Seksa pozas, kas darīs jūs tuvākus

1. Sieviete augšā

Poza, kurā vīrietis atrodas guļošā pozīcijā, bet sieviete viņam virsū, abiem var likties neaizsargātiem – šī sajūta jūsos abos radīs stiprāku emocionālās intimitātes saikni. Šajā pozā vīrietim ir jāuzticas sievietei – viņa ir vadītāja un viņa ir tā, kura izvēlēsies, cik strauji vai maigi tas notiks. 

2. Turi mani!

Šajā pozā vīrietis tur sievieti tā, it kā viņa tik tikko būtu ielekusi viņa rokās. Ar kājām sieviete apvijas ap partnera ķermeni, ar rokām – ap kaklu. Šai pozai būs raksturīgas lēnas kustības, kaislīgi skūpsti un romantiska šūpošanās.

3. Uzlabota misionāru poza

Misionāru poza jau tā ir ļoti intīma – sejas atrodas tuvu viena otrai, un kontakts ar partneri ir ļoti ciešs. Lai uzlabotu emocionālo intimitāti, vīrietis var turēt sievietes dibenu vai arī sievietes kājas novietot starp savējām – tas pavairos baudu. 

4. Karotīte

Jā, tu izlasīji pareizi. Lai arī karotīšu pozā nav acu kontakta, šī poza dibina ļoti ciešu intīmo saikni, jo vīrietis visu laiku skauj sievietes ķermeni. Šī arī ir ideāla poza, lai vairāk pieskartos, spaidītu, berzētu un pat sadotos rokās.

5. Bez rokām

Pozā, kurā vīrietis sēž uz krēsla un sieviete ir virsū viņam, stāvot uz zemes ar seju viens otram pretī, tiek maksimāli atbrīvota vieta čukstiem, glāstiem un jums ir arī pilnīgi brīvas rokas, lai pieskartos!

6. Sakrustotas kājas vai lotoss

Lotosa seksa poza nodrošina satriecošu emocionālo intimitāti. Vīrietis sēž ar sakrustotām kājām vai arī lotosa pozā – sieviete sēž klēpī ar seju pret partneri, protams, apķerot viņu gan ar kājām, gan rokām. Abi partneri ir maksimāli tuvi – šī poza prasa lēnas un kaislīgas kustības.

7. Stāvošais misionārs

Pagriez misionāru pozu par 90 grādiem! Abi partneri stāv kājās. Šādā pozā jūs sajutīsiet lielāku intensitāti. Šajā pozā partneri viens no otra ir vairāk atkarīgi, kas arī rada papildus intimitāti un kaisli!

Lasi arī: Noderīgi! Ko mīļākā seksa poza liecina par viņu

8. Lēnā ieiešana

Šajā seksa pozā vīrietis atrodas sēdus pozīcijā ar iztaisnotām kājām, atbalstoties uz rokām. Sieviete sēž virsū, pavērsusi seju pret vīrieti – pēc tam noliecas atpakaļ un iztaisno kājas aiz partnera muguras. Arī šajā pozā kustības būs lēnas un baudāmas – tās būs mazas vai, iespējams, pat nebūs vispār, jo poza vairāk domāta tam, lai dibinātu intīmo saikni un varētu pavērot savu partneri.

9. Augstākā mīla

Sieviete uz gultas malas atliecas uz muguras un uzliek savas kājas uz vīrieša pleciem. Abi partneri spēj kontrolēt situāciju – vīrietis ar kustībām un sieviete, izmantojot kājas, var vīrieti mazliet atgrūst, palēnināt viņa tempu vai arī ļaut ieiet sevī pilnībā. 

Leave a Comment