Rīta mantras katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: izmantojiet, lai sasniegtu laimi un bāgātību!

Lauva

Lauvām dažreiz pietrūkst izturības. Viņu vēlme būt augstāk par vidi var izraisīt nepatikšanas un konfliktus, kas nozīmē, ka viņiem vajadzētu nomierināt savu ēnu pusi. Tālāk sniegtā mantra viņiem palīdzēs:

“Es gūstu panākumus, ja mani vada visspilgtākās jūtas un es nepieņemu agresiju.”

Šie vārdi liek cīnīties par personīgo laimi, bet pasargā no nevajadzīgām egoisma izpausmēm. Ceļā uz labo pusi mantra palīdzēs:

Om hariharaya balamukundaya namah.

Šīs mantras vibrācijas ļauj pasargāt sevi no dusmām, virzīt enerģiju mierīgā virzienā un tikt galā ar vēlmi lielīties ar saviem panākumiem. Rīta mantras dziedāšana atbrīvos no visa, kas traucē sasniegt labklājību, kā arī sniegs iespēju rast harmoniju attiecībās.

Jaunava

Praktiskajām Jaunavām var būt grūti atteikties no darba par labu atpūtai, kas ietekmē gan garastāvokli, gan pašsajūtu. Viņiem vajadzētu teikt no rīta:

“Es lepojos ar savām zināšanām, bet dažreiz tās traucē atpūsties un neļauj atpūsties.”

Šāda mantra palīdzēs pareizi sadalīt laiku un atrast līdzsvaru starp aktīvu darbu un atpūtu. Turklāt Jaunavām var būt grūti augt biznesa vidē kautrības vai aktīvāku konkurentu dēļ. Šī mantra palīdzēs jums tikt galā ar to:

“Om hrim pitambaraya paramatmane namah.”

Tas piepilda lolotās vēlmes, ļauj sajust savu “es” un pārvarēt šķēršļus ceļā uz laimi. Skaņu vibrācijas piepilda ķermeni ar enerģiju, atver zemapziņu un ļauj paskatīties uz pasauli plašāk, atrast jaunus attīstības ceļus, atklāt snaudošos talantus.

Svari

Svariem jūsu sirdsmieram katru dienu no rīta vajadzētu teikt:

“Labākā izvēle ir tā, ko izdarījusi sirds.”

Šī mantra palīdzēs jums atbrīvoties no šaubām un netērēt laiku, kad jums ir jāpieņem stingrs lēmums. Pateicoties šiem vārdiem, Svari spēs izveidot personīgo dzīvi, izvairīties no konfliktiem biznesa vidē un mazāk vilcināties, kad vajadzēs izdarīt atbildīgu izvēli. Vēl viena mantra viņiem piešķirs vitalitāti, uzlādēs ar sparu un optimismu:

Om šri auns dashrathaye namah.

Skaņu vibrācijas piepilda ķermeni ar enerģiju un atklāj iekšējo potenciālu, kas nepieciešams laimīgai dzīvei un panākumiem.

Skorpions

Skorpioniem jāatceras, ka vārdi ir visspēcīgākais ierocis, tāpēc jāuzmanās, lai nesagrautu trauslo uzticību un jāizvairās no konfliktiem neatbilstošu izteikumu dēļ. No rīta Skorpioniem, skatoties uz savu atspulgu, vajadzētu teikt:

“Es spēju pārveidoties un izmantot savas labākās īpašības, lai gūtu panākumus.”

Šī mantra palīdzēs apvaldīt dusmas un spēcīgas emocijas, kas dažkārt traucē pieņemt pareizos lēmumus. Uzlādēt baterijas visai dienai, tikt galā ar problēmām un atrast harmoniju palīdzēs mantra:

“Om narayanaya namah.”

Viņas spēks slēpjas balansa saglabāšanā starp saprāta balsi un emocijām, kas novedīs pie panākumiem un ļaus izkļūt uzvarošam no neskaidrām situācijām.

Strēlnieks

Mantra Strēlniekam ir šāda:

“Esmu atvērts jaunām lietām, un katrs bizness man ir aizraujošs piedzīvojums.”

Pēc pamošanās izrunātie vārdi palīdzēs koncentrēties uz personīgajiem panākumiem un nepalaist garām nevienu izdevīgu piedāvājumu. Strēlnieki ir entuziasma pilni cilvēki, kas nozīmē, ka viņiem ir jāsmeļas iedvesma ne tikai no savām rezervēm, bet arī no apkārtējās pasaules. Mantra viņiem palīdzēs:

Om hrim srim dharani dharaja namah.

Tas atver prātu un ļauj skaidri saskatīt mērķi, atrast spēka avotus un pārvarēt visus šķēršļus ceļā uz personīgo labklājību. Skaņu vibrācijas palīdz atbrīvoties no kautrības un šaubām, kā arī virza pa ceļu uz labklājību.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Mežāzis

Mežāži palīdzēs rīta mantrai sasniegt savu loloto mērķi, kas jāsaka katru dienu:

“Mani panākumi ir atkarīgi ne tikai no manis, bet arī no manas attieksmes pret apkārtējiem cilvēkiem.”

Mantra ļaus atbrīvoties no spītības, kas ne tikai traucē saziņai, bet arī neļauj ātri pabeigt plānoto. Mantra palīdzēs jums uzlādēt baterijas un noskaņoties uzvarai:

Om Shrim Vatsalaya Namah.

Šis teksts tiek lasīts arī no rīta, ieņemot ērtu pozu, uz izelpas. Mantras vārdi palielina izredzes gūt panākumus, sniedz Mežāžiem harmonijas sajūtu ar apkārtējo pasauli un palīdz smelties iedvesmu no dabas avotiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem bieži veicas, taču veiksme ne vienmēr ir ar viņiem. Lai veiksme nepamestu īstajā laikā, viņiem jāiemācās mantra:

“Manā priekšā ir atvērti visi virzieni, es eju pretī laimei, un veiksme man uzsmaida.”

Ūdensvīri ir likteņa mīļākie, taču dažreiz viņiem trūkst izturības un pacietības, lai pabeigtu iesākto. Mantra palīdzēs neapstāties viena soļa attālumā no uzvaras:

“Om shrim upendraya acyutaya namah.”

Tas palīdz atvērt otru vēju, sajust spēka pieplūdumu un veikt pēdējo lēcienu mērķa virzienā.

Zivis

Mantra, kas tiek teikta katru dienu no rītiem, palīdzēs Zivīm uzlabot garastāvokli un ienest dzīvē laimi:

“Caur mani plūst enerģija, pateicoties kurai es mainos uz labo pusi.”

Mantra palīdzēs jums gūt panākumus un novērsīs šķēršļus labklājībai. Turklāt Zivīm ir svarīgi laikus atpūsties, lai nenopelnītu naudu pirms spēka un enerģijas zaudēšanas. Rīta mantra palīdzēs viņiem saglabāt vitalitāti:

“Om Klim Rathanga Chakraya Namah”

Tas ir izteikts, skatoties pa logu, lai pati dabas enerģija palīdzētu atjaunoties, sajust iekšējos spēkus, kas palīdzēs Zivīm sasniegt visu, kas bija plānots, un tajā pašā laikā neciest no dzīvības enerģijas aizplūšanas.

Mantras palīdz atrast harmoniju un piesaistīt dzīvē pozitīvus notikumus, kā arī papildināt spēkus un pasargāt sevi no nepatikšanām. Pateicoties skaņas vibrācijām, katrs cilvēks var piesaistīt sev to, kas ir nepieciešams personīgajai labklājībai.

Leave a Comment