Psihologs atklāja, kuras sievietes vīriešiem nepatīk: viss ir gaužām vienkārši

Vīriešiem īpaši nepatīk psiholoģiski nobriedušas, apzinīgas un pašpietiekamas sievietes.

Nav tā, ka vīriešiem patīk visas sievietes. No dažām viņi baidās, dažas viņiem šķiet pārāk stipra, vai gluži pretēji – vājas. Un tas ir atkarīgs no sieviešu uztveres un uzvedības modeļa.

Par to, kādas sievietes nepatīk vīriešiem, stāsta psihologs Andrē Nikolsons.

Kādas sievietes nepatīk vīriešiem

“Vīriešiem īpaši nepatīk psiholoģiski nobriedušas, apzinīgas un pašpietiekamas sievietes vienkārši tāpēc, ka ar viņām ir ļoti neērti, viņas tā vienkārši neizdosies apstrādā,” – saka psihologs.

Spēcīgām sievietēm nevajag kaut kādus tekstus, piemēram, “es tev nonesīšu zvaigzni no debesīm”, jo tie ir tukši solījumi, kas nekad nepiepildīsies.

“Šādas sievietes spriež pēc darbiem, uzvedības un attieksmes. Viņas ātri atpazīst emocionālās svārstības, manipulatīvas spēles “tālāk-tuvāk”, “silts-auksts” un viegli atvaira manipulatorus,” skaidro Andrē.

Psihologs arī norādīja, ka šādas sievietes mierīgi veido personiskās robežas un nebaidās atvadīties no toksiskiem vīriešiem un cilvēkiem kopumā. Viņām ir arī veselīgs pašvērtējums un viņas apzinās savas priekšrocības.

Lasi vēl: Sliktākie tūristu izlēcieni 2023. gadā: nekad tā nedariet

“Uzmākšanās, ņirgāšanās, devalvācija tiek izbeigtas uzreiz. Viņas skaidri zina, ko vēlas, kādu partneri vēlas un kādas attiecības meklē. Ar šādu sievieti var būt tikai tāds vīrietis, kurš pats ir psiholoģiski nobriedis un pašpietiekams vīrietis, kuru nebiedē viņas spēks un pašpārliecinātība”, saka psihologs.

Vājie vīrieši nespēj tikt galā ar šādām sievietēm, jo viņiem pašiem būs neērti, tāpēc viņiem nepatīk pašpietiekamas sievietes, kuras zina, kā var un kā nevar būt ar viņiem, un liek robežas starp sevi un vīrieti.

 

Leave a Comment