Rudens ekvinokcijas diena 2018. gada 23. septembrī

Zemes Ziemeļu puslodē rudens ir nikns, bet astronomiskais rudens ir tikai sākums. 23. septembra diena un nakts būs vienādas, pasludinot ziemas un aukstuma tuvošanos.

Laiks neizbēgami virzās uz priekšu, tāpēc mums jāpielāgojas tam, jābūt elastīgam. Rudens melanholija jau aptver, rūpējoties par mūsu domām un enerģijas samazināšanu. Enerģijas potenciāla palielināšanai ir trīs veidi, kas palīdzēs atbrīvoties no melanholijas un kļūt enerģiskākiem.

Rudens ekvinokcijas astronomiskā nozīme

Tas ir diezgan vienkārši, jo Zeme vienmēr veic identisku kustību ap Sauli. Nosacīti visu mūsu planētas ceļu var sadalīt četrās lielās daļās ar četrām robežām. 23.septembris ir viena no šīm robežām. Šajā dienā Saule atrodas tādā stāvoklī, ka tā sniedz aptuveni tādu pašu gaismas daudzumu kā Dienvidu un Ziemeļu puslodes.

Dienvidu puslodē nāk astronomiskais pavasaris, un mums ir rudens. Patiesībā rudens ekvinokcijai nav laika garuma – tas ir tikai mirklis, kad Zeme šķērso iedomātu līniju. To var salīdzināt ar automašīnu braukšanu aiz jums ar milzīgu ātrumu.

Lasi arī: Kā rakstiski flirtē katrā zodiaka zīmē dzimušie? Mīlestības vēstuļu horoskops

Astrologu prognoze 2018. gada 23. septembrī

Šajā laikā jūs varat mainīt savu dzīvi. Astrologi nošķir desmit darbības, kas vedīs tevi uz laimi. Nebaidieties sākt jaunas lietas, jo klusā Saules enerģija to atbalsta.

Astrologi saka, ka pirkumi un mājas tīrīšana būs pozitīvi. Jūs varat droši tērēt lielas summas, iegādājoties mēbeles, atjaunojot skapi, ceļojot un doties atvaļinājumā. Varat mēģināt veikt neplānotu pārsteigumu bērnam, otrajai pusei vai vecākiem.

Lasi arī: Laimīgi cilvēki ievēro šos 4 rituālus!

Lielākā šīs dienas problēma būs apkārtējo cilvēku neprognozējamība un impulsivitāte. Atbildīgu lēmumu pieņemšana būs sarežģīta, un plānus var mainīt vairākas reizes dienā. 23. septembrī ir svarīgi būt elastīgam un ātri pielāgoties neparedzētiem apstākļiem. Nākotne būs jūsu rokās.

Esiet piesardzīgs šajā dienā ar negatīvu enerģiju. Personas pozitīvās un negatīvās enerģijas pazīmes palīdzēs jums aizsargāties no sliktas ietekmes. Centies nodrošināt, ka 23. septembrī blakus jums būs pēc iespējas vairāk jauku cilvēku.

Avots

Leave a Comment