Saderības prognoze pēc dzimšanas datuma – vai jūs saderat?

Četri. Četri, liecina par mierīgu un izsvērtu ģimenes dzīvi, kurā abi partneri visbiežāk ir monogāmi un nevar iedomāties dzīvi viens bez otra. Bieži vien šādi pāri veidojas agrā vecumā, un gadu gaitā viņu mīlestība tikai kļūst stiprāka. Neskatoties uz savstarpējām jūtām, astrologi iesaka mīļotājiem dažreiz “sakratīt” savu personīgo dzīvi, pievienojot tai neapdomības notis. Ceļojumi un ainavu maiņa palīdzēs neiegrimt rutīnā.

Pieci. Šādos pāros mīlestība ir neierobežota un tai nav nepieciešami pierādījumi. Bieži vien attiecības, kas notiek šīs figūras paspārnē, sauc par karmiskām, kad partneri ir lemti viens otram no augšas. Mīlestība šajās savienībās ar katru gadu kļūst stiprāka, un attiecības vienmēr ir harmoniskas un piepildītas ar cieņu.

Seši. Šis skaitlis raksturo draudzīgas attiecības, un cilvēki, kas nolemj izveidot ģimeni, var būt laimīgi laulībā, taču viņi nepiedzīvos spēcīgas jūtas viens pret otru. Vienlīdzīgas attiecības bez konfliktiem var nogurdināt, jo reizēm gribas sajust ko vairāk par draudzīgu plecu. Bieži vien šādi pāri saskaras ar krāpšanos, kad viens vai abi partneri meklē jaunas emocijas un iespaidus no sāniem.

Septiņi. Cilvēki, kuri ir savienojuši savus likteņus, paliek uzticīgi viens otram visu mūžu. Šādiem pāriem svešinieki nav vajadzīgi, viņi nav pieraduši publiski izrādīt savas jūtas, dodot priekšroku pavadīt laiku siltā ģimenes ligzdā.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Lasi arī: Astro prognoze 2023. gada jūnijam – esiet gatavi cīnīties, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli

Astoņi. Šajā pārī topošās jūtas ir kā jūra. Mīļotāji gadiem ilgi var būt mīlestībā mierīgi, bet pēc tam pēkšņi nonākt nepieredzētā emociju vētrā. Attiecības astoņnieka iespaidā ir dziļas, bet dažreiz partneru egoisms pārkāpj harmoniju. Šķiršanās šādos pāros notiek reti, taču dažreiz mīļotājiem ir nepieciešams laiks, lai pabūtu vienatnē.

Deviņi. Šajās attiecībās laulātie dzīvo pēc nesatricināma likuma: sieviete pieskata māju, vīrs nodrošina ģimeni ar visu nepieciešamo. Skaistas arodbiedrības, kurās sievietes veikli pārvalda ģimenes laivu, ļaujot vīriešiem justies kā līderiem, parasti ir nesalaužamas. Izņēmums var būt pāri, kuros jaunieši nevar atļauties atsevišķu mājokli un dala dzīvesvietas teritoriju ar vecākiem radiniekiem.

Atrast ideālu dzīves partneri var būt sarežģīti, tāpēc astrologi iesaka rūpīgi pieiet attiecībām un nepievērt acis uz raupjumu un nekonsekvenci. Šajā gadījumā kļūdainas laulības iespējamība būs minimāla, un mīļotāji varēs veidot spēcīgas attiecības.

Vēl varētu interesēt: Slāvu prognoze 2023. gada vasarai – izmantojiet šo vasaru lietderīgi, būs iespēja sasniget savus mērķus

COMMENTS

Leave a Comment