Sieviešu horoskops: 19.-25.februāris: daudzas sagaida enerģijas pieplūdums!

Sieviete-Dvīņi

Dvīņi būs aizņemti, lai palielinātu apziņu, vismaz tā vēlas Visums. Merkūrijs ir planēta, kas ir atbildīga par personības attīstību un redzesloku paplašināšanos. Šonedēļ tā ietekme ir tavās rokās.

Jaunas zināšanas ir nepieciešamas Dvīņiem, tāpat kā gaiss. Izrādās, ka dzīvība citās valstīs, pilsētās un pat kaimiņu reģionā ievērojami atšķiras no jūsu dzīves. Tas ir pilnīgi atšķirīgs. Bet tu par to aizmirsi, kad tavā ikdienas dzīvē bija ikdienas pienākums rūpēties par kaķi, bērnu, vīru. Un kā ar laiku priekš sevis? Nav nepieciešams pētīt Vikipediju, meklējot atbildes uz globāliem jautājumiem, ir pietiekami, lai noņemtu ikdienas važas. Uzziniet, kā paskatīties. Saskaņā ar ikdienas problēmu spiedienu apkārt pasaule izskatās ļoti nomācoša. Iztukšojiet sevi, sāciet rūpēties par sevi vai vismaz mēģiniet dot mājienu mīļotajam cilvēkam.

Lasīt arī: Mīlestības horoskops: 19.-25.februārim: esiet spēcīgi un pārliecinoši!

Sieviete-Vēzis

Grācija ir sieviešu vēža otrais vārds. Visums ir ievietojis jūsu Zīmē visu, kas jums vajadzīgs, atliek tikai, lai atvērt acis uz jūsu likteni. Jūs jau zināt, kā klusu risināt konfliktus, slepeni manipulēt ar cilvēku jūtām, nemanāmi uzspiest savu viedokli. Cilvēki manipulatori ar skaudību raud par jūsu izveicību, bet jums nav daļas par to, bet ļoti veltīgi.

Lai mainītu savu dzīvi, šonedēļ jums neko nevajadzēs, izņemot jūs un jūsu slēptās spējas. Sāciet darbību graciozi un viegli. Sāciet ar mīlas sfēru. Jupiters jūsu aktīvās planētas lomā liks just mērenībai jūtās, jo tavs mīļais nepieļauj dusmas, kas apvienojas ar kaut kā apātiju un depresiju. Ja jūs atkal kļūsiet dusmīga, viņš to neizturēs. Jums ir jāpierāda viņam, kā arī sev un visai pasaulei, ka esat gatava sasniegt jaunus augstumus.

Sieviete-Lauva

Marsa mīļotās lauvas šonedēļ nobriedīs. Jūs iemācīsieties pat gulēt, atverot savas acis, un joprojām redzēsiet vismazākās izmaiņas dzīvē un noteiksiet to raksturu. Visums būs tev labvēlīgs, un tā padomus nevar palaist garām. Jā, šim nolūkam ir nepieciešams paslēpties, piemēram, kā plēsonīte, kas grasās uzbrukt, bet sievietes laime ir tā vērta.

Ar visām pozitīvajām ietekmēm, dzīves vitalitāte ir deficītā. Jūs ātri nogurstat un gulēsiet pat rokgrupas koncertā. Taisnība, ka ir viena lieta: neviens jums neliek izmēģināt un izlikties uz simts procentiem. Vienkārši sekojiet līdzi dzīves notikumiem: ja jums kaut kas, šķiet, aizdomīgs, tad tas tā ir. Ķeriet iespējas – tikai, tā jūs varēsiet ietaupīt enerģiju uz kaut ko patiešām svarīgu.

Sieviete-Jaunava

Sievietes, kas pārstāv Jaunavas zīmes, pavadīs šonedēļ, tāpat kā sapnī. Un šeit nav nekas labs. Astrologi saka, ka jūs būsiet nogurušas, jūs diez vai atcerēsieties, vai jūs no rīta piecēlāties strādāt. Precīzāk, jūs sapratīsit, ka esat piecēlusies. Bet kādā laikā, kāda ir diena šodien, tas, ko tu dari, ir noslēpums. Protams, jūs varat lūgt savam mīļajam rakstīt jūsu dienasgrāmatu priekš jums, bet jūs varat atrast enerģijas avotus.

Viens no šiem avotiem būs Urāna ietekme. Urāna enerģija – nepastāvīga un nemierīgas. Kādu dienu jūs būsiet pārsteigti saprast, ka ne tikai pienācis laiks strādāt, bet arī izdevās atrisināt visus sarežģītos jautājumus, mainīt ikmēneša likmi, atrast jaunus ienākumu avotus un iegūt autoritāti. Ak jā, un bija laiks personīgai dzīvei. Un visur jūs esat iniciators. Nevēlaties šādu aizmirstību? Nepavadiet ilgu laiku savās domās, dzīvojiet šeit un tagad.

Lasīt arī: Finanšu horoskops nedēļai: 19.-25.februāris: vajadzēs paļauties uz intuīciju!

Sieviete-Svari
Ar attiecību, darba, vietējo pienākumu parādīšanos, sievietes-svari sāks novērtēt personīgo laiku. Protams, viņas sāka novērtēt, bet kādu iemeslu dēļ viņi neuzdrošinājās atdot savu personīgo telpu. Šonedēļ būs jābūt stingrai un principiālai visos jautājumos, kas tieši vai netieši ietekmē jūsu iekšējo labklājību. Nevienam nedrīkst piešķirt tiesības iejaukties jūsu personīgajā dzīvē: ne ģimenei, ne draudzenēm, ne mātei.

Pastiprināts Saturns kļūs par jūsu ceļvedi laimes un pārpilnības pasaulē. Viņš iemācīs jūs ātri domāt, ātri pieņemt lēmumus, ātri savākt savas domas, ātri izvēlēties minimālās pretestības ceļu. Jebkurā brīdī var pamosties jauna dzīve, pārmaiņas var notikt negaidīti, tāpēc nav laika zaudēt. Turklāt jūs ievērosiet, ka, ja jūs rīkosieties ātri un kā vēlaties, kāds teiks, ka jūs to iztērējat. Šīs nedēļas likums nav veltīt ikvienam jūsu plānus.

Sieviete-Skorpions

Lielākā daļa sieviešu dzīvo ar pastāvīgu vainas sajūtu, un Skorpiona zvaigznāja pārstāves – nav izņēmums. Lūk, kā tas darbojas: ja sieviete uzskata sevi par nozīmīgu, viņa cenšas sevi veltīt kādai konkrētai profesijai, cik vien iespējams, par savu brīvo laiku. Piemēram, karjeristes vēlas sasniegt zelta standartus, kļūstot par guru darbā. Ģimenes meitenes mēdz kļūt par “ideālu sievu vai māti”. Un viss būtu kārtībā, bet darbs un ģimene ir pretstati. Sievietes ir saplēstas starp vienu un otru, riskējot palikt bez nekā.

Šonedēļ mēreni aktīvs Jupiters palīdzēs izbeigt to. Viņš palīdzēs tikai sievietēm Skorpioniem, un tas ir jāapzinās. Jupiters parādīs visveiksmīgāko izeju – atpazīt realitāti un neprasīt no sevis neiespējamo. Negrieziet vēnas darbā, ja vēlaties pavadīt vairāk laika ar savu mīļoto. Uzziniet, kā izprast sevi un izvirzīt savas vēlmes virs atbildības.

Sieviete-Strēlnieks

Katra sieviete vismaz vienu reizi uzdeva jautājumu: “Kā kļūt sievišķīgākai? Kā pavest vīrieti? Vai man ir pienācis laiks kļūt par īstu sievieti? ” Kas attiecas uz īstas sievietes attīstību, tas ir populārākais jautājums, tas ir, tikai atbildi uz to neviens nezina.

Sieviešu dzimumu loma ir psiholoģija un pat tumšais mežs un džungļi. Izvairieties no visām grāmatām, vietnēm un rakstiem, kas mēģina pateikt, kā kļūt par īstu sievieti. Jūs jau to zināt – īsta sieviete, perfekta, jau atrodas tevis iekšpusē. Neptūns, pastiprināts Zivīs, palīdzēs to atbrīvot. Lai to izdarītu, klausieties sevī, savai intuīcijai un pat savai sirdij. Uzziniet, kā pieņemt sevi ar visām nepilnībām, koncentrējoties tikai uz indivīda stiprajām pusēm. Psihologi un astrologi neiztaisīs no jums īstu sievieti: tas ir atkarīgs tikai no jums.

Lasīt arī: Horoskops nedēļai: 19. – 25. februārim: būs iespēja atbrīvoties no nomākta garastāvokļa!

Sieviete-Mežāzis

Vīriešu pasaulē starp sievietēm nav ģēniju. To nav, jo daudzi spēcīgākā dzimuma pārstāvji domā, ka sievietes ir stulbas. Šādā patriarhālā sabiedrībā sievietei ir grūti iekļūt cilvēkos, ja tā nav Mežāža sieviete. Mežāzis dos priekšrocības ikvienam. Šonedēļ, cieši sadarbojoties ar Veneras enerģiju, jūs varat ieņemt jebkuru cietoksni, šturmējot ar maigumu.

Kā parasti, Venera virza jūsu jūtas, bet šajās septiņās dienās tā tās baros. Uzmundrināt sevi ir viegli, sākt kaut ko jaunu – jā viegli, lai panāktu panākumus – jā, pat katru dienu. Jums būs vairāk motivācijas nekā vīriešiem, tādēļ pasaulē nebūs nekas, ko nevarat atļauties. Astrologi neiesaka iet uz taranēšanu, bet rīkoties stratēģiski un mīļi.

Sieviete-Ūdensvīrs

Šī nedēļa aktivizēs saules enerģiju. Tas sagrauj sievietes, kas pārstāv zvaigžņoto Ūdensvīru, bet ne tik daudz. Saule joprojām ir vāja, bet, kamēr tā kļūst spēcīgāka, Ūdensvīri dzīvo pilnu dzīvi. Astrologi iesaka darīt svarīgu un nepieciešamu – sevi saprotot, savu radošumu vai pieaudzējot pašcieņu. Jums ir tiesības izvēlēties, ko un kā attīstīt, galvenais ir nesēdēt dīkstāvē.

Personas attīstība neprasa tev upurēt, atbildēt vai pieņemt izšķirošus lēmumus, kas pati par sevi šķita aizraujoši. Rūpēties par sevi un ļaut visai pasaulei gaidīt. Vēlāk iegūtās prasmes šonedēļ tev palīdzēs. Bet tas būs vēlāk, un tagad nepalaid garām iespēju bez centieniem paaugstināt pašcieņu.

Sieviete-Zivis

Zivis šonedēļ varēs uzticēt savus noslēpumus Venerai. Viņa būs jūsu patronese šajā īsajā, bet ļoti nozīmīgā periodā. Lai saglabātu visu iekšējo pieredzi, uzdevums, ne priekš vājajiem. Tomēr agrāk vai vēlāk emocijām ir jādod izeja, pretējā gadījumā tās jūs ēdīs. Tagad jums ir iespēja viss izliet līdz pēdējam pilienam. Zīmes un negatīvās emocijas paliks pagātnē. Kā? Ļoti vienkārši – jūs vienkārši ņemat un pārtraucat domāt par tām.

Astrologi iesaka mainīt savu uzmanību no sliktā uz labo, sākt pievērst uzmanību ne tikai šīs pasaules nepilnībām. Patiesi, sākumam jums būs jāatzīstas sev un Venērai, kas ir jūsu bailēs un kompleksos. Mums visiem ir trūkumi, taču tas nav svarīgi – tikai kā jūs uz to reaģējat.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment