Nibiru nāk: apokalipse tika atlikta no 19. uz 22. septembri

Nibiru planēta, kuru sauc arī par “Nā*es zvaigzni”, 22. septembrī tiksies ar cilvēci. Pēc zinātnieku domām, tas notiks Ziemeļamerikā.

Saskaņā ar dažiem ekspertiem apokalipses tuvināšana Nibiru dēļ bija tikai laika jautājums, jo cilvēce nezina, ko dara. Uz Zemes ir morāles traucējumi, karš un alkatība, un kosmosā ir daudz gružu. Nibiru, kuru sauc arī par Zemes tumšo dvīni, mums jāciena par mūsu kļūdām, par neuzticīgu attieksmi pret sevi un mūsu mājām – planētu Zemi. Aptuvenā apokalipse atjaunos enerģijas bilanci.

Zemes “Tumša māsa” tiek apsūdzēta par daudzām kataklizmām, laika apstākļu izmaiņām, kā arī pazemes grūdieniem Urālā un citos Krievijas un pasaules reģionos. Nibiru vienmēr paliek neredzama, bet drīz vien liks par sevi zināt.

Kad būs apokalipse

Agrāk tika ziņots, ka Nibiru skautu izkraušana notiks 19. datumā, bet planētas mijiedarbība ar Zemes atmosfēru nenoved pie postošiem rezultātiem. Tomēr tuvākajā nākotnē situācija var mainīties. Amerikas Savienoto Valstu valdība jau pauž satraukumu un gatavojas evakuēt dažu valsts reģionu iedzīvotājus. 22.septembrī var pienākt pēdējā nodaļā cilvēces vēsturē.

Lasi arī: Kā saprast, ka jūs esat saticis personu no pagātnes dzīves: 5 zīmes

Ufologi ir pārliecināti, ka no Visuma karmas nevar izvairīties. Astronomi mēģina to atspēkot, bet viss norāda, ka beigas ir tuvu. Planēta X jau ir uzsākusi iznīcināšanas procesu, kas parāda situācijas neatgriezeniskumu. Pirms daudziem tūkstošiem gadu senie šumēri paredzēja, ka šāda diena nāks, bet tikai daži no to teorijas tika uztverti nopietni.

Vēl viens Nibiru pieejas pierādījums ir Jeovstounas milzu vulkāna aktivitāte. Daudzi uzskata, ka to izraisa “tumšās māsas” smagums. Ticēt tam vai nē – tas ir atkarīgs no jums.

Avots

Leave a Comment