Reserved kolekcija vasaras brīvdienām ir klāt!


Sievietēm apģērbā dominē dinamiskas krāsas, etniski raksti un daudz dažādu tekstūru: tā ir Reserved karstās un bezrūpīgās vasaras versija. Caurumoti un dažādu kultūru iedvesmoti izšuvumi apģērbā, gaisīgas kleitas, volāni un, protams, pītas somas – šāda garderobe iekarotu sirdis tādām 1970. gada zvaigznēm kā Džeina Birkina un Bridžita Bardo. Mūsdienīgi bohēmiskā stila vēsmas piedod īsto noskaņu.

Romantiskās mežģīnes caurvijušās ar sportiskiem akcentiem, ģeometriskām strīpām un rakstiem, kas atgādina Marokas mozaīkas. Kolekcijā atradīsiet drosmīgas rakstu kombinācijas un daudz dažādu tekstūru. Sākot ar aktuālajiem satīna svārkiem slīpajā griezumā līdz pat smalkam plisējumam. Tilla un viegla adījuma audumi. Pieguļoši, sērfera tipa topiņi un saīsinātas bikses. Šis ir kontrolēts eklektisms, visam ir sev piemērota vieta, struktūra, perfekti sakombinēta krāsu palete. Silto nokrāsu palete no dienvidu pilsētām, krāsas no skaistākajiem ziediem un glaimojošākie baltās krāsas toņi tiek sajaukti ar jūras tumši zilo un pat neona dzelteno toni.
Atsevišķi elementi no šīs kolekcijas ir kā suvenīri, kas atvesti no dažādām pasaules vietām. Tajā pat laikā veidojot lielisku harmoniju savā starpā. Reserved vasaras garderobe būs ideāli piemērota brīvdienu ceļojumiem, kā arī tveicīgām dienām pilsētas ritmā.


Vīriešu apģērbu kolekcijā vērojama saules aplietu brīvdienu klasika: ērti šorti ar kabatām, kokvilnas T-krekli un viegli uzvalki gaišos, neitrālos toņos, kas ir ideāli piemēroti garakām vai īsākām brīvdienām. Kontrastam – eksotisko ziedu dizains uz krekliem: Havaju ziedu raksti, savvaļas papardes un Kalifornijas palmas. Papildus noteikti jāizvēlas bomber tipa jaka ar mugurpusē izšūtu uzrakstu “Dream Forever” kombinācijā ar viegliem aksesuāriem. Tādiem kā auduma tenisa kurpes zemes krāsās: smilšu, tuksneša toņos vai ar mazu sarkanā pigmenta pieskārienu. Kolekcija sevī iekļauj mugursomas ar augu rakstiem un mazās jostas somiņas.
Sportiskās detaļas: melna, svītrota apkakle un piedurknes, aizpogājami krekli, bikses ar vaļīgu gumijas vidukļa daļu, kā arī dekoratīvi izšuvumi un sānu joslas. Ir arī dažas atsauces uz safari stilu: balts krekls ar stāvapkakli, bēšīgas bikses un lapu motīvi, kā arī jūtama militārās kamuflāžas rakstu klātbūtne. Galvenais akcents šajā kolekcijā ir likts uz ērtumu. Tādēļ arī ir brīvi piegriezumi, kabatas un praktiski aksesuāri.
Šī sezona vīriešu garderobē būs pārpildīta ar augstas kvalitātes dabīgiem materiāliem. Kokvilna un lins dažādās formās, vienkrāsains un rakstains. Vienmēr gatavs valkāšanai karstākajās vasaras dienās.
Iepērcies arī tiešsaistē – http://www.reserved.com/lv/lv/

Leave a Comment