Vienkāršas lietas mājā, kas “izsūc” no mums pozitīvo enerģiju: nekavējoties atbrīvojieties no tām, lai nezaudētu veiksmi un naudu

Māja ir mūsu cietoksnis, atpūtas un spēka vieta, bet reizēm tajā uzkrājas negatīvā enerģija. Tas ne vienmēr ir atkarīgs no negatīvās ietekmes. Visbiežāk, nezinot, mēs ienesam mājā lietas, kas burtiski izsūc pozitīvo no telpas.

Iekārtot savu māju tā, lai tajā būtu ērti, ir daudzu sapnis. Eksperti iesaka sākt ar  telpu attīrīšanu no lietām, kas var traucēt dzīves raitu norisi, atņemt laimi un veiksmi. Tādos objektos nav vietas, kur mīt mīlestība, veiksme un harmonija.

Saplēsta gultas veļa, pat ja ir sašūta, neuzlabos visas mājas un jo īpaši guļamistabas enerģiju. Ir svarīgi to savlaicīgi nomainīt, un šim nolūkam nav nepieciešams iegādāties visdārgākos komplektus. Tīra, svaiga un kārtīga gultas veļa  ir laimes un labas enerģijas atslēga.

Telpaugi var izrotāt interjeru un iedzīvināt laimi, taču ne visi augi ir tik droši un nekaitīgi. Ir vampīru ziedi, kas nozog laimi un traucē piesaistīt pozitīvas pārmaiņas. Šādi augi labi jutīsies lielās organizāciju telpās, kur tie nevar kaitēt. Vislabāk ir atnest uz mājām ziedus, kas patiešām uzlabos enerģiju.

Lasi arī: Ļaunākā zvaigžņu zīme pēc zvaigžņu eksperta domām

Trauki mājā  ir vēl viens konfliktu un slikta garastāvokļa cēlonis. Mājā jābūt šķīvjiem, galda piederumiem, krūzēm un pat kausiem, kas raisa pozitīvas emocijas. Virtuvē nedrīkst atstāt vecus, saplīsušus, saplaisājušus, nemazgājamus priekšmetus . Laime slēpjas sīkumos, kas nozīmē, ka jāizmanto skaisti un veseli trauki, nevis jāsamierinās ar saplēstu krūzi vai neglītu šķīvi.

Salauztas ierīces aizņem vietu un izraisa pretrunīgas emocijas. Ja tos nav iespējams vai nepraktiski salabot, ir pienācis laiks atstāt māju. Negativitāte, redzot bojātus sīkrīkus, traucē laimīgai dzīvei. Tādas lietas nedrīkst atstāt mājā, lai neatņemtu mājoklim komfortu, bet dzīvei – labklājību.

Saglabāt pozitīvo enerģiju savās mājās nav tik grūti, kā šķiet. Patiesībā ir svarīgi mīlēt sevi un savu māju, nevis  to pārblīvēt un laicīgi atbrīvoties no atkritumiem. Negativitāte mājā visbiežāk parādās nolaidības un neuzmanības dēļ pret savu dzīvesvietu.

COMMENTS

Leave a Comment