Sešas lietas, kas kaķiem ļoti nepatīk

Baktērijas var attīstīties pārtikā, kas nav bijusi atdzesēta un nav bijusi ledusskapī . Un nav ko teikt par kādreiz smaržojošā garduma pretīgo garšu! Tāpat pirms pirkšanas vienmēr pārbaudiet pārtikas produkta derīguma termiņu. Un, ja dodat kaķiem sauso barību, cieši aizveriet iepakojumu, lai tas nepazūd.

3.Kādu dienu man nācās pacienāt drauga kaķi. Vārdi nevar izteikt, cik grūti tas bija! Tiklīdz Belka saprata, ka viņai tiks dota tablete, viņa sāka skraidīt pa visu istabu, paslēpties visos skapjos. Kaķi nevar paciest zāles . Tāpēc jums vajadzētu iepriekš pieradināt savu mājdzīvnieku pie šādām manipulācijām. Piemēram, biežāk pieskarieties kaķēna galvai, lai turpmāk viņa to nesaistītu ar kaut ko negatīvu. Turklāt tiek pārdotas īpašas ēdamas lietas kaķiem. Tajos var ielikt tableti, un galu galā pūkains vienkārši nesapratīs, kas notiek.

4.Kaķis ir tīšs radījums. Tāpēc nedomājiet, ka viņai patiks jūsu pārmērīgā pieķeršanās un rūpes . Jā, jūsu mājdzīvniekam patīk, ka viņu glāstīja. Bet ne visās vietās. Un, starp citu, arī šeit viss ir atkarīgs no konkrētā kaķa. Ja redzat, ka jūsu kaķene sāk dusmoties un skrāpēties, visticamāk, jūs glāstat viņu nepareizajā vietā.

Lasi arī: Vēlu vakarā atskanēja zvans, kad atvēru durvis, uz sliekšņa stāvēja mana bijusī vīramāte, viņai nepārprotami bija saruna ar mani

Lasi arī: Jeļena Golunova: enerģijas punkti uz cilvēka ķermeņa

5.Pastāvīgs troksnis un kliegšana mājā var novest pie tā, ka kaķis vienkārši saslimst. Jā, skaļu skaņu dēļ dzīvnieks ne tikai aizkaitinās, bet arī nonāk stresa situācijā. Tas bieži noved pie ne patīkamākajām sekām. Tāpēc mēģiniet darīt visu, lai jūsu mājās būtu klusums un miers.

Vientulība

Neatkarīgi no tā, cik savdabīgs ir kaķis, viņam ir nepieciešama jūsu aprūpe un klātbūtne mājās. Ir vispāratzīts, ka kaķus var atstāt vienus ilgāku laiku nekā suņus. Tomēr kaķis kļūs skumjš, ja viņa cilvēka tuvumā nebūs ilgu laiku. Centieties veltīt kaķēnam pietiekami daudz uzmanības visas dienas garumā. Un, ja jūsu darba grafiks ir pārāk noslogots, padomājiet divreiz, pirms iegādājaties mājdzīvnieku. Bieži vien viena kaķa vai kaķa saimnieki paņem otru pūkainu, lai dzīvnieks nejustos vientuļš.

Kā iepriecināt savu mājdzīvnieku

Ikviens zina, ka kaķiem patīk spēlēties . Tāpēc būs lieliski, ja savam mīlulim izveidosiet veselu rotaļu laukumu. Tajā pašā laikā absolūti nav nepieciešams tērēt naudu dārgām rotaļlietām no veikaliem. Piemēram, atvēliet lielu kartona kasti pūkainajam un izmantojiet pavedienus, lentes un kociņus, lai ar savām rokām izveidotu interesantu rotaļlietu. Šeit nav nekādu ierobežojumu!

Spēlējoties ar savu pūkainu, jūs pat varat izmantot tālruni. Ir daudz interesantu lietotņu, kas patiks jūsu mājdzīvniekam. Piemēram, kaķis var noķert zivi vai peli, izmantojot viedtālruņa ekrānu. Turklāt viņi pat pārdod kaķu puzles, kas satur pārtiku. Un kaķenei ir jādomā, kā pēc iespējas ātrāk tikt pie barības.

 

Un jūsu kaķi iepriecinās arī neparasti vitamīni ar dažādām garšām . Piemēram, ar peles garšu… Bet pirms tam noteikti konsultējieties ar veterinārārstu. Atkarībā no dzīvnieka uztura veida paši vitamīni var mainīties.

Tagad jūs zināt , kas kaķiem patīk un kas viņiem nepatīk . Iespējams, mūsu vienkāršie padomi palīdzēs jums izlemt, vai esat gatavs savā dzīvē ielaist pūkainu suni. Atcerieties, ka mājdzīvnieka turēšana ir liela atbildība. Tāpēc pieiet šim jautājumam saprātīgi, nosverot plusus un mīnusus.

Vai jums ir kaķis vai kaķene? Pastāsti komentāros, kā tu iepriecini savu mīļoto mājdzīvnieku!