Sieviešu horoskops 2019. gada aprīlim – nāksies cīnīties ar pārmērīgu emocionalitāti!

Astrologi pastāstīja, kādi pārsteigumi un nepatikšanas ir sagatavotas dažādu Zodiaka zīmju pārstāvēm ilgi gaidītajā aprīlī. Horoskops palīdzēs veiksmīgi pavadīt šo mēnesi.

Vissvarīgākā planēta sievietēm šomēnes būs Venēra, kas ērti atrodas sapņainajā Zivju zīmē. Mīlestības un skaistuma planēta patronē vieglumu, flirtēšanu, maigumu, lai aprīlī daudzām būtu visvieglāk atteikties no enerģijas saistībām, pārmērīgas emocionalitātes un apsēstības ar kaut ko konkrētu. Venēra Zivīs būs pret pārmērīgu spiedienu, tāpēc nav ieteicams iebilst pret to: būs maz iespēju, ka varēsiet paņemt savu. Mazliet sievietes vieglums lietās un karjerā, nedaudz vairāk jūtīgums un jutīgums pret mīļajiem, kā arī sevis mīlestība padarīs dzīvi laimīgāku un harmoniskāku.

Auns

Auniem veiksme smaidīs gandrīz katru dienu no 1. līdz 20. aprīlim. Viņu patrons Saule izstaro labvēlīgu enerģiju, ko var nosūtīt jebkurā virzienā. Mēneša sākumā un vidū šīs zīmes pārstāves spēs atrisināt visus sarežģītos jautājumus un uzlabot attiecības ar ģimeni, bērniem un mīļajiem.

Tomēr mēneša beigās Saule atstās Auna zvaigznāju, kas nozīmē, ka pārmērīga aktivitāte no 20. līdz 30. aprīlim var būt neveiksmīga vai izraisīt diskomfortu. Intuīcija palīdzēs pārvarēt šīs sarežģītā pārejas perioda problēmas.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada aprīlim – sagaidāms ļoti produktīvs mēnesis!

Vērsis

Aprīlis ir laiks, lai radītu spēcīgu pamatu nākotnei, aktīva darba periodam un augošai labklājībai. Šomēnes Venēra sniegs Vēršu zīmes pārstāvēm daudzas iespējas sākt jaunu dzīvi, it īpaši, ja pašreizējais stāvoklis tām neatbilst. Pirms 19. aprīļa Vēršu sievietēm ir jānosaka mērķi un jāattīsta darbība, lai sagatavotos pēkšņai planētu enerģijas maiņai.

No 20. aprīļa līdz 30. aprīlim Venēra paliks Auna zīmē, padarot mēneša beigas par sarežģītu un problemātisku periodu. Par laimi, Vērša demonstrētā darbība novērsīs problēmas nelabvēlīgās dienās.

Dvīņi

Sievietes Dvīņus gaida mēnesis ar Marsa aktivizēšanos. Sarkanā planēta apmeklēs tavu zvaigznāju un paliks tur visu mēnesi. Agresīvā Marsa ietekme novedīs līdz tā perioda beigām, kad bija iespējams mierīgi iet ar plūsmu, pakļaujot apstākļiem vai momentānajiem impulsiem. Aprīlī Dvīņus gaida atbildīgs laiks, izlēmīga rīcība un patīkama apziņa, ka dzīve mainās uz labo pusi.

Maz ticams, ka būs iespējams izvairīties no grūtībām, bet jums ir jātiek galā ar savu galvu. Astrologi iesaka izveidot siltas attiecības ar mīļajiem, būt rūpīgākiem, cenšoties izdzēst egoistiskas piezīmes. Jo vairāk laika Dvīņi tērē, strādājot pie sevis, jo mazāk viņām būs jāatsakās no cilvēkiem un dzīves.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment