Plutona laikmeta maiņa 2023. gada 23. martā: kas mūs sagaida nākamajos divdesmit gados

Lauva

Lauvu galvenais uzdevums šajos divdesmit gados ir palīdzēt cilvēcei cīņā pret stereotipisko domāšanu. Lauvām jābūt diplomātiskiem, izklaidīgiem un jautriem. Plutons padarīs Lauvas par centrālajām figūrām dažos svarīgos dzīves aspektos, apveltot šos cilvēkus ar asu prātu un iztēli. Tas uzliek Lauvām milzīgu atbildību, taču viņiem ar to ir jātiek galā.

Jaunava

Šī divdesmit gadu perioda sākumā Jaunavas mainīs attieksmi pret sevi. Tad viņi būs motivēti darīt lielas lietas. Ja pēkšņi rodas vēlme padarīt pasauli labāku, jums nekavējoties jāsāk rīkoties. Jaunavām apelē pie citu pieklājības, laipnības un godīguma. Viņu draugi un paziņas ņems no viņiem mājienu, tāpēc labāk nemelot un palikt pazemīgiem.

Svari

Bet Plutons var padarīt Svarus nedaudz augstprātīgus. Labāk nepublisko visas savas personīgās uzvaras līdz 2043. gadam. Svari ir diezgan pieticīgi cilvēki, tāpēc bez lielām grūtībām tiks galā ar jebkuru vēlmi mest kādam putekļus acīs. Attīstības ziņā Svariem visas durvis būs atvērtas. Viņiem pašiem ir tiesības izvēlēties, kam būt un uz ko tiekties šajā dzīvē.

Skorpions

Lai ap Skorpioniem veidotos tikai labi notikumi, Plutona uzturēšanās laikā Ūdensvīra zīmē viņiem ilgāk jāsaglabā optimisms. Protams, pēc divdesmit gadiem būs daudz situāciju, kurās uzturēt pozitīvu noskaņojumu, to būs daudz, tomēr no šī stāvokļa vajadzētu vismaz mēģināt izkļūt pēc iespējas ātrāk. Tātad Skorpioni savā attieksmē saglabās prāta tīrību un objektivitāti.

Strēlnieks

Strēlnieku ļaunākais ienaidnieks jebkurā laikā ir gļēvums. No 2023. līdz 2043. gadam tas būs vēl patiesāk, jo Plutons liek mums virzīties uz priekšu. Strēlniekiem būs vieglāk ievērot savus principus un nest pasaulē kaut ko svarīgu. Pats Visums ieviesīs korekcijas viņu dzīvē un virzīs viņus pa pareizo ceļu. Vissvarīgākais ir nepārmest liktenim, sekojot virzienam, ko tas noteiks. Nav izslēgts. ka šis virziens periodiski mainīsies.

Mežāzis

Mežāžiem jāatceras, ka Plutona kustības sākumā Ūdensvīra zīmē viņi nevar būt pārlieku nopietni, jo nopietnība ir pēdējais viduvējības patvērums. Ja dzīvi uztverat mazliet vieglāk, jūs varat piesaistīt vairāk pozitīvas uzmanības no citiem. Šiem cilvēkiem būs nepieciešams jauns skatījums uz dzīvi. Ieteikums šajos divdesmit gados periodiski meklēt kaut ko jaunu un interesantu. Tas ir vienīgais veids, kā noturēties virs ūdens.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras satiks savu mīlestību līdz 2023. gada beigām

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir vajadzīga drosme un mērķtiecība, un jau no pirmajām Plutona uzturēšanās dienām viņu zīmē. Parādot maigumu tur, kur nepieciešama izlēmība, Ūdensvīri riskē uz nenoteiktu laiku atlikt savus triumfus mīlestībā un biznesā. Uzturoties uz visattālākās planētas Ūdensvīrā, ir svarīgi nepadoties grūtībām. Jūs varat ieturēt pauzi, bet noteikti neteikt sev kaut ko līdzīgu: “Es esmu pilnīgi nepiemērots šim.” Ūdensvīri var kļūt par to, par ko viņi sapņo.

Zivis

Plutona galvenais uzdevums šajos divdesmit gados ir likt Zivīm saprast, ka liktenis nav nejaušība, bet gan izvēles rezultāts. Visticamāk, planēta sāks stāties pretī Zivīm ar sarežģītām dilemmām, lai parādītu šiem cilvēkiem, ka viņi paši var izvēlēties sev tīkamāko ceļu. Viss balstās tikai uz pārliecību un pasaules uzskatu. Plutons palīdzēs Zivīm “sadedzināt visus tiltus”, kas viņiem vairs nav vajadzīgi.

Eksperti novēl veiksmi un panākumus visās dzīves jomās.  Atcerieties, ka jebkura biznesa gala rezultāts un jūsu nākotne kopumā ir atkarīga tikai no jums pašiem.

COMMENTS

Leave a Comment