Planetārā prognoze 2023. gada jūlijam katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: sagaidāmas nepārtrauktas izmaiņas, dažam pat nevēlami zaudējumi!

Lauva

Viena no galvenajām Lauvu problēmām ir viņu nepacietība. Jūlijā jāmēģina iemācīties pretējo. Nespēja gaidīt var ārkārtīgi negatīvi ietekmēt Lauvu noskaņojumu un veiksmi visās dzīves jomās. Ir svarīgi atcerēties vientulības priekšrocības. Šīs zīmes cilvēkiem patīk atrasties starp cilvēkiem, bet tas nenozīmē, ka jums tas jādara visu laiku. Dažreiz jums ir nepieciešams atpūsties no kāda cita uzņēmuma, un jūlijs tam ir piemērots periods. Lauvām jākļūst vienkāršākām, un tam jāizpaužas ne tikai uzvedībā, bet arī utilitārā izskatā, paredzamā uzvedībā.

Jaunava

Jaunavai sākas periods, kurā bez problēmām varēs atbrīvoties no  kaitīgiem ieradumiem, kas grauj dzīvi. Šis ir ideāls periods, lai strādātu pie sevis, pārveidotu savu izskatu. Lai gan citi cilvēki var būt pastāvīgi labi, Dev gaida pastāvīgu izaugsmi. Ja viņi mēģinās virzīties uz priekšu un darīs visu iespējamo, lai gūtu panākumus, viņu dzīve krasi mainīsies. Viena no noderīgākajām dzīves prasmēm jebkuram šīs Zīmes pārstāvim ir spēja ātri aizmirst visu slikto. Jaunavas bieži koncentrējas uz sliktām atmiņām, taču ir pienācis laiks tās noņemt.

Svari

Svari jūlijā, visticamāk, spēs īstenot savus sapņus un vēlmes. Tas būs iespējams, pateicoties labi funkcionējošai Svaru iztēlei un spējai sapņot. Mērķu sasniegšanai varat izmantot arī īpašu praksi . Ar tās palīdzību būs iespējams kļūt veiksmīgākam ar pieticīgākiem pūļu un enerģijas izdevumiem. Zvaigznes un planētas uzsāk jaunu dzīvības programmu šīs Zīmes pārstāvjiem. Jūlijs ir laiks, kad bez bailēm jāpārskata sava attieksme pret pazīstamām lietām. Šis ir laiks, kad ir lietderīgi mainīt pasaules uzskatu.

Skorpions

Skorpioniem ir visi priekšnoteikumi, lai kļūtu laimīgāki. Lai laime būtu tuvumā un to sasniegtu, varat izmantot vārda spēku. Jāatceras, ka teiktais bieži kļūst par realitāti. Zvaigžņu eksperti arī ļoti iesaka šīs zīmes pārstāvjiem papildināt savu personīgo dzīvi, darba procesu un atpūtu. Nav nekas slikts atpūsties tā, kā viņi iepriekš nav atpūtušies, kā arī izmēģināt ko jaunu darbā un biznesā. Tas izraisīs spēcīgu izaugsmi, uzlabos garastāvokli un palīdzēs paskatīties uz pazīstamajām problēmām no cita leņķa.

Strēlnieks

Ja pēkšņi Strēlniekiem pēdējā laikā ir radušās zināmas grūtības ar šķēršļu pārvarēšanu un aktuālu problēmu risināšanu, tad, iespējams, ir pienācis laiks izvēlēties citu stratēģiju. Tas būs ārkārtīgi noderīgi tiem, kuri vēlas veikt izšķirošu lēcienu pretī panākumiem. Jūlija notikumi būs kā prologs kaut kam ļoti labam un patīkamam. Ikvienam, kurš ir spiests daudz domāt, jāatceras četras efektīvas metodes domāšanas paātrināšanai . Tiem, kas daudz kustas un tērē fiziskos spēkus, vēlams biežāk valkāt zaļas drēbes, valkāt zelta rotaslietas un uzturēt tonusu ar treniņiem.

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Mežāzis

Lai saglabātu labu garastāvokli, Mežāžiem vispirms ir jāatbrīvojas no  dusmām, skaudības un aizvainojuma . Jūlijā var būt negatīvu jūtu un emociju, domu uzliesmojumi. Ja atstāsiet tos bez uzraudzības, vienkārša veiksme pametīs, klusi aizverot durvis aiz jums. Visiem Mežāžiem. Tiem, kuri jūnijā ir ļoti noguruši, nevajadzētu virzīties uz priekšu, risinot problēmas, balstoties uz morālu un stipru gribu. Jāmēģina mainīt situāciju, kā atpūsties. Ja tas netiks izdarīts, nogurums un nervu spriedze liks par sevi manīt, un tam visnepiemērotākajā brīdī. Mežāžiem jārūpējas par savu veselību, jātaupa spēki un psihe.

Ūdensvīrs

Kopumā Ūdensvīriem būs patīkams, pozitīvas enerģijas piepildīts periods. Jūlijā grūtākās dienas būs pirmās divas pirmdienas, īpaši 3. jūlijā supermēness dēļ, kas tās ietekmēs ļoti negatīvi. Sazvērestības un rituāli veiksmīgai nedēļai palīdzēs Ūdensvīram kļūt veiksmīgākam. Šīs zīmes cilvēki varēs gūt svarīgas mācības no pagātnes kļūdām, novērtēt pašreizējo pieturu un pareizi plānot lietas nākotnei. Vissvarīgākais šajā visā ir skatīties uz pasauli caur objektivitātes prizmu. Ir pienācis laiks noņemt rozā brilles un sākt redzēt visu, kā tas ir: cilvēkus, notikumus.

Zivis

Zivīm gaidāms ļoti nozīmīgs mēnesis, kurā viņu dzīve var krasi mainīties. Precīzāk, mainīsies ne tik daudz pati dzīve, bet gan attieksme pret to. Zvaigžņu eksperti neiesaka dejot pēc kāda cita melodijas, klausīties nelūgtos padomos. Meklējot laimi un dzīves jēgu, Zivīm var traucēt citi cilvēki ar savu nedrošību un negatīvismu. Šajā sakarā zvaigžņu eksperti stingri iesaka atcerēties  trīs drošas pazīmes par cilvēku ar negatīvu enerģiju. Spēja tās apiet palīdzēs Zivīm visas problēmas samazināt līdz absolūtam minimumam.

Atcerieties savas stiprās puses, lai jūlijā būtu virsotnē. Zvaigžņu eksperti novēl veiksmi jaunajos centienos un svarīgu lietu pabeigšanā. Lai šis laiks jums ir uzvaru un smaidu, nevis vilšanās laiks.

COMMENTS

Leave a Comment