Šodien savam mīļotajam brokastīs pagatavoju pildītu pitas maizi . Patiesībā tas ir tikai rullītis ar gardu pildījumu, kuru varat mainīt atkarībā no tā, kas atrodas jūsu ledusskapī. Man patīk šī rīta maltīšu koncepcija! Ko es izdarīju, es parādīšu vēlāk rakstā
PILDĪTS LAVAŠS
Šī ēdiena skaistums ir tāds, ka pildījumu tam var pagatavot burtiski no jebkura produkta. Galvenais, lai pitas maize ir plāna, un jums garšo mērce un labi harmonizējas ar citām sastāvdaļām. Ļaujiet vaļu savai iztēlei!
SASTĀVDAĻAS
- 1 plāns taisnstūrveida lavašs
- 100 g cietā siera
- 100 g vārītas cūkgaļas
- 50-70 g burkānu
- 50-70 g kāpostu
- 1 olas dzeltenums
- mērce pēc garšas
- loki vai zaļumi pēc garšas
Lasi arī: Sevi cienoša saimniece nekad neceps bietes borščam, jāgatavo savādāk
Ēdienu gatavošana
- Pirmkārt, droši var ieslēgt cepeškrāsni, lai tā sasiltu līdz pitas maizes gatavībai. Iestatiet temperatūru uz 180 vai 200 grādiem.
Turpinājums nākošajā lapā….