Kad nav laika, bet gribas kaut ko karstu apēst, vienkārši iesaiņoju pildījumu pitas maizē un lieku cepeškrāsnī

Šodien savam mīļotajam brokastīs pagatavoju pildītu pitas maizi . Patiesībā tas ir tikai rullītis ar gardu pildījumu, kuru varat mainīt atkarībā no tā, kas atrodas jūsu ledusskapī. Man patīk šī rīta maltīšu koncepcija! Ko es izdarīju, es parādīšu vēlāk rakstā

 

PILDĪTS LAVAŠS

Šī ēdiena skaistums ir tāds, ka pildījumu tam var pagatavot burtiski no jebkura produkta. Galvenais, lai pitas maize ir plāna, un jums garšo mērce un labi harmonizējas ar citām sastāvdaļām. Ļaujiet vaļu savai iztēlei!

SASTĀVDAĻAS

  • 1 plāns taisnstūrveida lavašs
  • 100 g cietā siera
  • 100 g vārītas cūkgaļas
  • 50-70 g burkānu
  • 50-70 g kāpostu
  • 1 olas dzeltenums
  • mērce pēc garšas
  • loki vai zaļumi pēc garšas

Lasi arī: Sevi cienoša saimniece nekad neceps bietes borščam, jāgatavo savādāk

Ēdienu gatavošana

  1. Pirmkārt, droši var ieslēgt cepeškrāsni, lai tā sasiltu līdz pitas maizes gatavībai. Iestatiet temperatūru uz 180 vai 200 grādiem.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment