu, bet arī augsni. Uzlabojas tās mikroflora, tiek iznīcinātas toksiskās vielas.

Lasi vēl: 3 labākie veidi, kā izmantot kokogles saimniecībā

Šķīduma sagatavošana mēslošanai

Šo līdzekli var iegādāties gan tablešu, gan pulvera veidā. Protams, sagatavošana ir atkarīga no formas.

Ja esat iegādājies tabletes, tad jums ir siltā ūdenī jāizšķīdina 3 tabletes. Ja jums ir pulveris, tad 100 g ar tiltu ūdeni un kārtīgi smaisiet.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Svarīgs punkts! Šāds šķīdums jāizlieto 2-3 dienu laikā. Pēc šī perioda tur nebūs nekādu noderīgu īpašību.

Novietojiet orhideju vietā, kur nav caurvēja un dedzinošas saules – tad to var laistīt jebkurā diennakts laikā. Ja puķe atrodas citā vietā, laistiet to tikai no rīta, lai līdz vakaram tā būtu sausa.

Leave a Comment