Prognoze uguns stihijas zīmēm 2023.gada novembrim: Aunu sagaida laime, Lauvu – sarežģīti notikumi, Strēlnieku – ne tik vienkāršs periods!

Lauva

Novembrī dzīve Lauvām sagādās daudz grūtu uzdevumu. Jūs varat tikt galā ar tiem, parādot drosmi, cēlumu un apņēmību. Tieši šīs īpašības var uzskatīt par Lauvas pazīmēm. Visgrūtākais periods iekrīt mēneša pirmajā pusē. Jums būs jāgriežas kā vāverei ritenī, mainot plānus un pielāgojoties apstākļiem. Vēlāk būs daudz vieglāk. Lauvas atkal sajutīs savu karalisko pašapziņu.

 Labvēlīgas dienas – 1., 6., 11., 15., 20., 24., 28.

 Nelabvēlīgas dienas – 3., 8., 13., 17., 22., 26., 30.

Kas sagaida Lauvu 2023. gada novembrī

Novembris Lauvai būs zināmas stagnācijas laiks. Uguns stihijas pārstāvji šajā ziņā izjutīs garlaicību, apātiju vai pat izmisumu. Neņemiet pārejošas grūtības pie sirds. Ja nevarat pārvarēt apstākļus, sāciet plānot tagad un uzstādiet nākotnes mērķus.

Konflikti ar mīļajiem tev būs pārsteigums. Lauvas var saskarties ar viltu, nodevību un nodevību. Strīdīgās situācijās var atrast pareizo risinājumu, ja paskatās uz notiekošo no cita leņķa. Novembrī nekur nav jāsteidzas, taču arī no saviem plāniem nevajadzētu atkāpties.

Ja rīkosies sistemātiski, mēneša otrās puses notikumi piepildīs tavu sirdi ar prieku un laimi. Dažas Lauvas rudens beigās sajutīs nesapratni un vientulību. Pat nedomājiet sevi žēlot. Dodieties paredzētajā virzienā, pats risinot visus jautājumus. Tam jums ir pietiekami daudz apņēmības un stingrības.

Mīlestība

Mīlestības sfērā Lauvu sagaida neskaitāmi pārsteigumi. Zīmes pārstāvjiem, kuri tiecas uz pastāvību, šis periods būs kaut kā jāpārdzīvo. Vientuļajām Lauvām gaidāmās izmaiņas jāizmanto savā labā. Jūs varat satikt savu dvēseles radinieku, tikai radikāli mainot savu dzīvi.

Lasi arī: Jeļena Golunova: kā pasargāt sevi no lāstiem un ļaunas acs

Lasi arī: Īlons Masks nolēma neklusēt un sniedza savu prognozi 2024. gadam; viņš uzskata, ka pasaule daudz mainīsies

Varbūt ir pienācis laiks satricināt lietas un mainīt darbu, doties uz sporta zāli, uzsākt jaunu hobiju? Ārējie atjauninājumi veicinās iekšējās izmaiņas, un jūs beidzot satiksit īsto personu. Lēnās attiecības ar bijušajiem ir noteikti jāpārtrauc. Jaunas lietas mūsu dzīvē ienāk tikai pēc tam, kad tām ir atvēlēta vieta.

Lauvas, kurām ir partneris, pēkšņi saprot savas kļūdas attiecībās. Viņiem kļūs skaidrs, ka ir pienācis laiks atteikties no diktatora ieradumiem. Tā vietā izrādiet savu nozīmīgo uzmanību, sapratni un maigumu. Nav nepieciešams pilnībā kontrolēt citu cilvēku dzīvi. Veselīgās attiecībās ikvienam ir personiskās robežas. Tie, kuru personīgā dzīve ir stabila, varēs turpināt baudīt harmoniju ar savu partneri.

Nauda un karjera

Šomēnes dzīve jums parādīs nepieciešamību plānot savu budžetu. No jūsu lēmumiem būs atkarīga jūsu finansiālā labklājība. Pirms iztērējat nopelnīto naudu, noskaidrojiet, vai jums ir pietiekami daudz līdzekļu līdz nākamajai algai. Novembris nav labākais laiks, lai aizņemtos vai ņemtu kredītu.

Labāk meklējiet papildu ienākumu avotus. Jūsu potenciāls ļaus jums apgūt vairākus darba veidus vienlaikus. Starp citu, daļu naudas varat tērēt baudai, ja no tā ir atkarīga jūsu pašsajūta. Jums nav jātaupa uz katru sīkumu.

Darbā jums būs jābūt radošam un aktīvam. Mēģiniet sadalīt lietas svarīgās un nesvarīgās. Tādā veidā jūs varat ietaupīt spēkus patiešām svarīgu uzdevumu risināšanai un veltīt laiku atpūtai. Esiet gatavs iespējai, ka jums tiks piedāvāts jauns projekts. Darbs būs atbildīgs un var ietekmēt jūsu karjeras attīstību nākotnē, tāpēc nevajadzētu atteikties.

Nedaudz piestrādājiet pie sava biznesa tēla, ja jūtat, ka jūsu autoritāte kolēģu vidū nav pietiekami augsta. Zvaigžņu eksperti iesaka Lauvas sievietēm komandā distancēties no tenkām un intrigām. Vīrieši var saskarties ar vilšanos, ja viņi nesaņem palīdzību no tā, uz kuru viņi rēķinājās.

Veselība

Jūsu galvenais uzdevums veselības ziņā ir nervu sistēmas aizsardzība. Stress novembrī novedīs pie nelīdzsvarotības visā organismā un negatīvi ietekmēs imūnsistēmu. Noteikti dodieties dabā, jums ir nepieciešama atpūta brīvā dabā. Pateicoties zvaigžņu atrašanās vietai, arī ceļojumi uz siltākiem klimatiem būs veiksmīgi.

Strēlnieks

Novembrī Strēlnieks pabeidz savu gada ciklu, tāpēc periods tev būs grūts. Pārvērtības notiks ārējā un iekšējā plānā. Stabilitātes zudums var izraisīt trauksmi un vieglu depresiju. Nekrīti panikā, jau mēneša otrajā pusē tavi resursi sāks augt un garastāvoklis uzlabosies. Atgūsi pārliecību par sevi un spēsi risināt paaugstinātas sarežģītības problēmas.

Labvēlīgas dienas – 5, 10, 15, 19, 24, 28.

Nelabvēlīgas dienas – 3, 7, 13, 17, 22, 26.

Kas sagaida Strēlniekus 2023. gada novembrī

Novembrī esi uzmanīgs pret savām izjūtām, nepārslogo sevi. Sakarā ar gada cikla beigām jūsu enerģija būs zema. Strēlnieki saskarsies ar enerģijas trūkumu un būs pakļauti biežām garastāvokļa svārstībām. Samazinātais emocionālais fons ir saistīts arī ar skarbu kritiku un slepenu un atklātu ienaidnieku provokācijām.

Jums nevajadzētu vardarbīgi reaģēt uz uzbrukumiem jūsu virzienā, nepārdomātas darbības var izraisīt nepatīkamas sekas. Šādas situācijas īpaši bieži veidosies mēneša pirmajā pusē. Ņem to vērā un centies neiesaistīties konfliktos, strīdos un neizrādīt agresiju. Pēc 15. novembra situācija normalizēsies, tava dzīve kļūs daudz mierīgāka.

Uzlabosies attiecības ar mīļajiem, kas Strēlniekam dos iespēju sajust uzticamu aizmuguri. Ja konflikti jūs pārāk nogurdina, varat ieturēt pauzi un īsu atvaļinājumu. Tad Strēlniekam atkal būs jābūt aktīvam – jāsakārto visas neatliekamās lietas, jāpiedalās sarunās, jāsatiekas ar īstajiem cilvēkiem.

Mīlestība

Ja kāda iemesla dēļ jūsu personīgā dzīve jums neder, mēneša pirmajā pusē jums jāveic izmaiņas. Šis ir piemērots periods attiecību noskaidrošanai, šķiršanās, ģimenes krīzes pārvarēšanai. Daži vēlēsies sākt no jauna ar to pašu partneri. Kādam radīsies vēlme doties jaunas laimes meklējumos.

Vientuļiem šis ir piemērots brīdis, lai atklātos savās jūtās kādam, kurš jau ilgu laiku ir bijis kā lojāls draugs, ja, protams, ir tāda nepieciešamība. Strēlnieki, kas atrodas pārī, sajutīs pastiprinātu savas otrās pusītes uzmanību. Atbildi viņai laipni, un attiecības kļūs vēl harmoniskākas un laimīgākas.

Dažās ģimenēs var rasties pārpratumi un nesaskaņas, ko pavada savstarpēja kritika. Strīdi būs īslaicīgi, taču tie var ietekmēt jūsu sniegumu. Centieties nepamanīt kaitinošas sīkumus un vairs nestrīdēties.

Nauda un karjera

Strēlnieks, kuram bija nestabila finansiālā situācija, to spēs nostiprināt 2023. gada novembrī. Ne visi tiks galā bez palīdzības no malas. Bagātie mecenāti vai radinieki palīdzēs segt parādus un kredītus. Nākotnē centieties izvairīties no lieliem izdevumiem, kas pārsniedz jūsu ienākumus.

Mēneša otrajā pusē būs iespēja labi nopelnīt. Šim nolūkam kādam būs jāmaina darbības joma. Jauns darbs var būt pilnīgi nesaistīts ar to, ko esat pieradis darīt. Zvaigžnu eksperti iesaka Strēlnieku sievietēm kļūt izlēmīgākām un nebaidīties no pārmaiņām. Vīriešiem nauda var aizplūst uz dažādiem patīkamiem sīkumiem un kopā būšanām ar draugiem.

Lasi arī: Jeļena Golunova: kā pasargāt sevi no lāstiem un ļaunas acs

Lasi arī: Īlons Masks nolēma neklusēt un sniedza savu prognozi 2024. gadam; viņš uzskata, ka pasaule daudz mainīsies

Novembris viņu karjerā neļaus Strēlniekiem ātri pārvietoties, kā viņi vēlētos. Šķēršļi radīsies dažādu apstākļu veidā, un jums ar to būs jāsamierinās. Pēdējais rudens mēnesis vairāk piemērots plānošanai un domāšanai par darbu. Jūs nepārprotami izjutīsiet zināšanu un sakaru trūkumu, lai attīstītos. Mēģiniet salīdzināt sevi ar citiem, lai redzētu, kā jūs varat aizpildīt plaisu.

Veselība

Mēneša pirmajā pusē novājināta imunitāte var izraisīt saaukstēšanos, infekcijas, hronisku slimību saasināšanos. Centies rūpēties par sevi – vairāk atpūties, silti ģērbies, sakārto pareizu dienas režīmu. Fiziskie vingrinājumi palīdzēs palielināt izturību. Atteikties no sliktiem ieradumiem un neatbilstošas ​​pārtikas.

Mēģiniet dienas laikā atvēlēt laiku atpūtai. Šajā ziņā noderīgas ir jogas, meditatīvās un elpošanas prakses. Pareiza relaksācija uzlabos garīgo un garīgo sniegumu, līdzsvaros enerģiju organismā, izlīdzinās stresa sekas.

Leave a Comment