Speciālisti onkoloģisko slimību uzskata par XX gadsimta slimību un neatlaidīgi meklē jaunas zāles un ārstniecības metodes.
Taču saslimstības rādītāju diezgan krietni var samazināt ar… sabalansētu uzturu.
Lūk, kādus produktus būtu jālieto, lai mazinātu risku saslimt ar vēzi:
Visi sarkanie un oranžie
Ar pretvēža īpašībām apveltīti ir arī visi sarkanas krāsas dārzeņi un augļi. Augstais karotinoīdu saturs tajos samazina krūts, olnīcu un dzemdes vēža iespējamību. Šo vielu deficīta gadījumā tiek novērota nosliece uz onkoloģisko patoloģiju. Daudz karotinoīdu ir sarkanajos ābolos, burkānos, tomātos, bietēs, arbūzos, persikos, aprikozēs.
Lasi arī: 5 lietas, kas paaugstina risku saslimt ar krūts vēzi. Tu noteikti par to pat nenojauti!
Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu pārējos produktus, kuri ir īpaši veselīgi un vērtīgi: