Šīs zodiaka zīmes nedēļas nogalē gauži raudās: kas viņus sagaida

Astrologi ir nosaukuši divas zodiaka zīmes, kuras šajā nedēļas nogalē saskarsies ar dzīves izaicinājumiem. Grūtības tām būs jāpārvar 4. un 5. novembrī.

Strēlnieks

Strēlnieki biežāk domā par sevi, aizmirstot par ģimeni un draugiem. Protams, tas kaitina viņu apkārtējos, jo ikvienam ir nepieciešama uzmanība un atbalsts. Iespējams, ka viņi pārstās samierināties ar šādu Strēlnieku uzvedību un ļaus viņiem saprast, ka šādā veidā labas attiecības veidot nebūs iespējams.

Visticamāk, tuvākie līdzcilvēki novērsīsies no Strēlniekiem, atstājot viņus vienus. Sākumā tas šīs zodiaka zīmes pārstāvjus var pat iepriecināt, taču drīz vien viņi izjutīs ilgas un rūgtumu. Viņiem vēl būs jāsper pirmais solis, citādi viņi paliks pavisam vieni.

Lasi vēl: Dermatologs nosauc trīs problēmas, kas liek izskatīties vecākam: kā ar tām cīnīties

Skorpions

Šis laiks Skorpioniem būs ne mazāk grūts. Viņi var saskarties ar nodevējiem darbā. Ne velti psihologi saka, ka nedrīkst kolēģiem stāstīt par savu personīgo dzīvi, ienākumiem, veselību un panākumiem. Taču Skorpioni mīl to darīt, par ko viņiem nāksies maksāt.

Nelabvēļi izmantos visu šo informāciju pret Skorpioniem, kā dēļ viņiem var rasties nopietnas problēmas. Turiet roku uz pulsa un uz visu reaģējiet zibenīgi, bet ne ar agresiju, bet gan ar argumentiem.

 

Leave a Comment