Rīta mantras katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: izmantojiet, lai sasniegtu laimi un bāgātību!

Ir iespējams dzīvē piesaistīt patīkamus notikumus un kļūt neredzamam nepatikšanām. Rīta mantras Zodiaka zīmēm palīdzēs piesaistīt laimi un veiksmi, kā arī uzlādēt baterijas visai dienai.

Kā tu iesāc dienu, tā tu to pavadi, tāpēc ir svarīgi rītu sākt ar pozitīvu. Daudz vieglāk ir piesaistīt dzīvē veiksmi, ja cilvēks ir atvērts jaunām lietām un viņa sirdī nav vietas skumjām, negatīvismam un citām postošām emocijām, kas atgrūž veiksmi. Vietnes Dailyhoro.ru eksperti iesaka visām Zodiaka zīmēm iepazīties ar spēcīgām mantrām, kas īsā laikā spēj mainīt dzīvi uz labo pusi.

Auns

Aunam pēc pamošanās jāiet pie spoguļa un, skatoties uz savu atspulgu, jāsaka:

“Sirds man pateiks patieso virzienu un izglābs mani no kļūdām.”

Impulsīvajiem zvaigznāja pārstāvjiem dažkārt trūkst izturības, tāpēc viņiem gadās visdažādākās nepatikšanas. Lai nepieļautu kļūdas, nomierinieties un sāciet dienu pareizi, mantra, kas izteikta ērtā stāvoklī un atslābinātā stāvoklī, palīdzēs:

“Om vishnave namah”.

Vienmērīga mantras lasīšana rada skaņas vibrācijas, kas labvēlīgi ietekmē apziņu. Atkārtošana trīs reizes enerģē un tajā pašā laikā nomierina, droši pasargājot Aunu no nepiedienīga rakstura.

Vērsis

Mantra, kas sagatavo mainīgajiem dzīves apstākļiem, palīdzēs Vērsim noskaņoties uz panākumiem. Pēc pamošanās viņiem vajadzētu teikt:

“Man ir pietiekami daudz spēka, lai izturētu visas pārmaiņas un atrastu ceļu uz labklājību.”

Šī mantra palīdz atrast ceļu uz materiālo bagātību, kā arī sagatavo jūs beznosacījumu panākumiem. Izrunātie vārdi palīdz noticēt sev un nebaidīties no pārmaiņām, kas nereti pārtop panākumos, ja lietas sāc bez kavēšanās. Pēkšņas problēmas var risināt arī ar šādu mantru:

“Om vasudevaya namah.”

Vērsim šādas mantras izruna palīdz atvērt apziņu un pārmest talantu attīstību. Skaņas vibrācijas palīdz atbrīvoties no kautrības un īsā laikā gūt panākumus.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Dvīņi

Dvīņi palīdzēs rīta mantrai, kas jāskaita pēc pamošanās:

“Esmu pārpildīts ar laimi un pastāvīgi mācos jaunas lietas.”

Šie vārdi palīdz jums gūt panākumus, kā arī palīdz koncentrēties uz jēgpilnām lietām un pārvarēt grūtības ceļā. Mantra palīdzēs viņiem nomierināt nikno enerģiju un pabeigt lietas laikā:

“Om keshavaya namah.”

Šīs mantras skaņas vibrācijas palīdz savest kopā un nenovērsties no sekundāriem jautājumiem. Mantru var skaitīt gan no rīta, gan tieši pirms darba, lai Dvīņu duālā daba nekaitētu, bet gan palīdzētu pildīt pienākumus.

Vēzis

Jūtīgajiem Vēžiem svarīgi būt harmonijā ar sevi un ārpasauli, neļaut noskaņojumam ietekmēt dzīves kvalitāti. No rīta viņiem jāsaka:

“Esmu līdzsvarā ar sevi un apkārtējo pasauli, esmu laimīgs un gatavs jauniem izaicinājumiem.”

Mantras teksts tiek izrunāts uzreiz pamošanās laukā, lai uzlādētos ar sparu un pretotos tiem, kas var sabojāt garastāvokli. Turklāt mantra palīdzēs Vēžiem:

Om radha krišnaja namah.

Tas palīdz mīlēt un novērtēt sevi, atvērties jaunām lietām un  atbrīvot sevi no manipulatoru ietekmes. Mantra maina iekšējo redzējumu, parādot, cik destruktīvas var būt emocijas un kā tās apgrūtina laimes un labklājības sasniegšanu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment