Puķu dobes zied un smaržo, līdz kaķi un suņi ierodas tur savā biznesā, atradu veidu, kā glābt manus ziedus

Puķu dobes dārzā ir vienkāršs un ekonomisks veids, kā pārvērst dārza gabalu par pasakainu salu, kurā jūs būsiet saimniece un saimnieks. Tur var pilnībā parādīt savu iztēli, saukt palīgā dizaineru un uzbūvēt tādas puķu dobes, kādas atļauj līdzekļi.

Ja nav brīvas naudas, puķu dobes dārzā varat izveidot ar savām rokām ar minimālām finansiālām izmaksām no improvizētiem materiāliem, kas ir pieejami saimniecībā. Vienlaikus sašķirosiet nevajadzīgos atkritumus pagalmā vai šķūnī, jo vecas lietas var negaidīti izmantot dārzā.

PUĶU DOBES DĀRZĀ

Puķu dobei dārzā noder dažādi akmeņi un ķieģeļi. Tāpat neizmetiet traukus un nederīgu aprīkojumu. Būs noderīgi arī koka atgriezumi, zari un vecie celmi, kā arī flīžu un bruģa plātņu paliekas. Citiem vārdiem sakot, viss ir piemērots puķu dobei dārzā, kurā var iebērt augsni un iebāzt ziedu sakni vai sēklas. Savienojiet savu iztēli!

Puķu dobes dārzā, kas veidotas ar akmeņu palīdzību Alpu kalna formā, izskatās visdabiskāk. Speciālisti iesaka izmantot bruģakmeni no viena materiāla. Taču pieredze liecina, ka var droši eksperimentēt ar dažādu faktūru akmeņiem, ja vien tie ir skaisti apvienoti viens ar otru.

PUĶU DOBES IZVEIDES POSMI

1.Ar visu nopietnību jums jāpieiet puķu dārza vietas izvēlei, jo to būs fiziski grūti pārnēsāt no vienas vietas uz citu vietu. Ja jūsu reģionā ir māla augsne, jums vajadzētu rūpēties par drenāžas slāni zem kalna, lai ūdens nestāvētu augsnē.

2.Ir nepieciešams ieliet vajadzīgā izmēra auglīgas augsnes pilskalnu un pēc tam ļaujiet tai nostāvēties vismaz 14 dienas. Šajā laikā zemei ​​būs laiks dot iespējamu saraušanos, un jūs varēsiet redzēt nākotnes slaida reālo augstumu. Ja vēlaties, to var padarīt augstāku, pievienojot zemi.

3.Kalnā akmeņi novietoti tā, lai tas izskatītos dabiski, turoties pie horizontālā virziena. Padziļiniet tos zemē par apmēram trešdaļu. Nepārspīlējiet ar akmeņu izmēru un to skaitu: galvenais puķu dobes rotājums dārzā ir ziedi. Akmeņi var aizsargāt puķu dobes no mājdzīvniekiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment