Šī ģimene ēd tikai 3 REIZES nedēļā – kā tas ir iespējams?!

Sieviete ar vīru ievēro diētu, kurā viņi neēd praktiski neko – ēdienreizes ir 3 reizes nedēļā, un tas, ko viņi tajās ēd, nav tas bagātīgākais ēdiens.

Akahs Rikardo, 36, un Kamilla Kastello, 34, kuri dzīvo starp Kaliforniju un Ekvadoru, apgalvo, ka viņi ir aizmirsuši, ko nozīmē izsalkums un ka cilvēki ir spējīgi dzīvot tikai no enerģijas, kas pastāv Visumā un mūsos pašos.

Kamilla, divu bērnu māte, pat piekopa bretariānisma grūtniecību, ēdot tikai cietu barību piecas reizes visas pirmās grūtniecības laikā.

Cilvēki mierīgi var iztikt bez ēdiena, kamēr vien viņi iemācās savienoties ar enerģiju, kas atrodas visās lietās,” skaidro Kamilla.

Lasi vēl: B12 tikai dzīvnieku izcelsmes produktos? Ēdienkarte vegāniem un veģetāriešiem

“Trīs gadus mēs ar Akahu neēdām pilnīgi neko, bet tagad mēs ēdam ļoti reti, piemēram, tad, kad ir kāds pasākums vai vienkārši vēlme nogaršot kādu augli. Kad gaidīju pirmo bērniņu, piekopu bretariānismu. Izsalkums man bija nepazīstama sajūta, es pilnvērtīgi dzīvoju tikai no saules gaismas un neēdu neko. Visu trīs trimestru laikā mani As**s analīžu rezultāti bija nevainojami, un es piedzemdēju pilnīgi veselu puiku.”

Kamilla apgalvo, ka bretariānisma dzīvesveids liek viņai justies veselīgākai nekā jebkad un ka tas ir palīdzējis kontrolēt svaru, kā arī atvieglojis PMS.

Kad cilvēks pāriet uz bretariānismu, pirmajās 7 dienās netiek uzņemts pilnīgi nekas, atskaitot gaisu. Nākamajās 14 dienās tikai atšķaidīta sula un ūdens – kopā pārejas process ilgst 21 dienu. Kamilla ar Akahu nedēļas laikā ēd tikai aptuveni 3 reizes, ja tas ir nepieciešams, uzturā uzņemot dārzeņu saknes.

Tu uz kaut ko tādu būtu spējīgs?

Avots: dailymail.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Skolnieciņš</cite>

    Sektanti. Viņi melo. Nevar neko iegūt no nekā, ja Tu esi parastais mirstīgais. Ar šādiem mēģinājumiem var nomirt. Šie laikam ir hinduistu tipa sektanti. Cilvēks nevar mainīt fizioloģiju, ja viņš ir cilvēks.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙁

  • <cite class="fn">Paula</cite>

    Meli! Viņiem vajadzīga tikai tava naudiņa:)

Leave a Comment