Rotšildi sūta signālu “pasaules valdības” maiņai 2023. gadā

Turklāt starp Zelenski un Itālijas premjerministru tika attēlota pretgaisa raķešu palaišanas iekārta. Visticamāk, tas ir mājiens par militāro palīdzību, kas 2023. gadā nemazināsies. Džordžs Meloni karā atbalsta Ukrainas pusi. Var teikt, ka viņa persona uz žurnāla vāka iemieso visas Eiropas Savienības viedokli.

Kas ir uz žurnāla vāka

Taivānas galva Tsai Ingveņa atrodas tieši blakus Ķīnas prezidentam Sji Dzjiņpinam uz žurnāla vāka. Tas var nozīmēt tikai vienu lietu. Saspringtā situācija starp šīm valstīm nekļūs vieglāka. Grūti pateikt, vai tas nonāks līdz pilna mēroga karam. Tomēr Taivānas un Ķīnas iedzīvotājiem vajadzētu turēt ausis vaļā.

Ir grūti nepamanīt Putina tēlu pašā vāka centrā. Tā ir droša zīme, ka Krievijas Federācijas prezidents no informācijas lauka nepazudīs. Taču vienu no galvenajām lomām viņam tur paredz karš ar Ukrainu. Pasaules sabiedrībai tas noteikti ir mīnuss.

Turklāt izskan priekšstats, ka Putina centrālā pozīcija uz vāka liek domāt, ka viņš nokļūs lamatās. Un diez vai viņš varēs no tām izkļūt. Tas arī stāsta, ka Krievijas Federācijas prezidents kļūs par autsaideri, kurš zaudēja kaujā, kuru pats uzsāka.

Ir arī vērts atzīmēt, ka Ķīnas galvas attēls ir daudz lielāks nekā Putina fotogrāfija. Varbūt tas norāda, ka Ķīna, būdama Krievijas pēdējā cerība, nepāries Krievijas pusē karā ar Ukrainu. Interesanti, ko tu domā par šo?

Kāda ir žurnāla vāka nozīme

Ekspertiem ir dažādi viedokļi par to, ko britu žurnālisti ievietojuši šajā vākā. Taču viens ir skaidrs: 2023. gads būs grūts gads. Visticamāk, žurnālā attēlotās politiskās figūras turpinās izšķirt visas pasaules likteni. Un visu grūtību katalizators būs tieši tās valstis, kuru līderi ir prezentēti uz vāka. Taču Krievijas nozīme pasaules arēnā turpinās kristies. Piemēram, tas attiecas uz Krievijas attiecībām ar Tuvo Austrumu valstīm.

Papildus cilvēkiem uz vāka ir satelīti, vējdzirnavas, kuģniecība, molekulas, militārā aparatūra, droni un mikrobi. Vienumi nez kāpēc atrodas netālu no konkrētu valstu vadītājiem. Tie simbolizē to, ko šīs valstis darīs nākamā gada laikā. Piemēram, Ukrainā iespējams joprojām būs pilna mēroga karš. Lai gan mēs ļoti ceram, ka Ukraina šajā gadā uzvarēs karā pret Krieviju.

Lasi arī: Kuras 2023. gada dienas jums būs visveiksmīgākās: nosaka pēc jūsu dzimšanas datuma

Britu izdevums The Economist pirmo reizi vēsturē uz vāka ievietoja Ukrainas prezidentu. Šis brīdis uzsver, cik svarīga visai pasaulei ir situācija Ukrainā. Un tā pat kļuva par nozīmīgu politisko spēlētāju.

Skaidrs, ka mūs gaida grūts gads. Tomēr vēl nav pienācis laiks izmisumam. Turi vēsu galvu, seko līdzi notikumiem pasaulē un, galvenais, saudzē sevi!

COMMENTS

Leave a Comment