Horo***ps 23.septembrim – dari to, ko tu zini, ka ir pareizi!

Uzzini, kādi notikumi tieši tevi sagaida 22. septembrī. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam!

Auns

Nepakļaujieties citu cilvēku provokācijām, ja viņi sāk novērst jūs no jūsu lietām, ar savām sūdzībām un pieprasījumiem. No bezjēdzīgām sarunām varat izvairīties tikai tad, ja sākotnēji skaidri norādiet savu nostāju konkrētā jautājumā. Vakarā laiku vislabāk pavadīt komfortablā mājīgā vidē.

Lasi arī: 9 pazīmes, kas norāda, ka viņš savu sirdi mēģina izdziedināt uz tava rēķina

Vērsis

Aizmirstiet, ka māte bērnībā mācīja nerunāt ar svešiniekiem. Šajā dienā palīdzība nopietnā problēmā nāks no pilnīga svešinieka. Tikai lēkt ar galvu bezdibenī nav tā vērts, tāpat kā pārāk daudz uzticības svešiniekiem. Nebaidieties, jūsu lēmumos parādīt atturību un vēsumu. Jums tas nāks par labu.

Dvīņi

Nav labākais laiks, lai risinātu svarīgu dokumentu sagatavošanu. Iespējams, jūs saskarsieties ar birokrātiju un korupciju. Atlieciet svarīgus jautājumus un ilgtermiņa plānus izdevīgākam laikam un atvēliet laiku nelielām ikdienas aktivitātēm. Lai tas būtu darbs pa māju vai vakars blakus mīļotajam.

Vēzis

Mēģiniet ietekmēt apstākļus, izmantojot jūsu rīcībā esošo informāciju un zināšanas. Šajā dienā jums būs lieliska iespēja piesaistīt citu uzmanību, lai to izmantotu. Jūs varat iegūt daudz labumu no šķietami katastrofālas darbības.

Lasi arī: Kā izveidot sveci rituāliem: Viktorijas Raidos padoms

Lauva

Visas jaunās idejas un plāni būs lemti neveiksmei, tādēļ mēģiniet izvairīties no veltīgas darbības. Pievērsiet uzmanību mājas lietām, un vakarā labs risinājums būs tikšanās ar radiniekiem. Tie jau ir noskumuši pēc jūsu uzmanības, tāpēc ir vērts apsēsties pie viena galda un apspriest jaunākās ziņas.

Jaunava

Labs laiks domāt par nākotnes perspektīvām. Mēģiniet nodarbināt sevi ar kaut ko jaunu un interesantu. Neuzticieties svešiniekiem. Zvaigznes iesaka jums atturēties no dalības trokšņainos pasākumos un draudzīgos piedzīvojumus. Vakaru mēģiniet pavadīt vieni. Labāk neatstāt māju.

Svari

Diena, kad jums vajadzētu domāt par kļūdām, ko esat veicis pēdējā laikā. Protams, nav nepieciešams radikāli pārdomāt savu dzīvi, bet ir pienācis laiks atzīt, ka jūs esat nepareizi vismaz dažos acīmredzamos gadījumos. Draugi cienīs jūs vēl vairāk, ja jūs patiesi nožēlosiet savas kļūdas.

Lasi arī: 7 veidi, kā piesaistīt veiksmi. Padomi no Jeļenas Jasevičas

Skorpions

Šodien labāk pavadīt visu dienu ģimenes un draugu lokā, jo viņiem būs nepieciešama jūsu klātbūtne un atbalsts. Labāk atlikt savus personīgos jautājumus uz citu dienu, jo nav iespējams apvienot biznesu ar prieku.

Strēlnieks

Lai dienas beigās nesajustos pilnīgi iztukšots un salauzts, jums nepieciešams visu laiku darboties jebkurā intensīvajā darbībā. Ikviens zina, ka no nejēdzības cilvēki nogurst daudz vairāk nekā no interesanta un produktīva darba, tāpēc pārtrauciet sūdzēties un turpiniet.

Mežāzis

Ciktāl iespējams, mēģiniet noņemt no sevis tik daudz rūpes un svarīgas lietas, cik vien iespējams šajā dienā. Tām nav risinājumu, un jūs riskējat vienkārši nespēt tikt galā ar nepieciešamo darbu. Jūs nepārtraukti satricināsiet ar dažādām mazām lietām un detaļām, kas neļauj jums koncentrēties uz nepieciešamo profesiju.

Lasi arī: Talismani sievietēm pēc dzimšanas datuma

Ūdensvīrs

Vēlams ievērot piesardzību, sazinoties ar tuviem draugiem un tuviniekiem. Jūs varat aizskart jūsu mīļoto jūtas, kas negatīvi ietekmēs jūsu attiecības. Lai pasargātu sevi no neparedzētām nepatikšanām, mēģiniet pavadīt dienu pēc iespējas nošķirtāki.

Zivis

Nevajag stāstīt visiem par vienu vai otru savu uzvaru un iespējām. Ļaujiet citiem redzēt savus talantus pašiem. Ļoti drīz jums būs iespēja parādīt savu radošumu, kas ir ikviena uzmanības centrā. Izmantojiet situāciju maksimāli.

Avots

Leave a Comment