Sieviešu horoskops 2018. gada decembrim – sagaidāma vilšanās!

Vēzis

Grūtības gaida sievietes Vēzi mēneša pirmajā pusē. Šajā laikā Mēness patronese bieži tiks vājināta, kas nozīme, ka šīs konstelācijas pārstāvēm bieži varētu būt neparedzētas problēmas. Noskaņojums pasliktināsies, bet decembra vidū viss uzlabosies.

Venēras vājās enerģijas dēļ var būt grūti atrast partneri un sazināties ar jebkuru personu. Lai izvairītos no sarežģītām situācijām, vajadzētu veltīt mīļotajam vairāk laika un būt ieinteresētiem viņa pieredzē.

Lasi arī: Astrologa Pāvela Globas horoskops 2018. gada decembrim – būs iespēja mainīt dzīvi uz labo pusi!

Lauva

Lauvas gaida mēnesis, kas piepildīts ar spilgtiem mirkļiem un pozitīvām emocijām. Pateicoties Saules palielinātajai ietekmei, šīs zīmes pārstāves varēs kāpt pa karjeras kāpnēm vai nopelnīt algas pieaugumu. Tomēr šim nolūkam ir jāpierāda drosme un jārunā ar vadību.

Horoskops iesaka Lauvām veltīt laiku ne tikai darbam, bet arī personīgajai dzīvei. Jau decembrī daudzas šīs zīmes pārstāves varēs pārcelt attiecības ar savu mīļoto uz jaunu līmeni vai atrast savu mīlestību.

Jaunava

Sievietēm – Jaunavām var rasties grūtības ar darbu un finansēm, jo ​​patrons Merkurs vājināsies 13. decembrī. Šajā periodā nav ieteicams aizdot un aizņemties naudu, lai nesarežģītu situāciju, pretējā gadījumā pastāv risks, ka nākamajos mēnešos Jaunavai būs jāpieliek daudz pūļu, lai atrisinātu problēmas.

Venēra būs vāja, kas sola Jaunavai veiksmi savā personīgajā dzīvē. Ir vērts vairāk laika pavadīt kopā ar savu mīļoto. Jau jūs varat domāt par to, kā pavadīt gaidāmās Jaungada brīvdienas, un sagatavot laimīgu dāvanu savam mīļotājam. Jaunava, kas meklē otro pusi, varēs satikt interesantu paziņu.

Svari

Svaru sievietēm var būt vēlme mainīt savu personīgo dzīvi. Patronese Venēra būs ļoti vāja, kas nozīmē, ka plānus būs ļoti grūti īstenot. Strīdi ar mīļajiem sagaida Svarus, kas jau ir attiecībās. Lai izvairītos no nepatīkamiem rezultātiem, ir nepieciešams, pārvaldītu savas emocijas un neapvainoties uz savu mīļoto dažādu sīkumu dēļ.

Saturna pozitīvā ietekme ļaus sasniegt karjeras izaugsmi, taču šim nolūkam jums vajadzētu veltīt vairāk laika darbam un biežāk uzņemties iniciatīvu, lai vadība pamanītu centienus un iedrošinātu jūs.

Lasi arī: Finanšu horoskops 2018. gada decembrim – mēnesis paies optimistiski, bet sīkas problēmas iespējamas!

Skorpions

Antagonists Venēra vājinās, kas nozīmē, ka  nevar izvairīties no labvēlīgām  izmaiņām Skorpiona personīgajā dzīvē. Vientuļās Skorpionu sievietes var atrast mīlestību, un tie, kas jau ir attiecībās, var pārvarēt problēmas un atsvaidzināt sajūtas.

Neptūns, pastiprināts Zivīs, padarīs Skorpiona zīmes pārstāves emocionālākas. Decembrī astrologi iesaka neturēt emocijas sevī, bet biežāk dalīties pieredzē ar mīļoto cilvēku vai draugiem. Veiksmīgā planētu atrašanās vieta palīdzēs sasniegt mērķus un atrast izeju no vissarežģītākajām situācijām.

Strēlnieks

Saules aktivitātes dēļ Strēlnieka sievietes gaida ļoti aizņemts mēnesis. Patrona ietekme pozitīvi ietekmēs sieviešu enerģētikas nozari un dos spēkus, kas vislabāk ir vērsti uz darba jautājumu risināšanu. Ir iespēja panākt karjeras pieaugumu un ienākumu pieaugumu.

Nākamajā mēnesī personīgās sfēras problēmas nav paredzamas, bet būs vairāk darba. Strēlnieku sievietēm ir pienācīgi jāplāno laiks, lai pienācīgi tiktu pievērsta uzmanība ne tikai uzņēmējdarbības saistībām, bet arī mājas darbiem, kad tuvojas Jaunais gads, kam ir nepieciešams sagatavoties.

Mežāzis

Decembrī, Mežāžu sievietes var kļūt emocionāls un uztverošs, un tas notiks Mēness negatīvās ietekmes dēļ. Iespējams, ka būs grūtības darbā un attiecībās, jo šīs konstelācijas pārstāves pārdzīvos pat par vismazāko detaļu.

Ir nepieciešams atrast labu garastāvokli un pozitīvas emocijas, un tad būs daudz vieglāk tikt galā ar problēmām un nelielām nepatikšanām.

Lasi arī: Horoskops 2018. gada decembrim – būs nepieciešama diplomātija, lai atrisinātu problēmas!

Ūdensvīrs

Mēneša sākumā var vēlēties palielināt ienākumus: būs iespēja panākt karjeras panākumus un uzlabot finansiālo stāvokli. Bet no 13. decembra Ūdensvīrs zaudēs Merkura atbalstu, un no tā brīža darbs sāks mazināt prieku un nogurums palielināsies.

Lai izvairītos no problēmām, pēc 13. decembra Ūdensvīra sievietēm vajadzētu veltīt vairāk laika viņu personīgajai dzīvei. Atbalsts savam mīļajam un ģimenei palīdzēs atbrīvoties no negatīvām domām un pacels garu.

Zivis

Sieviešu Zivis decembrī iegūs iespēju mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Mēneša pirmajā pusē var rasties nelielas grūtības, taču to risināšana ir vienkārša.

Decembra beigās Mēness patrona enerģija būs pārsvarā spēcīga, tādēļ pašlaik Zivis sievietes var droši uzsākt savu plānu īstenošanu. Jaungada svētku pieeja paaugstinās garu, tāpēc šis periods ir labvēlīgs pastaigām pa veikaliem un dāvanu iepirkšanai.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment