Prognoze 2023. gada 5. novembrim: Aunam jāpievērš uzmanība savam uzturam, Mežāzis saņems dāvanu!

♌ Lauva

Šodien kāds mēģinās “uzvilkt muguru”, nododot savus pienākumus tev. Neatkarīgi no lūgumraksta iesniedzēja argumentiem, nepadodieties, ja tas ir pretrunā jūsu interesēm vai jums vienkārši nav gluži ērti. Ja jūs tagad padosities, jūs nonāksit ārkārtīgi nelabvēlīgā situācijā.

♍ Jaunava

Šodien esi tendēts uz izšķērdību un nepārdomātiem tēriņiem, bet tikmēr diena ir nelabvēlīga iepirkšanās veikšanai. Dodieties uz veikalu ar sarakstu un iegādājieties tikai to, kas jums patiešām ir nepieciešams, pretējā gadījumā jums būs jāpavada laiks, līdz nākošā nauda ienāks taupības režīmā. Vakarā sāc plānot lietas nākamajai nedēļai.

♎ Svari

Šajā dienā tu spēj “papļāpāt” jebkuru, aizraut ar savu ideju, vadīt – tu esi pārliecinošs, daiļrunīgs un neticami šarmants. Ņemiet situāciju savās rokās, šobrīd nav īstais laiks iet straumei, meklēt atbalstu no līdzīgi domājošiem cilvēkiem, nodibināt sakarus ar īstajiem cilvēkiem un panākt vienošanos.

♏ Skorpions

Nebaidiet harmoniju un mēģiniet saglabāt līdzsvaru savā dvēselē. Tas nav tik grūti izdarāms – domā tikai par labo. Un, lai neviena slikta doma neienāk galvā, izlasi ko aizraujošu. Iegrimstot grāmatu kaislībās, jūs noteikti neatcerēsities īstās.

♐ Strēlnieks

Šo dienu labāk pavadīt mierīgi un izvairīties no fiziskām aktivitātēm – traumu risks ir ļoti augsts. Arī svētdien labāk nebraukt, taču, ja apstākļi liek to darīt, esiet īpaši piesardzīgs.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. novembra līdz 12. novembrim: gaidāmas liktenīgas pārmaiņas!

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 6. novembra līdz 12. novembrim: ja izdosies uzlabot savu karmu, laime nebūs ilgi jāgaida!

♑ Mežāzis

Svētdienu labāk pavadīt vienatnē – lietišķā komunikācija šodien tevi neticami nogurdinās, un pļāpāšana par neko sāks kaitināt. Ja nav iespējas noslēpties no visiem, vismaz centieties ne uz kādu iemeslu dēļ eksplodēt, “neveidojiet” savu mājsaimniecību un apkārtējos.

♒ Ūdensvīrs

Nesen jūs izdarījāt kaut ko tādu, kas izraisīja kādu no jums apkārtējiem nepatikšanās. Šodien jūs varat saskarties ar sūdzībām, un jūsu uzdevums ir atzīt, ka esat kļūdījies, un spert soli pretī izlīgumam. Protams, tikai tad, ja pretinieks ir pietiekami korekts un nenoliecas līdz tirgus boor līmenim.

♓ Zivis

Cilvēki mēdz šaubīties, arī citi, un šodien kāds šaubīsies par tavām stiprajām pusēm un spējām. Bet labāk ir ignorēt “labvēļu” ieteikumus un ticēt panākumiem – zvaigznes ir jūsu pusē.

Leave a Comment