Sevis “uzvilkšana” ar domām: kas tas ir, kā tas kaitē mūsu laimei un kā to pārvarēt

Cilvēka dabā ir kaitēt sev. Ļoti daudzās problēmās, ko radām sev, mēs varam izcelt tā saukto “uzvilkšana” ar domām. Bioenerģijas jomas eksperti stāstīja, kāpēc tā ir bīstama un kā ar to cīnīties.

Kas ir sevis “uzvilkšana” ar domām un kāpēc tā notiek

Psihologi to sauc par cilvēka vēlmi pastāvīgi ritināt kādu nepatīkamu situāciju savā galvā. Nepārtrauktā domāšana ir negatīvs ieradums, kas liek cilvēkam domāt par kaut ko sliktu un novērtēt to tikai no viena skatu punkta. Tas ir ieradums atgriezties laikā un atkal un atkal izdzīvot vienu un to pašu situāciju.

Sliktas domas un atmiņas bieži iestrēgst mūsu galvās uz ilgu laiku. Protams, tas nedod neko labu mūsu veselībai, psihei un enerģijai.

“Uzvilkšana” ar domām notiek daudzu iemeslu dēļ. Piemēram, pamats var būt ļoti spēcīga emocionāla trauma no pagātnes  – uzbrukums, nelaimes gadījums, šķiršanās, slimība utt. Rezultātā cilvēks nevar izmest no galvas sliktās atmiņas, jo tās ir ļoti spilgtas.

Lasi arī: Vasaras saulgriežiem 2023. gadā ir ļoti īpaša burvība, pavadiet to pareizi, lai nezaudētu veiksmi un finansiālo labklājību

Lasi arī: Atradu veidu, ka glābt vistu, kuru aizmirsu pagatavot iepriekšējā dienā

Gadās arī, ka”uzvilkšana” ar domām notiek dažu nesvarīgu iemeslu dēļ. Cilvēki uztraucas par sīkumiem to augstās jutības un neaizsargātības, trauksmes un nervu uzbudināmības dēļ . Dažreiz ir grūti saprast patieso iemeslu. tāpēc jāgriežas pie psihologiem.

Kāpēc sevis “uzvilkšana” ar domām ir kaitīga?

Protams, tajā nav nekā noderīga. No galvenajām briesmām, ko rada “uzvilkšana” ar domām, ir jāuzsver labklājības pasliktināšanās un cilvēka enerģijas vājināšanās . Nevar būt runas par spēcīgu emocionālo un fizisko veselību cilvēkiem ar izteiktu “uzvilkšanu” ar domām. Visticamāk, šādi cilvēki ir pakļauti slimībām, depresijai, un spontāna veiksme viņu dzīvē parādās reti.

Tie, kas bieži nodarbojas ar dvēseles meklējumiem, reti īsteno savus sapņus, jo viņiem trūkst optimisma. Viņu glāze vienmēr ir pustukša, un viņiem arī nepietiek enerģijas, lai mainītu savu dzīvi uz labo pusi , jo viņi to tērē tukšām negatīvām atmiņām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment