Saturna retro fāze no 2023. gada 17. jūnija līdz 3. novembrim: noderīgi padomi visiem Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem – neaizmirstiet par saviem galvenajiem mērķiem un esiet uzmanīgi

Lauva

Lauvām pie apvāršņa var būt jauni šķēršļi, un daudzi no tiem diemžēl būs neredzami un ļoti neparedzami. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka Saturns izraisīs cilvēku tieksmi pēc nodevības. Lauvas var būt pakļautas arī amorālām darbībām un maldināšanai, taču, ja viņi spēs pārvarēt savas vājās puses, Visums viņiem dos daudz veiksmes Saturna retrogrādas kustības beigās. Vasarā iespējams nenormāli daudz sīku nepatikšanu visās dzīves sfērās.

Jaunava

Jaunavām būs daudzas nelielas nepatikšanas, taču, rūpīgāk izpētot, šīs problēmas nebūs tik bīstamas. Bieži vien būs otrādi – neapdomības un negatīvi notikumi izrādīsies daudz bīstamāki, nekā Jaunavas no pirmā acu uzmetiena domā. Saturna radītā iluzorā miera sajūta var novest Jaunavu uz fiasko biznesā, darbā un mīlestībā. Šīs Zvaigžņu zīmes cilvēki ar lielu varbūtību nevarēs saskatīt trūkumus savā darbībā, kas ir pilns ar nepatīkamām sekām.

Svari

Svaros visas sfēras cietīs no Saturna apgrieztās kustības. Iespējami neparedzami plānu traucējumi, jaunu fobiju rašanās un nelieli šķēršļi mērķu sasniegšanai. Vēl viena svarīga planētas negatīvās ietekmes nianse ir Svaru intuīcijas spēka samazināšanās. Šīs zīmes cilvēkiem ir daudz mazāka iespēja efektīvi paredzēt nākotni. 2023. gada vasarā un rudens pirmajā pusē ir jāstreiko, kamēr gludeklis ir karsts. Tas nozīmē, ka, parādoties iespējām, būs steidzami jāvirza visi spēki plānu īstenošanai.

Skorpions

Skorpionos retrogrādā Saturna dēļ pārliecināšanas dāvana var pilnībā izzust vai būt ļoti vāja. Sasniegt savu mērķi biznesā un darbā būs ārkārtīgi grūti. Jums būs vai nu jārīkojas vienam, vai arī jāpaļaujas uz citām savām prasmēm un talantiem: piemēram, intuīciju. Apkārtējie cilvēki un notikumi laicīgi brīdinās Skorpionus par problēmu tuvošanos, taču viņi to darīs kaut kādā nepārprotamā veidā. Zvaigžņu eksperti iesaka šīs zīmes cilvēkiem nesasteigt lietas, būt apdomīgiem.

Strēlnieks

Strēlniekiem šovasar jābeidz paļauties tikai uz sevi. Varbūt ir pienācis laiks lūgt palīdzību saviem mīļajiem, draugiem. Retro-Saturna periodā labāk likt likmes uz savu darba pienākumu izpildi. Tas palīdzēs Strēlniekam saglabāt autoritāti darba kolektīvā. Šīs planētas negatīvās ietekmes laikā labāk nemēģināt lēkt virs galvas. Visus ambiciozākos uzdevumus un mērķus labāk nedaudz pārcelt vismaz līdz septembrim.

Lasi arī: 43 gadu vecumā, mūžībā devās slavena mūziķe. Tikai tagad tika atklāts iemesls.

Lasi arī: Filmas “Zvaigžņu kari” ikonas “maģiskā” pēdējā filma tiek izlaista 7 gadus pēc aiziešanas mūžība

Mežāzis

Saturns retrogrāds radīs šīs zīmes pārstāvjiem bailes un šaubas. Mežāži kopumā nav īpaši izlēmīgi, taču šovasar un agrā rudenī viņu lietas fobiju un šaubu dēļ var pilnībā iestrēgt. Arī šajā periodā būs daudz incidentu un notikumu, kuru rezultāts ir pārāk neparedzams un atkarīgs no daudziem mainīgajiem lielumiem. Jūnijā Mežāžiem noteikti nevajadzētu doties garos ceļojumos, taču jūlijā lieti noderēs neliela un īsa ainavu maiņa.

Ūdensvīrs

Kas attiecas uz Ūdensvīriem, tad šīs zīmes pārstāvjiem pēkšņi var atvērties iepriekš aizvērtas durvis. Saturna retrogrāds ir ārkārtīgi bīstams, taču tā ietekmei būs tik patīkama blakusparādība. Ja Ūdensvīri gribēja, teiksim, mainīt darbu, bet nevarēja atrast kaut ko labu un piemērotu, tad šovasar jauni darba devēji viņiem var piezvanīt paši. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka no 17. jūnija līdz 3. novembrim labāk nenosodīt citus, lai turpmāk netiktu nosodīts pats.

Zivis

Gūt panākumus būs ļoti grūti, taču, ja Zivis vēlas tos vismaz saglabāt, tad jāizvairās no tādiem netikumiem kā dīkdienība, neizlēmība, miegainība, slinkums, bailes, dusmas. Pretējā gadījumā Saturns darīs savu. Šis ir labākais laiks, lai tiktu galā ar stresu un depresiju. Ja esat slinks un ieskauj sevi ar truliem cilvēkiem, tad nepatīkamas domas var kļūt par lielu problēmu. Kamēr planēta ir retrogrāda, Zivīm labāk koncentrēties uz kaut ko labu, patīkamu, laipnu.

Debesu patronu enerģija ne vienmēr ir pozitīva, taču jūs vienmēr varat to izmantot savā labā. Eksperti novēl veiksmi un atgādina, ka Saturns nav vienīgā retrograda planēta 2023. gadā.

COMMENTS

Leave a Comment