Profesija pēc dzimšanas datuma: kā izvēlēties sapņu karjeru, izmantojot numeroloģiju

Ja nezināt, kuru biznesa ceļu izvēlēties, meklējiet palīdzību numeroloģijā. Speciālistu padomi un vienkāršs aprēķins palīdzēs saprast, kurā jomā vajadzētu būt aktīvam, lai nopelnītu vairāk.

Iepriekš mēs jau runājām par to, kāds darbs jums varētu piestāvēt pēc Zvaigžņu zīmes. Iepazīstieties ar numerologu viedokli un mēģiniet no šiem diviem viedokļiem apkopot kopējo ainu. Veiksmi jums un neaizmirstiet, ka jūsu patiesie talanti var paslēpties zem kompleksu un nedrošības biezuma.

Numeroloģiskais aprēķins

Lai uzzinātu, kurā jomā būtu jāstrādā un kādām iezīmēm vajadzētu būt sapņu darbam, ir jāzina tikai dzimšanas dāvana un pilna vārda pirmais burts. Piemēram, ņemsim vārdu Vita un dzimšanas datumu 29.07.1993. Vispirms jums jānoskaidro numurs, kas atbilst vārdu pirmajam burtam. Lai to izdarītu, izmantojiet vienkāršu tabulu burtu tulkošanai skaitļos:

Izrādās, ka burts “V” atbilst ciparam 3. Tagad jums ir jāpievieno visi dzimšanas datuma cipari ar iegūto skaitli. Mēs iegūstam:

Lasi arī: Ļaunākā zvaigžņu zīme pēc zvaigžņu eksperta domām

2+9+0+7+1+9+9+3+3=43. Jums vajadzētu iegūt skaitli no 1 līdz 9. Pievienojiet skaitļus, līdz tie atbilst šim nosacījumam: 4+3=7. Dotajiem sākotnējiem parametriem veiksmes skaitlis ir Septiņi. Atliek to atšifrēt.

Karjeras un darba izvēles skaitļu atšifrēšana

Viens . Skaitlis 1 nāk no tiem no mums, kuriem ir jāvelta sevi darbam ar cilvēkiem. Varbūt jūs varat atrast laimi lielā komandā. Ir vērts izmēģināt spēkus arī darbā, kas saistīts ar palīdzību cilvēkiem. Pastāvīga komunikācija un mijiedarbība ar cilvēkiem dos jums laimi, iedvesmu un panākumus.

Divi . Ja aprēķinu laikā jūs saņēmāt Divi, tas nozīmē, ka jūsu darbā ir nepieciešama neatkarība. Varbūt labākais darba formāts būtu privātums, attālināts darbs no mājām. Ja esat spiests strādāt komandā, izvairieties no kontakta ar aizkaitināmiem un negatīviem cilvēkiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment