Retrograda Plutons no 2019. gada 24. aprīļa līdz 3. oktobrim: kādas izmaiņas mūs gaida karjerā, mīlestībā, finansēs

Svariem un Vērsim var prognozēt pozitīvu pārmaiņu periodu, un šo divu zīmēju pārstāvji var cerēt, ka izmaiņas notiks automātiski. No 24. aprīļa būs laiks, kad sveši strīdi un skandāli viņiem dos labumu. Kaut arī visi citi atrisinās problēmu, Svari un Vērsis varēs iet uz priekšu.

LASI ARĪ: Visveiksmīgākās un visneveiksmīgākās Zodiaka zīmes

Dvīņiem, Vēzim, Jaunavai, Strēlniekam, Ūdensvīram un Zivīm  – norāda, ka retrograda Plutona laikā nebūs lielas uzvaras vai vilšanās. Viņiem Plutons ir neitrāla planēta, bet tas nenozīmē, ka kopš 24. aprīļa nekas nemainīsies. Reversās kustības sākums var satricināt šo cilvēku ticību pašiem par sevi.

Karjeras un finanšu sfēra

No 24. aprīļa līdz 33. oktobrim Svariem, Dvīņiem un Ūdensvīram būs daudz vieglāk identificēt ienaidniekus un draugus, sajust radinieku, kolēģu un pat nepazīstamu personu melus un negativitāti. Sākot ar 24. aprīli, sāksies kāpšanas un patīkamu pārsteigumu periods finanšu jomā: karjeras attīstība ir iespējama, pielāgošanās jaunai darba vietai būs ļoti ātra. Labu veiksmi šiem cilvēkiem dos atsvešināšanās un darbs vientulībā. Ir jātiecas uz pašpietiekamību un pašapliecināšanos.

Radoši un intelektuāli panākumi ar 24. aprīli, gaida Vērsi, Strēlnieku un Zivis. Visums palīdzēs viņiem beidzot atrast veidus, kā atrisināt vecās problēmas, kas jau ir spējušas satricināt nervus. Nāks atziņas periods.

Kolektīvajā darbā ir vērts iesaistīties Vēzim un Jaunavai. Šos cilvēkus gaida lielas pārmaiņas finanšu sektorā, kā arī veiksme, iegādājoties kaut ko dārgu.

LASI ARĪ: 5 labākie veidi, kā attīrīt māju no negatīvās enerģijas!

Kopumā gaidāmā Plutona uzvedības maiņa būs negatīvāka nekā pozitīva, jo tā sola milzīgas naudas aizkavēšanās, globālas finanšu problēmas un problēmas lielās biznesa komandās. Ražošanā vairāk uzmanības jāpievērš preču kvalitātei un radošiem cilvēkiem, ne tik agresīvi reaģētu uz kritiku, jo no 24. aprīļa tās plūsma lēnām, bet noteikti pieaugs.

Mīlestība un attiecības no 24. aprīļa

24. aprīlī būs gandrīz nemanāma, bet ļoti svarīga pārmaiņa mīlestības sfērā. Cilvēki lēnām zaudēs savu vēlmi darboties savas ģimenes vai attiecību labā. Jums būs jāpārvar sevi, lai meklētu motivāciju. Kādam tas nebūs jādara – starp šiem cilvēkiem būs daudz Vēršu un Svaru. Gluži pretēji, viņi varēs atpūsties un ļaut citiem rīkoties pašiem.

Attiecībā uz pārējām Zodiaka zīmēm, viņiem būs jāuzņemas atbildība uz sevi mīlestībā. No 24. aprīļa bezdarbība nozīmē pilnīgu neveiksmi visās frontēs. Ja jūs nevēlaties būt vienatnē, tad labāk ir panākt pretī cilvēkiem.

Kopumā cilvēce būs vairāk pakļauta stereotipiskai domāšanai un modeļiem. Mēģiniet apiet neizteiktos noteikumus. Dažreiz jums ir jārisina stereotipi un aizspriedumi, jo tas nav pretrunā ar morāles principiem. Ikvienam ir tiesības izvēlēties, tāpēc izmantojiet šīs tiesības, lai neuzkāptu uz grābekļa.

Vēl viena no kopīgajām izmaiņām, ko astrologi izceļ, ir cilvēku vēlme pēc tuvības. Būs grūtāk pateikt patiesību, dalīties ar emocijām un jūtām, bet to var pārvarēt. Ir pietiekami ieslēgt gribasspēku un mazliet pielikt pūles no sevis.

avots: dailyhoro

Leave a Comment